Уред против гризачи и насекоми с ултразвук преносим за вътрешна и външна употреба IP44 Weitech WK0344

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
-23%
Промо цена 98,00 лв. Редовна цена 128,40 лв.

Мобилен уред против мишки, плъхове и насасекоми работещ с батерии  Weitech WK0344 

SKU: 0344
Производител: PEST CONTROL EUROPE srl
EAN: 5414099003449
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Weitech

Описание и начин на употреба

Преносим уред против гризачи и насекоми излъчващ мощен ултразвук за външна и вътрешна употреба IP44

Уред против мишки, плъхове и насекоми, който излъчва ултразвк, прогонващ вредителите на далеч от зоната му на действие. Устройството е предназанчено както за външна употреба така и за вътрешна.

Ултразвуков уред Weitech WK0344, работи с акумулаторни батерии вградени в корпуса на апарата. Той може да фунционира до 15 дни с едно зареждане чрез USB кабел, койти е включен в комплекта на ектроният мишегон.

Предназнчен за външна и вътрешна употреба IP44 водоустойчив. Защитава 80 m2 (максимално разстояние от 7 m - 180° ъгъл на излъчване).  

Уред против гризачи и насекоми Weitech WK0344>>ТОП ЦЕНА>>ТОП КАЧЕСТВО

 

Как действа:

Този уред издава сложни "звуци" с висока честота (ултразвук) и висока интензивност. Тези ултразвукови сигнали не могат да бъдат чути от хората, но гризачите и повечето насекоми могат да ги чуят. Защитава площ от 80 m2 (максимално разстояние от 7 m - 180° ъгъл на излъчване).  

Уреда има непрекъснатата модулация на излъчваната ултразвкова честота, като интензитета на тези ултразвукови сигнали засяга директно нервна система, на вредителите, като нарушава техните комуникационни и социални навици и им пречи и смущава, което ги кара да напуснат защитената зона. Първоначалният ефект се наблюдава до 72 часа а максималният резутат до 2 седмици.

Безопасен за домашни любимци като кучета, котки, птици и риби, честотите, на които функционира са калибрирани само срещу гризачи (мишки, плъхове и някой видове насекоми като хлебарки и паяци в ниска плътност)

Употреба:

Уред против гризачи и насекоми Weitech WK0344 е подходящ за вътрешна и външна употреба може да бъде използван в кемпери, гаражи, тавани, зони за отглеждане на кокошки и други животни, лодки, домове и изобщо места, на които има належашти проблеми с гризачи и насекоми.

Поради това, че е преносим и фумкционира с акумолаторни батерии лесно може да да смените неговата защитна локация от тавана в кемпера или палатката. 

Машинката срещу гризачи е лесна за изпозване и настройки, в задната си част разполага с четери пъзгащи бутони, с които определяте вида на вредителя, който жеаете да прогоните и степентта на силлата на ултразвук. Бутоните са покрити от влагозащитен капак.

Уред с ултразвук против мишки и плъхове Weitech

 

Инсталация и настройки:

1. Включете устройството с плъзгача “ON/OFF”. Поставете устройството на 20 до 50 см над земята, за да отблъснете насекоми, или на 5 до 50 см над земята, за да отблъснете гризачи.

2. Регулирайте бутоните според вредителя срещу насекоми или мишки:

Срещу Насекоми: Ляв плъзгач нагоре = насекоми. Централен плъзгач нагоре = тих. Десен плъзгач надолу = нормална мощност или нагоре = висока мощност за прогонване на вредители, ако тяхното присъствие е доказано.


Сещу гризачи: Ляв плъзгач надолу. За прогонване на гризачи, ако присъствието им е доказано: Централен плъзгач надолу в звуков режим. Десен плъзгач нагоре във висока мощност.


За превантивна употреба: Централен плъзгач нагоре тих режим. Десен плъзгач надолу за нормална мощност. Устройството работи на прекъсвания с 5 секунди излъчване и 10 секунди пауза; мигащата зелена светлина показва правилна работа.
Индикаторът мига в червено, когато батерията е изтощена.  Използвайте поне 1 уред на стая.

За да заредите устройството: Повдигнете водоустойчивия капак на порта за зареждане и включете микро USB (включен кабел) с стандартно зарядно устройство.USB към 5V порт за зареждане.

Светлината свети постоянно в червено по време на зареждане. Пълното зареждане отнема 5-6 часа. Когато устройството е напълно заредено, живота на батерията от около 15 дни, светлината свети непрекъснато в синьо.


Забележка: Когато зареждането приключи, затворете капака.

Основни предимства:

- Постоянно действие на ултразвуковият сигнал.

- Защитава 80 m2 (максимално разстояние от 7 m - 180° ъгъл на излъчване)

- Регулируем интензитет на сигнала чрез бутони

- Вградена батерия

- 15 дни автономност с едно зареждане

- USB презареждане чрез micro USB кабел

- IP44 водоустойчив

- Безопасен за домашни любимци като кучета, котки, птици и риби.

 

 

 

 

 

Технически характеристики

МАРКА: Weitech Площ на покритие: 80 кв.м Честотен обхват: двуканален срещу насекоми и гризачи Звуково налягане: Над 100 dB Интервал на работа: : Непрекъснат Комплекта съдържа: : ефективен уред против гризачи и насекоми, usb-кабел, инструкция за употреба Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: мишки, плъхове, насекоми Цвят: Черен Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Влагозащита : IP44 Материал: ABS пластмаса Технология: Ултразвук Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Уред против гризачи и насекоми с ултразвук преносим за вътрешна и външна употреба IP44 Weitech WK0344
Вашата оценка:
img
Уред против гризачи и насекоми с ултразвук преносим за вътрешна и външна употреба IP44 Weitech WK0344 Добави