Препарат за защита от мишки и плъхове Mondo Verde Rat Raus Protex спрей 750мл.

Изчерпан
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
-9%
Промо цена 19,90 лв. Редовна цена 22,00 лв.
Течен спрей препарат против мишки и плъхове Mondo Verde Rat Raus Protex
SKU: 500436
Тегло: 0,800 кг.
Производител: Mondo Verde Италия
EAN: 8012526049656

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: MondoVerde

Описание и начин на употреба

Течен отбъскващ препарат против гризачи  Mondo Verde Rat Raus Protex спрей 750мл.

Препарат против гризачи мишки и плъхове Mondo Verde Rat Raus Protex, служи за отблъскване на гризачите от места, където тяхното присъствие е нежелателно. Препарата съдържа етерично масло от гераниол, което създава ароматна бариера и прогонва мишките и плъховете от обработените с него места.

Препарат Rat Raus Protex против гризачи е подходящ за всякакви помещения, не оставя следи и петна след нанасяне. Препарата  против мишки модифицира средата, в която е приложен на база мирис и вкус, които гризачите не харесват и избягват да посещават места с такъв аромат.

Препарата има силно прогонващо гризачите действие, което прави средата, в която е нанесен продукта не поносима за тях. Освен, че прогонва вече заселен вредители той предотвратява тяхното завръщане в същите зони докато ароматната бариера е активна. 

Продукта може да бъде използван като стопер за нагризване на кабели или други предмети от мишки и плъхове поради това, че има лош вкус при контакт с гризачите. Вредителите няма да гризат и унищожават предмети третирани с Mondo Verde Rat Raus Protex.

Препарат за отблъскване на мишки и плъхове>> натурален>> висока ефективност

Начин на употреба на препарат срещу гризачи:

Преди употреба на препарата против мишки и плъхове разклатете добре бутилката, препарата е е готов за употреба. Нанасяйте по периметъра на зоните, които желаете да защитите от гризачи. Препарата се апликира по земята или директно върху обекти които желаете да защитите от гризачите.

Повтаряйте обработките докато активността на гризачите не изчезне или не се намали до минимум или не изчезнат напълно. При висока плътност на гризачи обработките, трябва да се повтарят през 2 седмици с цел подсилване на ароматната бариера и прогонване на гризачите от третираните зони.

Приложение:

Може да използвате отблъскващият препарат в различни части на дома, офиса, градината или склада. Той също може да бъде използван и в мазета, тавани, гаражи, килери, складове, места, на които не може да се използват родентициди, складове, промишлени и битови обекти.

Разходна норма: Няколко впръсквания на всеки линеен метър.

 

Защо гризачите, мишки и плъхове нагризват неща които не стават за ядене?:

Нагризването става механично с него мишките и плъховете намаляват растежа на предните си зъби /резци/. Изцяло биологичен рефлекс по някога в техният обсег попадат и обекти които не стават за ядене като: врати, гумени уплътнения, кабели, инсталации, дърво и др.

Отблъскващият препарат ще защити всички повърхности и обекти, които сте напръскали с него като ще направи не приятен на вкус и мирис всеки обект, които е в контакт с препарата.

 

 

Технически характеристики

Документи:

MSDS

Етиект

МАРКА: MondoVerde АДВ:: Гераниол, Вода, стабилизатори Начин на прилагане: Препарата е готов за употреба пръска се по земята или директно върху обекти които желаете да защитите от гризачите Вид на препарата: Течност Доза на приложение: Няколко впръсквания на един линеен метър в зависимост от вида на площите подлежащи на защита Предупреждение за опасности: P102 - Съхранявайте далеч от достъп на деца P103 - Винаги четете етикета и описанието на продукта преди употреба P273 - Не изхвърляте в околната среда P-302 +P352 - При контакт с кожата и очите измиете обилно с вода P333+P313 - При кожно раздразнение или Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Мишки, плъхове, гризачи Количество: 750 мл Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Технология: Отблъскващ препарат Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Мишегон
  Оценка:
  100%
  Купих мишегона за мазето. Учудващо но гони мишките много добре тази, година ще си купя пак. Също така има и бърза доставка.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Препарат за защита от мишки и плъхове Mondo Verde Rat Raus Protex спрей 750мл.
Вашата оценка:
img
Препарат за защита от мишки и плъхове Mondo Verde Rat Raus Protex спрей 750мл.