Телефон 0879 400 500

Капан детектор за хлебарки SUTERRA

Капан детектор за хлебарки SUTERRA

Цена (с ДДС):
0,99 лв.
В наличност
Брой:
Екологичен капан за хлебарки с лепило
Характеристики

Артикулен номер: 50099

Тегло:

Производител: SUTERRA

Сподели

КАПАН ДЕТЕКТОР ЗА ХЛЕБАРКИ SUTERRA.

Eфективен капан за мониторинг на хлебарки. Дава възможност за ранно откриване на нападението. Безопасен за околната среда, не съдържа пестициди. Точно локализира мястото на нападението. Дава възможност за измерване на ефективността на дезинсекционните мероприятия. Примамката е създадена да привлича основно германски, ориенталски и американски хлебарки (Blattella germanica, Blatta orientalis и Periplaneta americana), но привлича и другите видове.

Какво представлява капана за хлебарки:

капанът представлява картонена конструкция, промазана с незасъхващо лепило, в което е разтворена примамката. Насекомите се привличат в капана, а лепилото ги задържа за идентификация и преброяване.

Инструкции за употреба:

Отстранете предпазната хартия от повърхността с лепилото.
Сглобете конструкцията по перфорациите.
Разпределете капаните по цялата наблюдавана площ, като ги залагате на закрити места, където хлебарките се укриват или преминават - под мебели, зад шкафове, хладилници, печки, под умивалници, машини и др.
Номерирайте капаните и направете карта на наблюдаваната площ. Отбележете позицията и номера на всеки капан на картата.
Инспектирайте капаните на редовни интервали, за предпочитане всяка седмица, и записвайте броя на уловените за периода екземпляри във всеки капан. Капаните остават ефективни за около 6 седмици. Подменете ги след този период или и по-рано, ако се препълнят или мястото е мокро, влажно или запрашено.

Интерпретиране на резултатите:

Големият брой уловени хлебарки в един капан показва близост до източника на нападението или точката, в която хлебарките влизат в сградата – това трябва да са и целевите зони на една програма за контрол. Нарастване на броя на уловените насекоми при всяка следваща инспекция показва увеличаване на популацията и предстоящо достигане прага на търпимост, след който ще се наложи извършване на обработка. Ако се използват след извършване на обработка, капаните показват нейния успех или неуспех. В зони със слабо нападение, капаните могат да се използват като чувствително средство за ранно предупреждение и позволяват да се вземат мерки преди още да се изгради популация.

Производител: Agrisense Industrial Minitoring Ltd

Доставка от OTROVI.COM :

Доставките се извършват с куриер  Jobs.bg - Обяви за работа от НАДЯ - 2013 ЕООД  Работа за Спиди АД - ID: 22337 - БУЛСТАТ: 131371780, свободни ...за цяла България.

Всички поръчки над 50лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба Спиди или Еконт по нормалната тарифа за куриерски услуги.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на ☎ 0700 10 522 (на цената на един градски разговор) или ☎ 0899 308 921 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.

При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

 

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид,че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

 

 

Връщане и замяна на стока

В срок от 30 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)
5. Възстановяването на сумата по върнатите стоки ще бъде направено по банков път в 14 дневен срок в банкова сметка посочена от клиента упражнил правото си на отказ.

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, които са отворени или използвани.

Изтегили от ТУК Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора


Адрес за връщане и замяна: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 Вх Б Офис 2,3 

Свържи се с нас в работни дни от 【пон-пет 9-18 часа】

☎ 0700 10 522  (на цената на един градски разговр)

☎ 0899 308 921

email: info@evropest.com

Може да имате нужда и от това
Изпратете ни запитване: