Препарат за кърлежи, бълхи, мухи Бандит 10ЕВ 25мл BUGAWAY 12бр

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
69,99 лв.
Препарат Бандит против кърлежи, бълхи, комари, мухи, хлебарки 12бр
SKU: 12121
Тегло: 0,300 кг.
Производител: TransChem
EAN: 3800126191616
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: TransChem

Описание и начин на употреба

Препарат срещу кърлежи, бълхи, комари, мухи Бандит 10ЕВ 12 x 25 ml

Препарат  против на бълхи, кърлежи, хлебарки, комари, мухи Бандит 10ЕВ с остатъчно действие. За употреба вътре и около жилищни, обществени, производствени и промишлени сгради, включително и болници (без отделенията с лежащо болни), ресторанти, кухни, хотели и заведения за бързо хранене, военни поделения, магазини, складове, кланици, сметища, кофи за смет, около торища и др.

За употреба върху хоризонтални и вертикални повърхности, където насекомите могат да почиват (без тези, върху които се приготвя храна). За площно третиране срещу бълхи и кърлежи.

Препарат Бандит 10ЕВ се предлага в малки разфасовки за масова употреба от 25 мл, и големи опаковки за професионално използване от 1000 мл.

Виж и нашето предложение за комплет от лични предпазни средства при работа с инсектициди, който включва защитни очила, предпазна маска и нитрилни ръкавици.

Бандит 10 ЕВ на топ цена

Къде се използва:

Препарата е мултифукционален и може да се изпозва почти навсякъде, където има проблем с летящи и плълзящи насекоми. С него може да третирате както вътре, така и на вън срещу различни видове насекоми и паразити(кръвосмучещи насекоми)

Употреба на бандит препарат против кърлежи и бълхи

Употреба и разходна норма :

Препаратът се разрежда във вода. Може да използвате празен флакон с пулверизатор от препарат за прозорци, градинска или лозарска пръскачка.
За остатъчно действие срещу пълзящи насекоми (бълхи, кърлежи, хлебарки) се третират местата, които насекомите обитават, където се крият или където преминават (зад первази, по дюшемето, в килери, мазета, около водопроводни тръби, рамките на врати и прозорци, около и зад хладилници, шкафове, кухненски мивки, печки, долната страна на чекмеджета и етажерки и в процепите по съоръжения и предмети, закрепени плътно за стените).

 За остатъчно действие срещу летящи насекоми (комари, мухи) се третират местата, където насекомите кацат да почиват или да се хранят (тавани, черчевета, рамки на врати, остри висящи предмети, лампи и местата около тях, корнизи, кофи за смет, бунища и др.).

Пръскане срещу бълхи в закрити площи:

Преди третирането, почистете добре с прахосмукачка цялата площ, извадете торбичката от прохосмукачката и я запечатайте в полиетиленов плик преди да я изхвърлите. Напръскайте килимите и меката мебел, включително и долната част на тапицираните възглавници, както и местата, където лежат домашните любимци. Разходна норма 4 мл в 1 л вода за 20 м²

Външно пръскане срещу кърлежи и бълхи:

Обработват се тревни площи, паркове, алеи, градски градини, пасища, ниска растителност и др. в местата с установена инвазия на кърлежи и бълхи. Преди обработките площите задължително да се окосят. Разходна норма 4 мл в 2 л вода за 100 м². Обработката се повтаря след 7 дена. Втората обработка се препоръчва, за да се унищожат и ларвите, които ще се излюпят от евентуално наличните яйца по време на първата обработка, тъй като пиретроидните биоциди имат кратък остатъчен ефект в природата (24 часа).

Пръскане срещу хлебарки, кърлежи, комари, мухи:

8 мл в 1 л вода за 20 м². Един флакон е достатъчен за приготвяне на следните количества работен разтвор: за бълхи 6.25 л, за кърлежи 12.5 л, за хлебарки 3 л и обработка съответно на 125 м², 625 м² и 60 м², площ.

Интервали от време между третиранията и карантинен период:

обработките може да се повтарят през 1–4 месеца. Достъп на хора се разрешава след проветряване за поне 2 часа. При площно третиране, достъпът на деца и животни се забранява за 24 часа.

Индивидуални мерки за защита като лични предпазни средства:

Винги изпозвай лични предпазни средства при изпозването на инсектициди.

 • Защита на дихателните пътища: подходяща дихателна маска при създаване на аерозол.
 • Защита на ръцете: гумени или пластмасови ръкавици.
 • Защита на очите: плътно прилепващи очила.
 • Защита на кожата и на тялото: работно облекло с дълги ръкави, ботуши.

 

Предупреждения за опасности свързани с употребата на препарата:

Препарат Бандит цена

 

 

 

 

Технически характеристики

Документи:

Пълен текст на етикета 

Информационен лист за безопасност 

Разрешение на МЗ

МАРКА: TransChem Комплекта съдържа: : 12 броя индивидуални опаковки препарат Бандит 10ЕВ АДВ:: ципермерин – 10 г/ 100 г. Начин на прилагане: Приготвят се водни разтвори и с тях се третират заразените с насекоми повърхности Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Течност Доза на приложение: хлебарки, кърлежи, комари, мухи: 8 мл в 1 л вода за 20 м², срещу кърлежи и бълхи:Разходна норма 4 мл в 2 л вода за 100 м. Срещу бълхи в закрити площи: мл в 1 л вода за 20 м² Предупреждение за опасности: H373 Може да причини увреждане на органите при продължителна или повтаряща се експозиция. H410 Силно токсичен за водните организми, с дълготраен ефект Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: хлебарки, бълхи, кърлежи, комари, мухи Количество: 12 x 25 ml Технология: Бързодействащ унищожаващ спрей Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Много доволен
  Оценка:
  100%
  Изби всички хлебарки до крак

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Препарат за кърлежи, бълхи, мухи Бандит 10ЕВ 25мл BUGAWAY 12бр
Вашата оценка:
img
Препарат за кърлежи, бълхи, мухи Бандит 10ЕВ 25мл BUGAWAY 12бр Добави