NEW SERPOL BASIC: Гел за Защита срещу Дървояди, Термити и Твърдокрили Насекоми 400 мл

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
21,60 лв.

Гел за защита от дървояди, термити и твърдокрили насекоми 400 мл

SKU: 10014
Тегло: 0,400 кг.
Производител: MYLVA-Испания

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Bugaway

Описание и начин на употреба

Серпол гел за защита от дървояди, термити и твърдокрили насекоми 400 мл

NEW SERPOL BASIC е иновативен продукт, предназначен за борба с  дървояди, термити и твърдокрили насекоми, които могат да увредят дървесните структури и изделия. Гелът е проектиран да прониква дълбоко в дървесината, като по този начин достига до местата, където вредителите обитават и се размножават. Това осигурява ефективна защита не само на повърхността, но и вътре в самата дървесина.

Продуктът е идеален за третиране на дървесина, която се намира на закрито и не е изложена на пряко атмосферно влияние или намокряне, като например мебели, дървени конструкции в сгради и исторически обекти. С NEW SERPOL BASIC, дървесината не само е защитена от нашествия на дървояди, но и качеството и структурата ѝ се подобряват, възстановявайки и продължавайки живота на дървесните елементи.

Употребата на този продукт е удобна и лесна, тъй като гелът е готов за незабавна употреба без нужда от допълнително разреждане или смесване. Това прави NEW SERPOL BASIC предпочитан избор за бързо и ефикасно решение при проблеми с дървояди и други вредители в дървесината.

Серпол гел против дървояди>>за защита на дома>>топ цена

Особености на Продукта

NEW SERPOL BASIC се отличава с няколко ключови особености, които го правят мощно и удобно решение в борбата с дървоядите:

 1. Инсектицидно Действие: Продуктът има силна формула, която ефективно унищожава дървоядите и другите твърдокрили насекоми, които представляват заплаха за дървесината. Тази мощна гел формула гарантира, че вредителите биват унищожени бързо и ефикасно, предотвратявайки допълнителните щети по дървесината.

 2. За Предпазване и Възстановяване: NEW SERPOL BASIC е проектиран да бъде универсално средство, подходящо както за превантивно третиране на дървесина срещу възможни нашествия, така и за възстановяване на вече заразени и увредени от дървояди области. Това го прави изключително полезен както в началния стадий на защита, така и при необходимост от лечение на съществуващи проблеми.

 3. Лесен за Употреба: Една от най-значимите предимства на NEW SERPOL BASIC е неговата лесна употреба. Гелът е напълно готов за нанасяне веднага след отваряне на опаковката, без нужда от допълнително разреждане или смесване с други съставки. Това го прави изключително удобен за потребителите, които търсят бърз и ефективен начин за защита на своите дървесни структури и изделия от вредители.

Начин на Прилагане

-Намазване с Валяк или Четка

-Инжектиране в Дървесината

-Ръчно Пръскане (Спрей под налягане)

Препарат против дървояди>>NEW SERPOL GEL>> Инсектицид за дървояди

Начин на употреба и дозировка:

Преди да започнете работа с NEW SERPOL BASIC, е важно да прочетете и следвате инструкциите за употреба на продукта внимателно. Вашата безопасност и ефективността на продукта са от първостепенно значение, така че моля, обърнете внимание на следните указания:

 1. Вентилация: Преди да започнете прилагането на продукта, осигурете добра вентилация на помещението. Това ще намали риска от инхалационно излагане на продукта и ще подобри качеството на въздуха в работната зона.

 2. Защитна Екипировка: За да се защитите от потенциални контакти с продукта, носете подходяща защитна екипировка. Това включва защитни ръкавици, маска за лице, за да предпазите дихателните пътища, и защитни очила, за да предотвратите контакт с очите.

 3. Цвят на Продукта: NEW SERPOL BASIC е с бял цвят, но е специално разработен така, че да не оцветява дървесината след попиване. Това позволява продуктът да се използва върху различни видове дървесина, без да променя техния естествен вид.

 4. Приложение: Продуктът трябва да се прилага само върху дървесина, която не е предварително обработена с лак, боя или други покрития, които могат да блокират попиването на гела. Уверете се, че повърхността е чиста и свободна от всякакви покрития, които биха могли да намалят ефективността на продукта.

 5. Употреба: Използвайте продукта само на закрито. Той е специално разработен за вътрешни условия и не е подходящ за външна употреба, където е изложен на атмосферни влияния и намокряне. След консервиране на дървото със NEW SERPOL BASIC може да боядисате или лакирате дървото така, че то да бъде защитено от влага или слънце.

Третиране с Четка или Валяк (за масова и професионална употреба):

 • Приложете препарата върху желаната повърхност, като използвате четка или валяк.
 • При превантивна употреба на нова или не заразена дървесина използвайте доза от 200 g/m²
 • При силно нападение на дървояди или при вече заразена дървесина изпасвайте доза от 300 ml/m².
 • Приложете препарата равномерно върху цялата област, която трябва да бъде третирана.
 • Третирането се извършва еднократно.

Пръскане под Високо Налягане (за професионална и масова употреба):

 • Заредете препарата в машина за пръскане под високо налягане.
 • Настройте машината да разпръсква препарата за защита от дървояди в доза от 200 g/m² когато третирате нова или не заразена дървесина с цел консервация
 • При третиране на заразена дървесина използвайте доза от 300 ml/m².
 • Разпръснете равномерно върху засегнатата област.
 • Третирането се извършва еднократно.

Дозировка и употреба при Инжектиране:

При инжектиране на NEW SERPOL BASIC в дървесината, дозировката и методът на приложение трябва да бъдат внимателно настроени според конкретната ситуация и състоянието на дървения материал. Ето как можете да прилагате продукта:

 1. Инжектиране при силна заселеност: За области, които са силно засегнати от дървояди или други насекоми, се препоръчва интензивно лечение. Дозировката е до 252 ml на квадратен метър обработена площ. Тази висока концентрация на продукта осигурява дълбоко проникване в дървесината и ефективно унищожаване на насекомите и техните ларви.

 2. Регулируем Обем: Важно е да се адаптира количеството на продукта и броят на инжекционните отвори в зависимост от специфичните нужди и характеристики на дървения материал. При по-масивни дървесни конструкции може да се наложи повече продукт и повече отвори за инжектиране, за да се гарантира, че гелът достига дълбоко в материала и покрива цялата заразена област.

При инжектирането, важно е да следвате инструкциите за безопасност и да използвате подходящо оборудване. Редовно проверявайте ефекта от лечението и при необходимост повторете процедурата, за да осигурите пълно отстраняване на насекомите от дървесината

Внимание: След употреба не почиствайте пръскачката/спрей-опаковката. Изхвърлете я като опасен отпадък. Уверете се, че сте взели подходящи мерки за защита на околната среда и здравето на хората и животните в близост до третираната област.

 

Технически характеристики

Документи:

Етикет

МАРКА: Bugaway Площ на покритие: 2 кв.м АДВ:: Перметрин 0.35% (CAS N 52645-53-1) Начин на прилагане: Четка, валяк, спрей, инжектиране Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Гел Доза на приложение: Профилактично 200 g/m2, За заразено дърво 300 ml/m2, Инжектиране и мазане комбиниране 252 ml/m2 Предупреждение за опасности: Дръж далече от деца и домашни любимци Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Дървояди, термити и всички твърдокрили насекоми Количество: 400 мл Цвят: Бял Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: NEW SERPOL BASIC: Гел за Защита срещу Дървояди, Термити и Твърдокрили Насекоми 400 мл
Вашата оценка:
img
NEW SERPOL BASIC: Гел за Защита срещу Дървояди, Термити и Твърдокрили Насекоми 400 мл Добави