Дератизационен тунел за поставяне на отрова против мишки и плъхове с ключ R2

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
6,30 лв.
Професионален дератизационен уред за поставяне на отрова за гризачи.
SKU: 64100
Тегло: 0,100 кг.
Производител: Irto Trio Унгария

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Irto Trio

Описание и начин на употреба

Дератизационен тунел с ключ за залагане на отрова против мишки и плъхове

Дератизационните тунели са важен елемент при качествената борба с гризачи, благодарение на двата си отвора, които са в права линия мишките и плъховете лесно виждат заложените отровни хранителни примамки. Изключително лесно и бързо влизат в дератизационният прибор и консумират от поставеният родентицид. 

Дератизационни тунели се използват за залагане на отрова за гризачи, мишки, плъхове около обекти от хранително-вкусовата промишленост, болници, заведения за обществено хранене складове, животновъдни ферми, домове, офиси и други. Този тип професионална защита от гризачи се разполага бариерно около сградите, като гризачите се възпират от влизане в обектите. Те могат да бъдат поставени и във вътрешните части на сгради на подходящи места, които позволяват присъствието на отрова за гризачи.

Тунела има функция на хранилка, в която се поставя отрова за мишки или плъхове. Тунела за мишки и плъхове пази отровата, която е поставена в него суха и незасегната от влага, прах, достъп на хора и животни. Продукта се предлага и в комплект от 12 броя на по ниска цена, както и комплект тунели в комбинация със силна отрова за гризачи.

Дератизационен тунел за залагане на отрова за гризачи R2 на топ цена

Какво представлява защитният тунел R2

Дератизационните кутии и тунели не позволяват на гризачите, мишки, плъхове да разпиляват отровните примамки и минимизират риска от замърсяване с биоциди на околната среда. Те защитават отровните примамки поставени в тях от вредни външни влияния като влага, прах и други замърсители, като запазват за по-дълго време отровата за мишки и плъхове активна и атрактивна. Защитните прибори ограничават достъпа на деца и домашни животни до поставяните в дератизационната кутия отрови за гризачи. Всеки тунел разполага с индивидуален ключ.

Как се използва тунела

Тунела е пластмасова конструкция с ключ, за да го използвате ефективно против мишки и плъхове трябва да го поставите директно на местата, на които са забелязали гризачи. След това тунела трябва да бъде зареден с отрова за мишки и плъхове, проверявайте редовно заредената отрова и ако е свършила допълнете с нова.

Монтаж на тунела

Този тунел може да бъде монтиран за под, чрез дюбели и винтове или чрез залепване с подходящо монтажно лепило. 

 

Технически характеристики

МАРКА: Irto Trio Площ на покритие: 10-20 кв.м Работна температура: Няма изискване Интервал на работа: : В зависимост от ситуацията Начин на прилагане: Монтира се бариерно около сгради или в тях на подходящи места Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Мишки, плъхове Размери: 29.7 x 8.7 x 9 cm Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен, Под Влагозащита : Да Материал: Пластмаса Цвят: Черен Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Дератизационен тунел за поставяне на отрова против мишки и плъхове с ключ R2
  Оценка:
  100%
  Добро съотношение между цена и качество на продукта.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Дератизационен тунел за поставяне на отрова против мишки и плъхове с ключ R2
Вашата оценка:
img
Дератизационен тунел за поставяне на отрова против мишки и плъхове с ключ R2 Добави
Може да имате нужда и от това: