Бърза и безплатна доставка на всички поръчки над 49.99 лв. за цяла България

Промо Продукти

Артикули 1-40 от 84

на страница
Страница

Хората обичат промоциите, постоянно наблюдават различни каталози и набелязват желаните продукти, които ще закупят след намалението на цените им. Но защо има промо кампании и попадащите в тях стоки по-нискокачествени ли са? Какви ще откриете в раздела на онлайн магазин Otrovi.com?

Защо има продукти на промоции?

Подобни акции обикновено се провеждат за налагане на нов продукт на пазара и възможността повече хора да се сдобият с него. Промо офертите имат стимулиращ ефект за клиентите и позволяват по-изгодното пазаруване на определена категория от стоки, които стават по-търсени. По този начин търговецът, от една страна, дава възможност на клиентите да придобият желаните от тях продукти по-евтино, а от друга, това вдига оборота и съответно печалбите. 

При промо кампаниите се наблюдава по-бързо изчерпване на складовите наличности, което елиминира залежаването на продукцията и изтичането на нейните срокове на годност. Ето как промо офертите имат двустранна изгода както за самия търговец, така и за клиента.

Промо стоките с по-ниско качество ли са?

Продуктите на промоция са с качеството на всички останали аналози в продуктовата гама на търговеца, но те могат да са в най-голяма складова наличност или да липсва място за ново зареждане. Големи намаления се провеждат и при нужда от нови клиенти и ангажиране на старите, както и в общоприетите дни за големи промоционални кампании, като “Черния Петък” и други.

Нито един търговец не би си позволил да предлага стоки със занижено качество и намалени цени, под формата на промо оферти, тъй като това би довело до разочарование и отлив от клиенти. Ето защо, подобни практики отсъстват, поне при търговците с многогодишно пазарно присъствие, които ценят аудиторията и името си.

Какви изгодни предложения има в Otrovi.com?

Екипът ни е съставен само и единствено от специалисти в областта на борбата с вредителите и ценим клиентите си. За това създадохме и раздел с промо оферти за да дадем възможност на всеки да се възползва от предимствата на намаленията и високото качество на стоките. При нас предимно се срещат: 

  • различни видове капани – за физическото унищожаване на дървеници, плъхове, мишки, къртици;
  • отрови и химически препарати – за биологичното умъртвяване на вредителите;
  • електронни уреди за прогонване на животни и насекоми – за въздействие върху психиката и нервната система на неканените гости и тяхното трайно прогонване;
  • средства за защита от нашествие на различни видове вредители – това са лепкавите капани и комбинираните продукти, използващи паралелно няколко от по-горе описаните начини за отърваване от вредителите.

Защо да пазарувате от нас?

Ние правим доста изгодни намаления и същевременно запазваме високото качество на продуктите си, което се харесва на аудиторията. Предлагаме професионални консултанти и бързи доставки.