Бърза и безплатна доставка на всички поръчки над 49.99 лв. за цяла България

Автокозметика

Артикули 1-20 от 21

на страница
Страница

                                                                                                                                                                             


 

3М е американска мултинационална компания, създаваща продукция в сферите на индустрията, безопасност на работното място, здравеопазването и потребителски стоки. Компанията произвежда над 60 000 вида продукти под различни брандове, включително лепила, ламинат, лични предпазни средства, бои, стоматологични и медицински продукти, изолационни материали, автокозметика. Създадена преди повече от 100 години, компанията е известна в целия свят с изключителното качество на продукцията си, независимо от полето на дистрибуция.

Защо да изберем автокозметика 3М?

Автокозметиката на 3М е предпочитана от притежателите на леки коли, тъй като се е доказала като качествена и лесна за работа в домашни условия, а резултатите след употреба са неразличими от професионалните. Затова ние в Otrovi.com поддържаме сериозно разнообразие от техните продукти в раздела за автокозметика:

  • Шампоани за почистване на автомобили;

  • Препарати за почистване на гуми и джанти;

  • Препарати за поддръжка и възстановяване на автомобилна кожа;

  • Полиращи пасти, премахващи дълбоки драскотини;

  • Бърза вакса и краен гланц за блясък;

  • Професионални кърпи от микрофибър;

  • Комплекти за полиране на фарове.

Полиране на фарове в домашни условия

Грижата за светлините на колата у дома е съвсем лесна, благодарение на комплекта за фарове на 3М. Той съдържа всичко необходимо за полиране, неразличимо от професионалното. За да го използвате, Ви е необходима единствено бормашина или винтоверт, всички останали елементи като шкурки, накрайници, пасти, гъби и дискове са налични в комплекта.

В раздела за автокозметика нашия сайт ще намерите и подробна инструкция за подготовка на фаровете от почистването на повърхността на фара, през избистрянето и подготовката за пастиране до придаването на финалния блясък. Следвайки стъпките, ще реновирате своите автомобилни светлини, като по този начин не само ще подобрите видимостта си през нощта, но и ще повлияете благотворно върху естетическия вид на колата си.

Как да запазим ефекта по-дълго?

Запазването на ефекта от полиране става най-добре с употребата на защитното фолио на 3М. Така ще защитите фаровете си и ще отложите напред във времето необходимостта от ново полиране.

Разгледайте нашата секция за автокозметика 3М на сайта ни Otrovi.com. Ще откриете много продукти за поддръжка на автомобила Ви на отлични цени и с отлично качество, които можете да поръчате бързо и сигурно. Доставката е на преференциални цени, а при поръчка над 50 лв. е безплатна.

 


 


 

Професионални препарати за поддръжка, възстановяване и почистване на автомобилни салони от естествена кожа FENICE

Качествена автомобилна козметика"-FENICE. Компанията е лидер в производството на продукти за почистване, възстановяване и защита на всякакъв тип кожени изделия, като продуктите им дават неповторими резултати, нямайки конкуренция в тази сфера. Клиенти на фирмата са всички автомобилни гиганти, чиито високо класови автомобили с кожени салони, се обработват именно с техните продукти.