Бърза и безплатна доставка на всички поръчки над 49.99 лв. за цяла България

Препарати за мухи

Артикули 1-20 от 43

на страница
Страница

Мухите са едни от най-досадните насекоми, с които ни се налага да се справяме в ежедневието си. Те замърсяват храната ни, дразнят слуха ни, кацат по нас и създават впечатление за мърлявост и мръсотия. Могат да се превърнат и в преносители на зарази и неприятни болести. Със сигурност са нежелан гостенин в дома ни, та дори и в двора ни. За борбата си с тях можете да заложите на спрейове, димки, отрови. Ако не сте сигурни как да подходите и на кой вариант да заложите, ние ще Ви предложим нужната подкрепа.

Препаратите за мухи обикновено са инсектициди, които действат по два начина, в зависимост от това какъв вид продукт сте избрали. Единият тип е чисто контактен - след директно напръскване, насекомите умират. Този вид има ниска трайност на обработката и при поява на нови мухи трябва да обработите отново. Вторият тип е на база комбинация на хранителна примамка, феромон и активно вещество, което ги унищожава, след поглъщане. И двата вида препарати са ефективни и биха били добър избор. Но кой метод точно да изберем?

Как да изберем

Определящо е мястото, което трябва да напръскате против летящи насекоми - дали е външно или е вътре в обитаемо помещение. При наличие на мухи във външни части, като барбекюта, беседки или веранди, можете да използвате препарати с хранителни атрактанти, които могат да бъдат напръскани или намазани по конструкциите или стените на външната конструкция. Ако трябва да защитите открити площи с наличие на много насекоми, можете да използвате стандартни широкоспектърни инсектициди с моментален убиващ ефект, като в този случай ще повтаряте напръскването при поява на нови. 

Както става ясно от текста по-горе, има значение какви са областите, които обработвате срещу мухи. Те определят избора на препарат, както и честотата и начина на нанасяне на избраното вещество. Ако не се чувствате уверени в избора си, спрямо конкретната ситуация, или се колебаете какъв точно метод да приложите в борбата си с насекомите, нашите специалисти са на разположение за консултации. Разгледайте внимателно продуктите и описанията им в сайта на Otrovi.com и се свържете с нас на телефон 0700 10 522. А ние обещаваме, че както обслужването и продуктите са на високо ниво, така и цените са в приемлив диапазон.