Капан за дървеници Weitech WK6000

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
25,60 лв.
Капан за дървеници Catchmaster Комплект от 4бр супер капани.
SKU: 500420
Тегло: 0,200 кг.
Производител: PEST CONTROL EUROPE srl

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Weitech

Описание и начин на употреба

Мониторинг капан за дървеници, комплект от 4-броя Weitech WK6000

Капана за дървеници Weitech е изключително ефективен метод за мониторинг и навременно откриване на дървеници, преди да е станало твърде късно. Чрез капана за дървеници, може да забележите първите признаци за поява на кръвосмучещите досадници във вашият дом или офис.

Капана за дървеници е произведен от твърда пластмаса, което го прави идеален за поставяне под матраци, дивани, дюшеци и др. места, където дървениците обичат да се укриват. В долната си част капана е изработен от мъхеста текстура, която имитира плат, така дървениците се чувстват комфортно и влизат в него.

Продукта се предлага в комплект от 4-броя, като максималната защитна площ на всички е 15 кв.м, което е една средно голяма стая. При необходимост от мониторинг и проверка за наличие на дървеници в повече помещения или по-голяма стая следва да се добавят още капани.

Ефективен капан за дървеници>>WEITECH>>топ цена

Как работи:

Капана улавя дървениците чрез лепило, което е поставено в сърцевината на капана, те се виждат ясно през прозрачният горен капак, за мониториг . Този капан за мониторинг на дървеници е различен от останалите модели картонени капани предлагани на пазара, с това че не се смачква при поставяне под мебели, дивани, матраци, гардероби и др. Той остава ефективен и максимално добре защитен. Капана може да бъде използван и за отчитане на ефективността след обработка с биоцидни препарати против дървеници.

Капан за дървеници Weitech е идеален вариант за проверка и мониторинг на вашият дом или офис за наличие на дървеници. Капана ще ви даде ясна представа за това дали има наличие на кръвосмучещи насекоми. При борбата с дървеници, колкото по-бързо вземете мерки толкова по лесно и бързо ще се отървете от тях. 

ВАЖНО: Дръвниците са кръвосмучещи паразити, които се откриват и унищожават изключително трудно при ненавременна намеса с препарат против дървеници може да се наложи да направите 2-3 обработки преди да разрешите проблема с тях. За да не се стига до там трябва да реагирате още при първите съмнения за наличие на дървеници чрез поставяне на мониторингови капани за дървеници. Капана за дървеници се предлага в комплект от 4бр.

Капна за дървеници>>топ цена>>топ качество

Къде да поставя капаните за дървеници:

Дървениците са едни от най-трудните за унищожаване инсекти поради факта, че се укриват в различни и трудно достъпни места, като например: матраците и по конкретно вътрешността на матрака, точно там, където не може да бъде напръскано с препарат за унищожаване на дървеници. Те излизат от сърцевината на матрака само за се хранят с вас!!! Точно тогава попадат в капана за дървеници.

Всеки капан, може да защити площ от около 3,5 кв.м. Целят комплект съдържа 4-твърди капана, които защитават площ до 15 кв.м. Продукта е предназначен само за вътрешна употреба.

Къде да поставя капан за дървеници>>съвети>>информация

Идентифициране на дървеници:

Дървениците живеят в и около леглото, в пукнатини и фуги. Именно от тези скривалища започва нощното си кръвосмучене, което продължава само няколко минути. Дървениците се виждат ясно с просто око.

Как се хранят дървениците:

Храни се с човешка кръв. Честотата на хранене зависи и от температурата, при горещо време се хранят с кръв на всеки 3-5 дни, при по-хладно време само веднъж седмично.

При кръвосмучене се задържа на повърхността на човешкото тяло само 4-12 минути, след което се скрива в сенките на скривалището си. Понася много добре гладуването, на стайна температура може да издържи до 4-6 месеца без кръвосмучене.

Намира подходящото място за ухапване с помощта на сетивния си орган в края на вендузата си. Безболезненото пробождане обикновено засяга спящия човек далеч от одеялото и върху части от тялото, които не са покрити с дрехи (например по врата, рамото, горната част на ръката, китката, лакътя, подбедрицата, глезена). Това е важно при избор на място за поставяне на капана.

Указания за употреба:

Поставете сензорни кутии между матрака и рамката на леглото в долната част на леглото и близо до предполагаеми места за скриване. Бъдете внимателни, дървениците се движат само на тъмно, преди да проверите капана за уловени насекоми трябва да мине минимум 1 час. 4-те кутии позволяват да се покрие стая от 15 m².

Мониторът за дървеници е дискретен инструмент за ранно откриване, който може да идентифицира заразяване с дървеници почти навсякъде.

Характеристики :

  • Прозрачно прозорче за лесна проверка
  • Здрава пластмаса
  • Дървениците ще влезнат в капана лесно благодарение на текстурираната основа
  • Буболечките се улавят в лепилото

 

 

Технически характеристики

МАРКА: Weitech Площ на покритие: 15 кв.м АДВ:: Лепило за насекоми Начин на прилагане: Под матраци, около зони за сън и съхранение на дрехи Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Дървеници Количество: Един комплект съдържа 4-броя капани за дървеници Цвят: Сив Размери: 7 X 5 X 2 см/всеки Монтаж и приложение: Вътрешен Влагозащита : Няма Материал: Пластмаса Технология: Леплива повърхност, Капан Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Капан за дървеници Weitech WK6000
Вашата оценка:
img
Капан за дървеници Weitech WK6000 Добави
Може да имате нужда и от това: