Препарат за мравки гел BLATTANEX BAYER 4 гр.

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
15,50 лв.
Препарат за мравки Blattanex BAYER
SKU: 23697
Производител: BAYER-Германия

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Bayer

Описание и начин на употреба

Препарат за мравки гел BLATTANEX BAYER 4ГР

Високоефективен гел за унищожаване на всички видове мравки на закрито и открито

Гел против мравки БЛАТАНЕКС на ТОП ЦЕНА

Начин на употреба:

Препарата е готов за употреба гел. Предлага се  в тубичка с гел, съдържаща 4 g от продукта. За постигане на максимална ефективност биоцидът трябва да се поставя върху или в близост до пътищата на преминаване на мравките.

Употреба на закрито:

Нанесете капки с размер около 0.5 см от препарата на местата, където се наблюдават мравки, върху или в близост до пътищата им на преминаване (обикновено в кухнята и банята). Да се обърне внимание на цепнатини и пукнатини, под врати и прозорци, тъй като често тези пътища започват от там. Обикновено 2-3 гр. от гелът за мравки са достатъчни за едно жилище.

Употреба на открито:

Тубичка – капки (с размер около 0.5 см) от продукта се прилагат на местата, където се наблюдават мравки, върху или в близост до пътищата им на преминаване, на защитено от дъжд място. Прилага се на тераси, плочници, тротоари, вътрешни дворове, входове към гаражи и бараки и т.н. Да не се прилага върху почви, тревни площи, цветни лехи. Поставяйте на места недостъпни за деца и домашни животни.

Разходна норма: 

капка с диаметър 0.5 cm (съдържа 200 mg имидаклоприд) / 1 m2 . При висока заселеност, разходната норма може да се удвои. Максимален ефект се постига за период от 2-4 седмици в зависимост от нивото на заселеност.

Внимание! 

Използвайте биоцидните препарати безопасно!
Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата!

Производител : BAYER

 

Технически характеристики

Документи:

 

 

МАРКА: ENVU АДВ:: Имидаклоприд - 2.15 гр. /100 гр. Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Гел Предупреждение за опасности: H410 Силно токсичен за водните организми, с дълготраен ефект. EUH208 Съдържа BIT. Може да причини алергична реакция. Р273 Да се избягва изпускане в околната среда.P391 Съберете разлятото. Р501 Съдържанието / опаковките да се изхвърлят в съответствие с нор Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: Мравки Количество: 4 гр. Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Препарат за мравки гел BLATTANEX BAYER 4 гр.
Вашата оценка:
img
Препарат за мравки гел BLATTANEX BAYER 4 гр.