АЙКЪН 10 КС препарат против хлебарки 250мл

В наличност
5 5
4 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
59,99 лв.
Айкън 10 КС широко спектърен препарат за борба с хлебарки, бълхи,мухи,кърлежи,на открито и закрито.
SKU: 1220
Тегло: 0,300 кг.
Производител: SYNGENTA Швейцария
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Syngenta

Описание и начин на употреба

Aйкън 10 КС  250мл широкоспектърен инсектицид за унищожаване на хлебарки, бълхи, мухи, кърлежи, дървеници

Aйкън 10 КС е инсектициден препарат за унищожаване на различни видове вредни насекоми, хлебарки, бълхи, мухи, кърлежи,стоножки, дървеници. Препарата представлява микрокапсулирана суспензия без миризма и осигурява изключително дълго остатъчно действие и защита от вредните външни условия (висока температура, слънчева светлина и влага).

Препарат Айкън 10 КС е инсектициден концентрат суспензия, която се разтваря във вода. Готовите разтвори се нанася чрез ръчни или моторни пръскачки директно върху заразената с насекоми площ. Айкън се предпочита за употреба на места където наличието на миризма е не желателно, препарата няма силна специфична миризма.

Инсектицида има бърз и ефективен резултат при унищожаване на дървеници, комари, хлебарки, стоножки, кърлежи, бълхи, мухи. Продукта се предлага и в малки опковки с вместимост от 20 мл, които се изпозват при третиране на малки площи.

Айкън 10 КС на Топ Цена!

Против какви вредители може да използвате Aйкън 10 КС:

Препарат Aйкън 10 КС  се използва за борба и унищожаване на  летящи и пълзящи насекоми:

Летящи насекоми: мухи, комари, молци, пеперуди от различен биологичен вид

Пълзящи насекоми: хлебарки, бълхи, дървеници, кърлежи, паяци, мравки, комари

Какво представлява препарата:

Микрокапсулирана инсектицидна формулация, комбинираща лесната употреба на течност и продължителното действие на намокрим прах. Препарата има микрокапсули от ламбдацихалотрин, които се освобождават бавно и по този начин създават дълъг остатъчен ефект след обработка.

Комбинацията между бърз първоначален ефект, който унищожава контактно насекомите и дълго забавено действие го правят един от най-предпочитаните препарати за борба с насекоми на пазара, допълнително айкан има и добра цена.

Използва най-модерна технология за създаване на микрокапсули, които плуват в бяла кремообразна суспензия. След разреждане на препарата с вода той се пръска с ръчна или моторна пръскачка в зони с наличие на различни насекоми.

След като. разтвореният препарат попадне върху дадена повърхност водата започва да се изпарява и по този начин остават микрокапсули, които полепват по телата на насекомите движещи се по напръсканата повърхност. Полепнали по насекомите капсулите освобождават активното вещество и унищожават насекомите.

Айкън 10КС препарат против хлебарки, дървеници, кърлежи, бълхи

 

Употреба и начин на приложение на Айкън 10 КС:

Пръскане Айкън против насекоми на закрито: 

При ниска заселеност с насекоми  или профилактично третиране:  12.5 мл.от препарата Aйкън 10 КС се разреждат в 5 л. вода – за 100 кв. м. за При първоначално третиране или за борба с масово нашествие на насекоми –25 мл. се разреждат в 5 л вода – за 100 кв. м.

Пръскане с Айкън против насекоми на открито:

Пръскане с  Aйкън 10 КС  против кърлежи комари и бълхи в паркове и тревни площи на открито се използва доза: 20 мл от препарата Aйкън 10КС на декар при разходна норма 100 л. работен разтвор на декар.

Препарат Айкън 10 КС се предлага и в по малки разфасовки от 20мл за масова употреба Виж Тук!

ВАЖНО: При употреба на инсектицидни препарати използвайте предпазни средства за защита на дихателните пътища, очите и ръцете

Предимства на инсектицида:

 • Широкоспектърен пиретроиден биоцид/инсектицид с контактно и стомашно действие без миризма
 • Висока биологична ефикасност/активност срещу кърлежи и битови неприятели 
 • Бърз инициален нокдаун ефект и парализа при контакт на насекомите с препарата
 • Силно репелентно (отблъскващо) действие.
 • Ниски дози на приложение
 • Нова модерна формулация (КС) – микрокапсулирана суспензия за по дълаг ефект
 • Многостранно действие върху различни повърхности

Aйкън 10 КС е един от най-изпитаните и утвърдени препарати за унищожаване на хлебарки,бълхи,кърлежи и др вредители. Купи този препарат и защити своя дом, градина или офис от летящи и пълзящи насекоми.

Състав на препарата айкън 10 КС: Микрокапсулиран ламбдацихалотрин: 100г/л

Количество: 250мл.

Производител:SYNGENTA

Символи за опасност при използване на Айкън:

Айкън 250 мл. Срещу дървеници, кърлежи, бълхи, хлебарки на топ цена

Технически характеристики

Документи:

Санитарно разрешително

MSDS

МАРКА: Syngenta Интервал на работа: : Повтори обработката при нужда АДВ:: Микрокапсулиран ламбда цихалотрин: 100г/л Начин на прилагане: Аерозолно с ръчна или моторна пръскачка Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Течност Доза на приложение: При ниска заселеност с насекоми  или профилактично третиране:  12.5 мл.от препарата Aйкън 10 КС се разреждат в 5 л. вода – за 100 кв. м.за При първоначално третиране или за борба с масово нашествие на насекоми –25 мл. се разреждат в 5 л вода – за 100 кв. Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: широкоспектърен инсектицид за унищожаване на хлебарки, бълхи, мухи, кърлежи, дървеници Количество: 250 мл Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Технология: Бързодействащ унищожаващ спрей Безплатна доставка: Да Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Много добър продукт, силно препоръчвам
  Оценка:
  100%
  Не мирише и ефекта от него е бърз!

  Оценка от

  Публикувано на

 2. Убива всичко!
  Много съм доволен, препоръчвам го!

  Оценка от

  Публикувано на

 3. Много съм доволен
  Оценка:
  100%
  Свърши прекрасна работа, не останаха хлебарки след обработката!

  Оценка от

  Публикувано на

 4. АЙКЪН 10 КС препарат против хлебарки 250мл
  Оценка:
  100%
  Класика в жанра! Трепе секва гад и не мирише.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: АЙКЪН 10 КС препарат против хлебарки 250мл
Вашата оценка:
img
АЙКЪН 10 КС препарат против хлебарки 250мл Добави
Може да имате нужда и от това: