img

Професионална полираща паста за автомобили Универсална ИРБИС 1 кг

В наличност
Цена (с ДДС):
42,00 лв.
Добави
Полир паста за пастиране автомобили 1кг.
SKU: 20001
Тегло: 1,000 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Професионална полираща паста за автомобили Универсална ИРБИС 1КГ.

Когато става дума за полирне на автомобилна боя и лак изборът на подходяща полираща паста и улеснен процес на работа с нея е истинско предизвикателство. Съществуват много решения от каталога на 3М но за повечето от тях е необходимо да имате доста професионални умения и знания в това число и хубава машина с която да работите. В повечето случай при употреба на професионални полиращи пасти от не професионалисти резултата от пастирането е не задоволителен заради липсата на умения и знания по отношение на избора на точната полираща паста за вашият автомобил.


Професионалната УНИВЕРСАЛНА полираща паста на ирбис свежда този процес само до две прости стъпки с едни продукт като това ви гарантира перфектни резултати и много лесна работа с пастата за полиране. Пастата за полиране е предназначена за професионална употреба но поради лесната и употреба може да се ползва и от непрофесионалист. Ирбис паста за полиране може да бъде използвана както машинно така и ръчно.

Предимства на Универсалната полир-паста Ирбис:


1.Изключителна бързина на работа
2.Лесно отстраняване на продукта от вече полираната повърхност както и съседните детайли без остатък
3. Прецизен блясък и финиш след полиране
4.Максимален баланс цена качество.

Тази полир-паста е разработена и произведена в Германия на база дългогодишен опит. В ИРБИС универсална полир паста са събрани най-значимите качества на почти всички аналогични продукти от висок клас.Основната идея е да бъде създаден продукт с който да се избегнат основните не достатъци при употреба на стандартните професионални пасти които са в няколко стъпки на полиране с различни по вид продукти.

За какво се изпозва:

Както може да се досетите тази паста е универсална и се изпозва за изваждане на леки или дълбоки драскотини от лаковото покритие на автомобилната боя. С лекота полира и изчиства матирани автомобилни фарове.

Какво не може да направи: Въпреки и високото си качество ако има драскотини които са прекалено дълбоки и има отнемане на самата боя на колата не само тази а която и да било полир паста не може да премахне.

Как се използва полир пастата машинно:

Когато полирате с машина трябва да използвате специалните оригинални Тампони за полиране които се прикрепят към машината за пастиране в две стъпки:

Стъпка /1/- Оранжев полир тампон отстранява повърхностни дефекти/драскотини в лака/ и бързо достига добър резултат.
Стъпка/2/-Черен гофриран полир-тапон за висок гланц, премахва остатъчните несъвъшенства от предходната стъпка и възстановява оригиналният блясък на лаковото покритие.

Стъпка /1/Сложете малко количество паста върху полиращият тампон, разнесете пастата върху детайла с възможно най-ниски обороти. Постепенно увеличавайте оборотите до 1500-2000RPM. Пастирайте повърхността докато дефекта/драскотината/ не бъде отстранена.При необходимост по време на полирането добавяйте малки количества паста върху тампона за пастиране .Размерите на полирана площ не бива да надвишават 50 x 50 см.

Стъпка/2/ Тази стъпка е финална и има за цел да направи максимален блясък. Нанесете малко количество полир паста върху чрният гланцияращ тампон и леко започнете да пастирате с машната като оборотите не трябва да са по високи от 1500-2000RPM не упражнявайте натиск полирайте до постигане на блясък на лаковата повръхност.

Как се използа на ръка:

Преди да започнете да пастирате трябва да почистите добре детайла който желаете да пастирате от прах и друг вид мръсотия.След което нанасяте малко количество от пастата чрез памучен плат/парцал/ директно върху драскотината и с енергични кръговидни движени втривате пастата върху дефекта докато не изчезне. Желателно е да пастирате до блясък целят детайл.

Пастиране на фарове: Почистването на изгоряли от слънцето автомобилни фарове никога е е било толкова лесно просто нанасяте пастата и търкате докато фара не се изчисти.Използвайте умерен натиск при почистването на фаровете, не слагайте голямо количество паста това няма да помогне за по бързото изчистване на фарове.


ВНИМАНИЕ!:При високи обороти на машината за полиране, или прилагане на прекомерен натиск в контактната област между тампона и обработваната повърхност има опасност от прегряване на повърхността и нарушаване на покритието.

 

Произведено в Германия по бранд

 

 

Технически характеристики

Тегло: 1.000000 Безплатна доставка: Не Мерни единици: кг.

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Професионална полираща паста за автомобили Универсална ИРБИС 1 кг
Може да имате нужда и от това: