Комплект течен препарат против змии и уред против змии

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
69,99 лв.
Комплект уред против змии за 1500кв.м и Препарат Mondo Verde Rettil Raus 50кв.м
SKU: 200133
Тегло: 2,000 кг.
Производител: leaven & Mondoverde
EAN: 8012526045757
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: MondoVerde
Купи заедно на по-ниска цена

Описание и начин на употреба

Комплект прогонващ змии и гущери с механична вибрация и готов за употреба препарат срещу влечуги

Комплект за ефективна защита от змии и гущери, който съдържа уред против змии и подземни гризачи с площ на покритие до 1500кв.м и течен препарат против змии спрей помпа готов за употреба с площ на покритие 50-60 кв.м.

Комплекта ви дава максимална защита от влечуги, като има комбинирано действие на бързият прогонващ ефект на препарата и дълготрайният защитен ефект на уреда против змии.

Може да откриете и комплект за защита от змии със сух гранулиран препарат на топ цена или да закупите всички продукти по отделно.

 

Комплект за защита от змии и гущери>>уред против змии>>препарат против змии

 

Начин на действие уред:

Уреда против змии, къртици и сляпо куче покрива площ до 1500кв.м защитен кръг с диаметър 40-45м. Устройството  е снабдено с механичен мотор, който произвежда механична вибрация, чрез специална технология, която защитава от змии, къртици и слепите кучета.

Захранва  се от 4бр R20 алкални батерии, които са с продължителност на живота от 4-6 месеца или един пролетно летен сезон, апарата излъчва механичната вибрация на всеки 25 сек. Електронното устройство против змии и подземни гризачи се забива в земята.

Първоначалният ефект на уреда зависи от почвата, в която го забивате или колкото по плътна е почвата толкова по -добре се разпространяват вибрациите по нея, колкото по ниска плътност има почвата толкова по слабо се разпространяват вибрациите.

Ефект от уреда против змии и подземни гризачи:

Първоначалният ефект на уреда може да отнеме 14 дни след поставянето му, когато се използва за защита от къртици или сляпо куче. За защита от змии ефекта е по-бърз.

Разположение и монтаж на уреда за защита от змии и подземни гризачи:

Преди да разположите уреда в земята трябва да знаете, че дори и мощната механична вибрация не може да премине през вкопани бетонови пътеки, основи на къщи, огради или други масивни конструкции.

Точно заради това трябва да позиционирате уреда възможно най- далеч от тях. Не забивайте уреда с чук или друг предмет, който може да го повреди. Преди да поставите уреда направете отвор в земята с тънък твърд предмет на дълбочина до специалният маркер, който е на корпуса на уреда . След което забийте уреда ръчно, чрез натиск до линията, която показва нивото на забиване на уреда против змии.

Технически характеристики уред:

Размери: дължина: 41,5 х 8.00 см.
Площ на покритие: 1500 кв.м
Захранване: Батерии 4 x R20 (алкални)-не са включени в комплекта.
Материал: Алуминий и пластмаса
Гаранция: 12м.
Тегло: 500гр.
Произход: ТайванТечен препарат против змии:

Течният препарат против змии представлява силно ароматна течност, която е смес от етерични масла на камфор и гераниол. Ароматната бариера отблъсква змии от основи на сгради, огради, бетонови пътеки и други площи на които препарата против змии може да се задържи.

Препарата е спрей помпа готов за употреба. Препарата е предназначен за външна употреба и след нанасяне има защитни свойства до 2 седмици, след което трябва да повторите обработката отново за да подсилите ароматната бариера.

Повторете и след силен дъжд, който може да измие препарата и по този начин да отслаби защитата на препарата.

Разходна норма на препарата:

Един флакон от 750мл. Може да обработите 50-60кв.м

Употреба:Външна

Целеви вредители: Змии и гущери

 

Технически характеристики

Документи:

Етикет
MSDS

МАРКА: MondoVerde Площ на покритие: Уред :1500 кв.м, Препарат: 750мл. Може да обработите 50кв.м Интервал на работа: : на всеки 20-30 сек. Комплекта съдържа: : Уред против змии и подземни гризачи и препарат за отблъскване на змии 750 мл Батерии: LR20 1,5 V D (не са включени) АДВ:: етерични масла на камфор и гераниол. Антидот: Симптоматично Предупреждение за опасности: P102-Съхранявайте далеч от достъп на деца P103-Винаги четете етикета и описанието на продукта преди употреба P273-Не изхвърляте в околната среда P501-Изхвърлете съдържанието / контейнера в съответствие с местно / регионално / национално / международно рег Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: змии, гущери, къртици, сляпо куче, Количество: Препарат: 750 мл. Размери: 41.5 x 8 x см Монтаж и приложение: Външен Материал: Пластмаса и метал Технология: Механична вибрация, Отблъскващ спрей Комплекта съдржа: : Уред за защита от влечуги и препарат против змии и гущери Гаранция: 12м. Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Комплект за змии
  Оценка:
  100%
  Доверих се на този комплект и останах доволен.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Комплект течен препарат против змии и уред против змии
Вашата оценка:
img
Комплект течен препарат против змии и уред против змии Добави