Дератизационен тунел за поставяне на отрова против мишки и плъхове с ключ R2

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
6,30 лв.
Професионален дератизационен уред за поставяне на отрова за гризачи.
SKU: 64100
Тегло: 0,100 кг.
Производител: Irto Trio Унгария

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Irto Trio

Описание и начин на употреба

Дератизационен тунел с ключ за залагане на отрова против мишки и плъхове

Дератизационните тунели са идеални за използване във вътрешни и външни пространства. Това включва жилищни сгради, индустриални обекти, болници, заведения за обществено хранене, животински ферми, офиси, складови помещения и обекти на хранително-вкусовата промишленост.

Дератизационен тунел за залагане на отрова за гризачи R2 на топ цена

Какво представлява дератизационният тунел R2?

Дератизационният тунел R2 е специализирано устройство за контрол против популациите на мишки и плъхове. Изработен е от устойчиви на атмосферни условия материали, което гарантира дългосрочна употреба и защита. 

Как работи уредът?

Основният компонент на уреда е родентицидна отрова, която се запазва активна и привлекателна в действието си против мишки и плъхове за дълъг период от време.

Тунелът ефективно предотвратява разпространението на отровата извън защитената зона, създавайки надеждна бариера против разпространението на мишки и плъхове в обитаемите пространства.

Дератизационна кутия R2>>Топ Цена>>Топ Качество

Нашите съвети за ефективност

За надеждни резултати е важно да обърнете внимание на няколко аспекта, от които:

 • монтаж – за да си осигурите максимално ниво на безопасност по време на работа с уреда, уверете се, че е добре прикрепен и защитен от атмосферни влияния. Това може да стане с помощта на винт и дюбел или монтажно лепило;
 • разположение – ако искате да използвате пълния потенциал на устройството, заложете го в стратегически зони, където се наблюдава активност на гризачи. Регулярно проверявайте и подменяйте отровата, за да поддържате ефективността на системата и да предотвратите повторната поява на вредители.

Въпреки че дератизационният тунел R2 е проектиран със специална заключваща се система за отрова, препоръчително е да го позиционирате на място, което е недостъпно за деца и домашни любимци.

Монтаж на дератизационна кутия

Защо да изберете дератизационния тунел R2?

Продуктът е със 100% оригинален произход, което гарантира неговата безопасност и ефикасност. Неговите предимства се изразяват в:

 • устойчивост – изграден от материали, които устояват на атмосферни влияния и запазват свежестта на отровата, той може да се използва както вътре, така и навън;
 • адаптация към поведението на мишките и плъховете – някои модели кутии са разработени с оглед на специфични характеристики на мишките и плъховете, с цел увеличаване на шансовете за успех на примамките;
 • екологичност – дератизационните кутии с ключ R2 помагат да се минимализира рискът от разпространение на отрови в околната среда.

Дератизационният тунел R2 осигурява дълготрайна защита против гризачи, като същевременно спазва екологичните стандарти. Това го прави идеален избор за ефективна борба с мишките и плъховете.

Ще го откриете и в комплект от 12 тунела на още по-изгодна цена.  

 

 

Технически характеристики

МАРКА: Irto Trio Площ на покритие: 10-20 кв.м Работна температура: Няма изискване Интервал на работа: : В зависимост от ситуацията Начин на прилагане: Монтира се бариерно около сгради или в тях на подходящи места Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Мишки, плъхове Размери: 29.7 x 8.7 x 9 cm Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен, Под Влагозащита : Да Материал: Пластмаса Цвят: Черен Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Дератизационен тунел за поставяне на отрова против мишки и плъхове с ключ R2
  Оценка:
  100%
  Добро съотношение между цена и качество на продукта.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Дератизационен тунел за поставяне на отрова против мишки и плъхове с ключ R2
Вашата оценка:
img
Дератизационен тунел за поставяне на отрова против мишки и плъхове с ключ R2 Добави