Дератизационен тунел за залагане на отрова против мишки и плъхове 12бр

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
48,60 лв.
Дератизационен тунел против мишки и плъхове 12 бр
SKU: 400214
Тегло: 3,000 кг.
Производител: Irto Trio Унгария

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Irto Trio

Описание и начин на употреба

Дератизационен тунел с ключ за борба с мишки и плъхове R2 (кашон 12 бр)

Дератизационен тунел R2 е предназначен за поставяне на отрова за мишки и плъхове, като той има две основни цели първата и най-важна е да ограничи достъпа на хора и домашни животни до поставеният в него родентицид.

Втората не по малко важна е да предпази отровните хранителни примамки от замърсяване с прах, намокряне с вода или други замърсители, които биха развалили вкусовите качества на поставената в него отрова за мишки и плъхове.

Тунела представлява пластмасова конструкция разделена на две части капак и основа. Всеки тунел се отваря с специален ключ, който е в комплекта по този начин се ограничава достъпа на не целеви обекти, като кучета, котки и други домашни животни, както и достъпа на хора до отровната хранителна примамка.

Защитният дератизационен прибор има функцията на хранилка, която съхранява и предпазва поставената в него отрова, той се използва във различни обекти като къщи, дворове, обекти от хранително-вкусовата промишленост, болници, заведения за обществено хранене складове, животновъдни ферми, офиси, административни сгради и складове, както навсякъде където трябва да бъде заложена отрова за гризачи.

Продукта се предлага в кашон от 12 броя тунели и един брой ключ, може да закупите дератизационен тунел R2  и самостоятелно, както и в комплект от 5 броя тунели в комбинация със силна отрова за гризачи.Може да закупите допълнително резервни ключове

Дератизационни кутии за отрова за мишки и плъхове

 

Какво представлява защитна хранилка за отрова за гризачи R2:

Този дератизационен тунел е изработен от здрава и устойчива на атмосферни влияния пластмаса. Неговите размери са (29,7 x 8,7 x 9 cm) и са напълно  подходящи за комбинирана употреба срещу плъхове и мишки. Защитният тунел има заключващ механизъм и ключ за да се гарантира ограничаването на достъпа на хора и не целеви животни до отровата поставена в него.

Как се използва правилно:

Защитният тунел се монтира около сгради или в тях на подходящи за целта места. Най-често се използва външно, като чрез него се  правят бариерни дератизации. Преди да поставите тунела направете кратък оглед на цялата зона, която желаете да защитите от гризачи.

Огледа има за цел да имате основна информация колко дертизационни кутии ще Ви трябват и къде точно ще бъдат монтирани. Тунелите се поставят до стени на разстояние от 5-20 метра една от друга и на всеки вход или изход на сградата по два тунела. Броят им зависи от числеността на гризачите и критичните зони за навлизане в сградата подлежаща на защита.

След като сте установили броя на тунелите и точките, на които може да ги поставите трябва да заредите тунелите с отрова за мишки и плъхове, тя може да бъде под формата на родентицидна паста или парафинов блок. Отворете тунела с ключа, който е в комплекта в средата ще видите метален шиш, който е захваната в конструкцията на кутията извадете го внимателно от едната страна и нанижете отровата на него, след което го върнете обратно докато не се захване здраво в пластмасовата конструкция. Затворете капака и го поставете на предварително избраното място.

Дератизационен тунел за мишки и плъхове на топ цена

За да осигурите максимална ефективност и сигурност на защитния тунел R2, важно е да следвате инструкциите за правилния му монтаж. Ето стъпките и някои съвети за успешното инсталиране на тунела:

Избор на Метод за Монтаж:

Монтажно Лепило:

Предимства: Лесно за прилагане, не изисква дупчене или специализирани инструменти.
Процедура по монтаж: Почистете повърхността, където ще бъде поставен тунелът, така че лепилото да може да се прилепи добре.
Нанесете лепилото върху основата на тунела и го позиционирайте на желаното място. Оставете лепилото да изсъхне според указанията на производителя.

Винт и Дюбел:

Предимства: По-издръжлив и надежден в дългосрочен план.
Процедура по монтаж : Определете точните места за дупчене.Използвайте подходящи дюбели и винтове за материала, върху който монтирате тунела.
Фиксирайте тунела с винтове на маркираните места.

Свинска Опашка:

Приложение: Подходящо за монтиране на меки, тревни или земни повърхности, където винт и дюбел не са практични.
Процедура по монтаж: Вкарайте свинската опашка в подходящи зонин около пантите на капака на дератизационният тунел. Прихванете за здрава и добре окрепен елемент например ограден кол или друго подобно съоражение. Уверете се, че след монтаж тунела има стабилна и добре фиксирана основа.

Съвети за Монтаж:

 • Проверете редовно за наличието на хранителни остатъци или друг вид храни и препятствия около тунела, които може да намалят ефективността му.
 • Уверете се, че тунелът е монтиран така, че да позволява безпрепятствен достъп до поставената отрова за мишки и плъхове вътре в него.
 • Ако използвате монтажно лепило, изберете такова, което е устойчиво на атмосферни влияния.

Окончателна Проверка:

След като монтажът е завършен, проверете дали тунелът е стабилно фиксиран и дали е позициониран така, че да предпазва от гризачи най-ефективно. Редовната поддръжка и проверка са ключови за гарантиране на дълготрайната му защита от мишки и плъхове.

 

 

Технически характеристики

МАРКА: Irto Trio Площ на покритие: 10-20 кв.м всеки Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Мишки, Плъхове Размери: 29.7 x 8.7 x 9 cm Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен, Под Влагозащита : да Материал: Пластмаса Комплекта съдржа: : 12 бр тунели против гризачи и един брой ключ. Цвят: Черен Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Дератизационен тунел за залагане на отрова против мишки и плъхове 12бр
  Оценка:
  100%
  Заслужава си!

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Дератизационен тунел за залагане на отрова против мишки и плъхове 12бр
Вашата оценка:
img
Дератизационен тунел за залагане на отрова против мишки и плъхове 12бр Добави