img

Комплект течен препарат против змии и уред против змии

В наличност
Цена (с ДДС):
69,99 лв.
Добави
Комплект уред против змии за 1500кв.м и Препарат Mondo Verde Rettil Raus 50кв.м
SKU: 200133
Тегло: 2,000 кг.
Производител: leaven & Mondoverde
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: MONDOVERDE

Описание и начин на употреба

Комплект течен препарат против змии и уред против змии

Комплект за ефективна защита от змии, който съдържа уред против подземни гризачи и змии с площ на покритие до 1500кв.м и течен препарат против змии спрей помпа готов за употреба. Комплекта ви дава максимална защита от влечуги, като има комбинирано действие на бързият прогонващ ефект на препарата и дълготрайният защитен ефект на уреда против змии.

Уреда против змии, къртици и сляпо куче покрива площ до 1500кв.м защитен кръг с диаметър 40-45м. Устройството  е снабдено с механичен мотор, който произвежда механична вибрация, чрез специална технолофия, която защитава от змии, къртици и слепите кучета. Захранва  се от 4бр R20 алкални батерии, които са с продължителност на живота от 4-6 месеца или един пролетно летен сезон, апарата излъчва механичната вибрация на всеки 25 сек. Електронното устройство против змии и подземни гризачи се забива в земята. Първоначалният ефект на уреда зависи от почвата, в която го забивате или колкото по плътна е почвата толкова по -добре се разпространяват вибрациите по нея, колкото по ниска плътност има почвата толкова по слабо се разпространяват вибрациите.

Ефект от уреда против змии и подземни гризачи:

Първоначалният ефект на уреда може да отнеме 14 дни след поставянето му, когато се използва за защита от къртици или сляпо куче.За защита от змии ефекта е по бърз.

Разположение и монтаж на уреда за защита от змии и подземни гризачи:

Уреда против змии покрива 1500кв.м, което е кръг с диаметър 40-45м. Преди да разположите уреда в земята трябва да знаете, че дори и мощната механична вибрация не може да премине през вкопани бетонови пътеки, основи на къщи, огради или други масивни конструкции. Точно заради това трябва да позиционирате уреда възможно най- далеч от тях. Не забивайте уреда с чук или друг предмет, който може да го повреди. Преди да поставите уреда направете отвор в земята с тънък твърд предмет на дълбочина до специалният маркер, който е на корпуса на уреда . След което забийте уреда ръчно, чрез натиск до линията, която показва нивото на забиване на уреда против змии.

Технически характеристики:

Размери: дължина 41,5 х диаметър 8.00 см.
Площ на покритие: 1500 кв.м
Произход:Тайван
Тегло: 500гр.
Гаранция: 12м.
Материал:Алуминии и пластмаса
Захранване:Батерии 4 x R20/ алкални/-не са включени в комплекта

Течен препарат против змии:

Течният препарат против змии представлява силно ароматна течечност, която е смес от етерични масла на камфор и гераниол. Ароматната бариера отблъсква змии от основи на сгради, огради, бетонови бътеки и други площи на които препарата против змии може да се задържи. Препарата е спрей помпа готов за употреба. Препарата е предназначен за външна употреба и след нанасяне има защитни свойства до 2 седмици, след което трябва да повторите обработката отново за да подсилите ароматната бариера. Повторете и след силен дъжд, който може да измие препарата и по този начин да отслаби защитата на препарата.

Разходна норма на препарата:

Един флакон от 750мл. Може да обработите 50кв.м

Употреба:Външна

Целеви вредители:Змии и гущери

Важно:

P102-Съхранявайте далеч от достъп на деца
P103-Винаги четете етикета и описанието на продукта преди употреба
P273-Не изхвърляте в околната среда
P501-Изхвърлете съдържанието / контейнера в съответствие с местно / регионално / национално / международно регулиране
EUH 208-Съдържа камфор, масло. Може да предизвика алергична реакция
H412-Може да причини дълготрайни вредни ефекти върху водните организми

Произход: MONDO VERDE-Италия

 

Технически характеристики

Тегло: 2.000000 Документи:

Етикет
MSDS

МАРКА: MONDOVERDE Площ на покритие: Уред :1500 кв.м, Препарат: 750мл. Може да обработите 50кв.м Интервал на работа: : на всеки 20-30 сек. Комплекта съдържа: : Уред против змии и подземни гризачи и препарат за отблъскване на змии 750 мл Батерии: LR20 1,5 V D (не са включени) Целеви Вредител: къртици, сляпо куче, змии Размери: 41.5 x 8 x см Монтаж и приложение: Вътрешен Материал: Пластмаса и метал Технология: Механична вибрация Гаранция: 12м. Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Комплект течен препарат против змии и уред против змии
Може да имате нужда и от това: