4 варианта за залавяне на змии

Как да заловим змиите?

Всеки от нас поне веднъж е виждал змия в двора си или най-малкото поне е чувал за такъв проблем. Е, никога не е излишно да се информирате как да се отървете от змиите и то - по хуманен начин. Без повече да увъртаме, нека пристъпим направо към вариантите:

Ефективни начини за улавяне на змии

Вариант 1

Можете да наемете професионалист във вашия район, който наистина да има опит в борбата със змиите.

Вариант 2 

Можете да закупите капан за змия. Препоръчваме да опитате с Капан за змии с лепило Снейк трап. Този капан е специално разработен за улавяне на змии от всякакъв вид. Те се улавят върху незасъхващо лепило, към което има добавен, силно привлекателен за хранителен атрактант за влечуги. Капанът за змии SNAKE TRAP може да се изпозлва за вътрешна и външна употреба и не се влияе от атмосферните условия.

Вариант 3

Можете да използвате различни уреди, които помагат в борбата със змиите

Вариант 4

Можете сами да ги хванете. Това обаче може да бъде рисковано за начинаещите - почти ВСИЧКИ случаи на ухапвания от змии се появяват, когато хората се опитват да хванат или убият змии. Трябва наистина да имате опит.

В следващите редове ще се опитаме да ви разкажем малко по-подробно за капаните за змии.

Методи за защита от змии

Змийски капан

На пазара има много видове змийски капани. Някои работят, а други не, но винаги си струва да опитате. Един от най-ефективните e капанът за змии с лепило. Начинът на работа е следният: капанът се поставя най-често в близост до мястото, на което сте забелязали змията. Тя бива примамена в пластмасовата кутия чрез използването на ароматни примамки. След като животното влезе, лепилото на дъното на капана ще го държи здраво на едно място.

Тъй като този капан ще държи змия и ще я поддържа жива, трябва да се уверите, че проверявате капана всеки ден. НИКОГА не поставяйте такъв капан някъде, където може да хване птици или бозайници. Не е необходимо да оставяте змията да страда вътре, неспособна да се движи. Капанът е достатъчно мобилен, за да бъде пренесен на друго място. За да се освободи змията, в капана се излива растително масло. По този начин змията ще може да се освободи.

Много експерти препоръчват използването на живи капани за всички видове змии. Въпреки фактора на страха, свързан със змиите, те са много полезни във войната срещу други неприятни животни като гризачите, например. Бъдете мили към змиите. Тези животни правят много повече за собствениците на жилища, отколкото обикновеният човек осъзнава.

Кои са предимствата на капаните с лепило за змии?

  • Не убиват змията – както разбрахте тя е по-полезна, отколкото си мислите;
  • Универсален е – може да се използва за различни видове змии;
  • Лесно транспортиране – капанът е достатъчно мобилен, за да може да преместите змията и да я освободите на друго място;
  • Може да се използва и за други влечуги – още едно предимство, от което да се възползвате;
  • Достъпна цена – капаните за змии са сравнително евтини, но в същото време могат да ви спестят доста главоболия

Как да заловим змии с лепливи капани

И така, разказахме ви по-подробно за това какво представлява капанът за змии и защо е добър избор. Можете да разгледате по-подробно самия продукт на или да се запознаете и с останалите методи за борба със змиите на (линк към долната статия).

КУПИ УРЕДИ И ПРЕПАРАТИ ПРОТИВ ЗМИИ

Назад към всички новини