Телефон 0879 400 500

Дератизационен тунел за залагане на отрова против мишки и плъхове 12бр

Цена (с ДДС):
48,60 лв.
Неналичен
Дератизационен тунел против мишки и плъхове 12 бр
Характеристики

Артикулен номер: 400214

Тегло: 3.0000

Производител:

Безплатна доставка

Сподели

Дератизационен тунел за поставяне на отрова против мишки и плъхове с ключ R2 (кашон 12 бр.)

Дератизационните тунели са важен елемент при професионалната борба с мишки или плъхове, благодарение на двете дупки от страни мишките и плъховете влизат в дератизационните тунели.Дератизационни тунели се използват за залагане на отрова за гризачи, мишки, плъхове около  обекти от хранително-вкусовата промишленост, болници, заведения за обществено хранене складове, животновъдни ферми, домове, офиси и други.Този тип професионална защита от гризачи се  разполага бариерно около сградите, като те възпират гризачите да не влизат в обекта около, който са поставени. Тунела има функция на хранилка, в която се поставя отрова за мишки или плъхове.Тунела за мишки и плъхове пази отровата, която е поставена в него суха и не засегната от влага, прах, достъп на хора и животни. 

Описание на дератизационния тунел R2:

Дератизационните кутии и тунели не позволяват на гризачите, мишки, плъхове да разпиляват отровните примамки и минимизират риска от замърсяване с биоциди на околната среда. Дератизационните кутии защитават отровните примамки поставени в тях от вредни външни влияния - влага, прах и др. и запазват за по-дълго време отровата за мишки и плъхове активна и атрактивна.  Дератизационните кутии ограничават достъпа на деца и домашни животни до поставяните в дератизационната кутия отрови за гризачи. Всеки тунел разполага с индивидуален ключ.

Как се използва дератизационният тунела: 

Тунела е пластмасова конструкция с ключ, за да го използвате ефективно против мишки и плъхове, Вие трябва да го поставите директно на местата, на които сте забелязали гризачи. След, като го поставите тунела трябва да бъде зареден с отрова за мишки и плъхове. Проверявайте редовно заредената отрова за мишки и плъхове, ако е свършила допълнете с нова.

Монтаж на тунела: Този тунел може да бъде монтиран за пода, чрез дюбели и винтове или чрез залепване с подходящо лепило. 

Характеристики:

Материал: Пластмаса
Размери : 29.7 x 8.7 x 9 cm
Цвят: Черен
Тип: Дератизационен тунел с ключ
Употреба:Външна и вътрешна

Количество: 12 бр

Произход: EU

Доставка от OTROVI.COM :

Доставките се извършват с куриер  Jobs.bg - Обяви за работа от НАДЯ - 2013 ЕООД  Работа за Спиди АД - ID: 22337 - БУЛСТАТ: 131371780, свободни ...за цяла България.

Всички поръчки над 50лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба Спиди или Еконт по нормалната тарифа за куриерски услуги.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на ☎ 0700 10 522 (на цената на един градски разговор) или ☎ 0899 308 921 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.

При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

 

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид,че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

 

 

Връщане и замяна на стока

В срок от 30 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)
5. Възстановяването на сумата по върнатите стоки ще бъде направено по банков път в 14 дневен срок в банкова сметка посочена от клиента упражнил правото си на отказ.

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, които са отворени или използвани.

Изтегили от ТУК Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора


Адрес за връщане и замяна: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 Вх Б Офис 2,3 

Свържи се с нас в работни дни от 【пон-пет 9-18 часа】

☎ 0700 10 522  (на цената на един градски разговр)

☎ 0899 308 921

email: info@evropest.com

Изпратете ни запитване: