Професионална полираща паста за автомобили Универсална ИРБИС 1 кг

Изчерпан
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
42,00 лв.

Полираща паста за пастиране автомобили 1кг.

SKU: 20001
Тегло: 1,000 кг.
EAN: 4016831088700

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Полираща паста за автомобилна боя Универсална ИРБИС 1КГ.

Когато става дума за полирне на автомобилна боя и лак изборът на подходяща полираща паста и улеснен процес на работа с нея е истинско предизвикателство. Съществуват много решения от каталога на 3М но за повечето от тях е необходимо да имате доста професионални умения и знания в това число и хубава машина с която да работите. В повечето случай при употреба на професионални полиращи пасти от не професионалисти резултата от пастирането е не задоволителен заради липсата на умения и знания по отношение на избора на точната полираща паста за вашият автомобил.

Полираща паста за автомобили ИРБИС на ТОП ЦЕНА

Професионалната УНИВЕРСАЛНА полираща паста на ирбис свежда този процес само до две прости стъпки с едни продукт като това ви гарантира перфектни резултати и много лесна работа с пастата за полиране. Пастата за полиране е предназначена за професионална употреба но поради лесната и употреба може да се ползва и от непрофесионалист. Ирбис паста за полиране може да бъде използвана както машинно така и ръчно.

Предимства на Универсалната полир-паста Ирбис:


1.Изключителна бързина на работа
2.Лесно отстраняване на продукта от вече полираната повърхност както и съседните детайли без остатък
3.Прецизен блясък и финиш след полиране
4.Максимален баланс цена качество.

Тази полир-паста е разработена и произведена в Германия на база дългогодишен опит. В ИРБИС универсална полир паста са събрани най-значимите качества на почти всички аналогични продукти от висок клас.Основната идея е да бъде създаден продукт с който да се избегнат основните не достатъци при употреба на стандартните професионални пасти които са в няколко стъпки на полиране с различни по вид продукти.

За какво се изпозва:

Както може да се досетите тази паста е универсална и се изпозва за изваждане на леки или дълбоки драскотини от лаковото покритие на автомобилната боя. С лекота полира и изчиства матирани автомобилни фарове.

Какво не може да направи: Въпреки и високото си качество ако има драскотини които са прекалено дълбоки и има отнемане на самата боя на колата не само тази а която и да било полир паста не може да премахне.

Как се използва полир пастата машинно:

Когато полирате с машина трябва да използвате специалните оригинални Тампони за полиране които се прикрепят към машината за пастиране в две стъпки:

Професионална полираща паста за автомобил ИРБИС Универсал на ТОП ЦЕНА

Стъпка 1

Оранжев полир тампон отстранява повърхностни дефекти (драскотини в лака) и бързо достига добър резултат.

Стъпка 2

Черен гофриран полир-тампон за висок гланц, премахва остатъчните несъвършенства от предходната стъпка и възстановява оригиналният блясък на лаковото покритие.

Стъпка 3

Сложете малко количество паста върху полиращият тампон, разнесете пастата върху детайла с възможно най-ниски обороти. Постепенно увеличавайте оборотите до 1500-2000RPM. Пастирайте повърхността докато дефекта/драскотината/ не бъде отстранена.При необходимост по време на полирането добавяйте малки количества паста върху тампона за пастиране .Размерите на полирана площ не бива да надвишават 50 x 50 см.

Стъпка 4

Тази стъпка е финална и има за цел да направи максимален блясък. Нанесете малко количество полир паста върху чрният гланцияращ тампон и леко започнете да пастирате с машната като оборотите не трябва да са по високи от 1500-2000RPM не упражнявайте натиск полирайте до постигане на блясък на лаковата повръхност.

Как се използа на ръка:

Преди да започнете да пастирате трябва да почистите добре детайла който желаете да пастирате от прах и друг вид мръсотия.След което нанасяте малко количество от пастата чрез памучен плат/парцал/ директно върху драскотината и с енергични кръговидни движени втривате пастата върху дефекта докато не изчезне. Желателно е да пастирате до блясък целят детайл.

Пастиране на фарове: Почистването на изгоряли от слънцето автомобилни фарове никога е е било толкова лесно просто нанасяте пастата и търкате докато фара не се изчисти.Използвайте умерен натиск при почистването на фаровете, не слагайте голямо количество паста това няма да помогне за по бързото изчистване на фарове.


ВНИМАНИЕ!:При високи обороти на машината за полиране, или прилагане на прекомерен натиск в контактната област между тампона и обработваната повърхност има опасност от прегряване на повърхността и нарушаване на покритието.

 

Произведено в Германия по бранд

 

 

Технически характеристики

МАРКА: Ирбис Интервал на работа: : При нужда Количество:: 1 кг Вид на препарата: Паста Доза на приложение: Според износването на детайла Категория на потребителите: Масова и професионална Монтаж и приложение: Външен Цвят: Бял Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Боя
  Оценка:
  100%
  Много съм доволен, препоръчвам!

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Професионална полираща паста за автомобили Универсална ИРБИС 1 кг
Вашата оценка:
img
Професионална полираща паста за автомобили Универсална ИРБИС 1 кг
Може да имате нужда и от това: