Телефон 0879 400 500

Ратибром 2 паста отрова за мишки и плъхове 5кг

Цена (с ДДС):
84,40 лв.
В наличност
Брой:
Ратибром 2 -Паста отрова за мишки и плъхове.Препарат срещу гризачи убива с едно залагане.
Характеристики

Артикулен номер: 500724

Тегло: 5.0000

Производител: KOLLANT

Безплатна доставка

Сподели

Ратибром 2 отрова за мишки и плъхове под формата на паста 5 кг.

Ратибром 2 отрова за мишки и плъхове е родентицид за унищожаване на плъхове и мишки в и около жилищни и селскостопански сгради, индустриални зони, складове, трюмове на кораби, железопътни вагони и складове, сгради с обществено предназначение, мазета, гаражи, килери, паркове и градини, животновъдни ферми, сметища и други открити площи.

Ратибром 2 отрова за мишки и плъхове паста в предварителна опаковка (саше) от 10 г, съдържаща активното вещество бромадиолон, антикоагулант, ефективен срещу мишки и плъхове след еднократно поглъщане. Съдържа горчив агент, с цел да се предотврати инцидентното поглъщане от деца.

Ратибром 2 — Паста отрова за мишки и плъхове поставя се в маркирани дератизационни кутии, защитени срещу неправилна употреба или атмосферни условия. Дератизационните кутии да се поставят в засегнатите от гризачите зони и помещения, до дупките на гризачите, маршрутите им на движение и местата, които основно предпочитат, на места недостъпни за деца, домашни животни и други не целеви животни. Дератизационните кутии в сформираните отровни точки са в брой и разположение, в зависимост от площите на засегнатите зони и плътността на заселване от мишки и плъхове. Винаги бъдете сигурни, че дератизационните кутии са закрепени правилно и че примамката не може да бъде изнесена от гризачи мишки и плъхове.

 Дози за приложение на отровата за мишки и плъхове Ратибром 2:

Зареждане на отрова за мишки - 40 г/от препарата на 10 кв.м,

Зареждане на отрова за плъхове — 60-100 г от препарата на /10 кв.м

В зависимост от плътността на заселване на мишки и плъхове. Отровните точки се проверяват и в случай на консумация от отровата за гризачи, повредена или замърсена отровата се презарежда през 5-7 дни, до спиране на консумацията и липсата на активност на гризачите.

Внимание!:

Продукт за професионална употреба. Използвайте биоцидите със специални предпазни мерки. Преди употреба прочетете етикета и листовката, за да намалите рисковете за хората и околната среда. Опаковъчните отпадъци трябва да се изхвърлят в съответствие с местните, регионални, национални или международни разпоредби. Забранява се използването на празни опаковки за други цели (включително като вторични суровини).

Производител: KOLLANT 

 

Доставка от OTROVI.COM :

Доставките се извършват с куриер  Jobs.bg - Обяви за работа от НАДЯ - 2013 ЕООД  Работа за Спиди АД - ID: 22337 - БУЛСТАТ: 131371780, свободни ...за цяла България.

Всички поръчки над 50лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба Спиди или Еконт по нормалната тарифа за куриерски услуги.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на ☎ 0700 10 522 (на цената на един градски разговор) или ☎ 0899 308 921 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.

При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

 

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид,че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

 

 

Връщане и замяна на стока

В срок от 30 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)
5. Възстановяването на сумата по върнатите стоки ще бъде направено по банков път в 14 дневен срок в банкова сметка посочена от клиента упражнил правото си на отказ.

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, които са отворени или използвани.

Изтегили от ТУК Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора


Адрес за връщане и замяна: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 Вх Б Офис 2,3 

Свържи се с нас в работни дни от 【пон-пет 9-18 часа】

☎ 0700 10 522  (на цената на един градски разговр)

☎ 0899 308 921

email: info@evropest.com

Изпратете ни запитване: