Голяма леплива плоскост за плъхове, мишки и змии

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
-13%
Промо цена 16,10 лв. Редовна цена 18,60 лв.
Капан за змии и гризачи Catchmaster 24 GRB
SKU: 500438
Тегло: 0,100 кг.
Производител: CATCHMASTER U.S.A

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Catchmaster

Описание и начин на употреба

Капан  за плъхове, мишки и змии със силно лепило Catchmaster 24 GRB

Капан за змии и гризачи с лепило за вътрешна употреба, капана улавя на място всички видове влечуги и гризачи върху специално дератизационно лепило. След, като змиите или гризачите попаднат върху лепливата повърхност се улавят, чрез залепване. Капан за змии и гризачи  с лепило Catchmaster 24 GRB е с големи размери  27 х 45 см.

Той и може да улови множество различни по вид вредители в това число и пълзящи насекоми. Капан за змии с лепило позволява да се заложи цял, разгънат или сгънат, като тунел. Този капан за змии, мишки и плъхове е предназначен за вътрешна употреба или външна под навес, не може да бъде мокред от дъжд и вода.

Безотровен капан с лепило за плъхове, мишки и змии, нетоксичен с аромат на фъстъчено масло, напълно безопасен одобрен за употреба в ресторанти, болници, предприятия и зони за подготовка на хранителни продукти, домове, вили, къщи и навсякъде, където има нужда от него.

Капан за змии с лепило>> Топ Цена>> защита от змии

Употреба на капана за змии и гризачи:

Капана се използва за улавяне на змии, мишки, плъхове или насекоми плоскостта има по-големи размери от стандартните капани 27 х 45 см. Капана е за вътрешна употреба или залагане на открито под навес,Продукта не е защитен от влага, излагането на вода ще влоши неговите улавящи качества. Капана е със вградена ароматна примамка за гризачи, която привлича вредителите върху лепилото след залагане на ловилката на пода. За да приготвите капана следвайте инструкциите описани по-долу.

Как да уловим змия с капан:

Ако сте забелязали змия във вътрешността на помещение начина да се отървете от нея е да я уловите с капан за змии с лепило. Капана се поставя на пода като змията се залепва на лепилото, ако имате повече от едно помещение заложете повече капани за змии. За да активирате кана следвайте инструкциите:

Леплива плоскост за защита от плъхове, мишки и змии >> ТОП ЦЕНА

Инструкции за употреба на капан за змии и мишки:

1. Отстранете предпазната хартия, чрез издърпване
2.Поставете капана на местата, където сте забелязали активност или наличие на гризачи или змии. Закрепете капана на перваз или стена.
3.Ако няма да закрепвате капана за перваз, откъснете единия ъгъл по продължение на пунктираната линия и закрепете капана на някоя стена за по голяма устойчивост.
4.Ако искате да използвате капана за гризачи и змии на места с неправилна форма може да изрежете с ножица желаната форма.


 
 
 
 

Технически характеристики

Документи:

Етикет

Информационен лист за безопасност

МАРКА: Catchmaster Целеви Вредител: Змии, гущери, мишки, плъхове, пълзящи насекоми. Размери: 27 х 45 см Монтаж и приложение: Вътрешен Технология: Леплива повърхност Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Голяма леплива плоскост за плъхове, мишки и змии
Вашата оценка:
img
Голяма леплива плоскост за плъхове, мишки и змии Добави
Може да имате нужда и от това: