Бърза и безплатна доставка на всички поръчки над 49.99 лв. за цяла България

Автокозметика

12 артикула

на страница

                                                                                                                                                                           


 

Предлагани марки

3М е американска компания, създаваща продукция в сферите на индустрията, безопасността на работното място, здравеопазването и потребителските стоки. Компанията произвежда над 60 000 вида продукти под различни брандове, включително лепила, ламинат, лични предпазни средства, бои, стоматологични и медицински продукти, изолационни материали и автокозметика. Създадена преди повече от 100 години, компанията е известна в целия свят с изключителното качество на продукцията си, независимо от полето на дистрибуция.

Автокозметика

Fenice

Компанията е лидер в производството на качествени продукти за почистване, възстановяване и защита на всякакъв тип кожени изделия, като продуктите им дават неповторими резултати, нямайки конкуренция в тази сфера. Клиенти на фирмата са всички автомобилни гиганти, чиито високо класови автомобили с кожени салони се обработват именно с техните продукти.

Защо да ви е нужна автокозметика?

Автокозметиката предлагана при нас е предпочитана от притежателите на леки коли, тъй като се е доказала като качествена и лесна за работа в домашни условия, а резултатите след употреба са неразличими от професионалните. Затова ние в Otrovi.com поддържаме сериозно разнообразие от продукти в раздела за автокозметика:

 • Шампоани за почистване на автомобили;

 • Препарати за почистване на гуми и джанти;

 • Препарати за поддръжка и възстановяване на автомобилна кожа;

 • Полиращи пасти, премахващи дълбоки драскотини;

 • Бърза вакса и краен гланц за блясък;

 • Професионални кърпи от микрофибър;

 • Комплекти за полиране на фарове.

Автокозметика - Изображение 2 — Otrovi.com

Полиране в домашни условия

Грижата за светлините на колата у дома е съвсем лесна, благодарение на комплектите за фарове. Те съдържат всичко необходимо за полиране, неразличимо от професионалното. За да ги използвате, ви е необходима единствено бормашина или винтоверт. Всички останали елементи като шкурки, накрайници, пасти, гъби и дискове са налични при нас или в самите комплекти.

В раздела за автокозметика ще намерите и продукти за цялостно полиране на колата, от джантите до боята. Базовите стъпки, които трябва да следвате са следните:

 1. Почистете автомобила с шампоан.
 2. Подсушете с подходящата микрофибърна кърпа. 
 3. Нанесете съответната полираща паста в зависимост от дълбочината на драскотините. 
 4. При нужда повторете, като внимавате да не задържате машината дълго време на едно място, за да не протриете лаковото покритие на колата.
 5. Завършете с прилагане на финишен гланц за максимален блясък.

Автокозметика - Изображение 3 — Otrovi.com

Как да запазите ефекта по-дълго?

Запазването на ефекта от полиране на фаровете става най-добре с употребата на защитното фолио на 3М. Така ще защитите фаровете си и ще отложите напред във времето необходимостта от ново полиране. 

Ефектът от полирането на джантите или боята може да запазите като миете по-често колата си. По този начин не позволявате вредни влияния, като мушички или птичи изпражнения, да се задържат дълго върху автомобилната боя и да разядат гланцовото покритие. 

Разгледайте предлаганата от нас автокозметика. Ще откриете много продукти за поддръжка на автомобила на отлични цени и с отлично качество, които можете да поръчате бързо и сигурно. Доставката е на преференциални цени, а при поръчка над 50 лв. е безплатна.

 

Често задавани въпроси?

Какви са предимствата на използването на професионални продукти за автокозметика?

Използването на професионални продукти за автокозметика предоставя няколко предимства. Те обикновено са с по-високо качество и съдържат по-ефективни съставки, които водят до по-добри резултати при почистване, полиране и поддръжка на автомобила.

Как да поддържаме и почистваме интериора на автомобила ефективно и безопасно?

Почиствайте с меки кърпи и четки. За седалките и тапицериите, използвайте подходящи препарати за почистване и поддържане

Каква е гаранцията за качество на предлаганите автокозметични стоки?

Гаранцията за качество на предлаганите автокозметични стоки зависи от производителя и марката на продуктите. Обикновено известните марки предлагат гаранции или замяна на продукти в случай на дефекти или неудовлетвореност от качеството. Важно е да се следват инструкциите на етикета на продукта и да се съхраняват подходящо.

Защо да се доверя на Otrovi.com за покупка на автокозметични стоки?

Otrovi.com се отличава с богато разнообразие от автокозметични стоки предлагани от утвърдени производители и марки. Сайтът осигурява лесен и удобен начин за намиране и поръчка на необходимите продукти, като в същото време предоставя информация и поддръжка за клиентите