Ратибром 2 паста отрова за мишки и плъхове 5кг

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
89,99 лв.
Ратибром 2 -Паста отрова за мишки и плъхове.Препарат срещу гризачи убива с едно залагане.
SKU: 500724
Тегло: 5,000 кг.
Производител: KOLLANT Италия
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Kollant

Описание и начин на употреба

Ratibrom 2 отрова за мишки и плъхове кашон 5 кг

Ратибром 2 отрова за мишки и плъхове е родентицид за унищожаване на плъхове и мишки в и около жилищни и селскостопански сгради, индустриални зони, складове, трюмове на кораби, железопътни вагони и складове, сгради с обществено предназначение, мазета, гаражи, килери, паркове и градини, животновъдни ферми, сметища и други открити площи.

Родентицида е под формата на мека паста опакована във филтерна хартия тип (саше) от 10 грама, съдържаща активното вещество бромадиолон, антикоагулант, ефективен срещу мишки и плъхове след еднократно поглъщане.

Родентицида съдържа горчив агент, с цел да се предотврати инцидентното поглъщане от домашни лищбимци и хора. За максимална безопаснот при залагане на отрова за мишки и плъхове препоръчваме изпозването на дератизационни тунели или кутии. 

Ратибром 2 отрова за мишки, плъхове и съсели

 

Какво представлява:

Ратибром 2  паста  е отрова за мишки и плъхове,  поставя се в маркирани дератизационни кутии, защитени срещу неправилна употреба или атмосферни условия. Дератизационните кутии да се поставят в засегнатите от гризачите зони и помещения, до дупките на гризачите, маршрутите им на движение и местата, които основно предпочитат, на места недостъпни за деца, домашни животни и други не целеви животни.

Дератизационните кутии в сформираните отровни точки са в брой и разположение, в зависимост от площите на засегнатите зони и плътността на заселване. Винаги бъдете сигурни, че дератизационните кутии са закрепени правилно и че примамката не може да бъде изнесена от гризачи, мишки и плъхове.

Дози за приложение :

Зареждане на отрова за мишки 40 г/от препарата на 10 кв.м,
Зареждане на отрова за плъхове 60-100 г от препарата на /10 кв.м

 

Забележка: В зависимост от плътността на заселване на мишки и плъхове. Отровните точки се проверяват и в случай на консумация от отровата за гризачи, повредена или замърсена отровата се презарежда през 5-7 дни, до спиране на консумацията и липсата на активност на гризачите.

Внимание!:

Продукт за професионална употреба. Използвайте биоцидите със специални предпазни мерки. Преди употреба прочетете етикета и листовката, за да намалите рисковете за хората и околната среда. Опаковъчните отпадъци трябва да се изхвърлят в съответствие с местните, регионални, национални или международни разпоредби. Забранява се използването на празни опаковки за други цели (включително като вторични суровини).

GHS Пиктограми:

Ratibrom отрова за гризачи на топ цена

 

Технически характеристики

Документи:

Санитарно разрешително
MSDS
Етикет

МАРКА: Kollant АДВ:: Бромадиолон (CAS N': 28772-56-7) 0.005 г/ 100 г. Начин на прилагане: Залага се в зони с наличие на гризачи, мишки и плъхове или следи от тях Антидот: Витамин К1 (прилага се под наблюдението на лекар) Вид на препарата: Паста Предупреждение за опасности: H360D,Н372 ,Р201,Р202,Р280,Р308 + Р313 ,Р405, Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: мишки, плъхове Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Безплатна доставка: Да Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Ратибром 2 паста отрова за мишки и плъхове 5кг
Вашата оценка:
img
Ратибром 2 паста отрова за мишки и плъхове 5кг Добави
Може да имате нужда и от това: