Капан детектор за хлебарки Agrisense CR Corner RTU комплект от 3 капана

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
3,30 лв.
Екологичен капан за хлебарки с лепило
SKU: 50099
Тегло: 0,100 кг.
Производител: SUTERRA

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Agrisense

Описание и начин на употреба

Капан за хлебарки с лепило Agrisense 3 CR Corner RTU комплект от 3 капана

Eфективен капан за мониторинг на хлебарки Agrisense 3 CR Corner RTU. Дава възможност за ранно откриване на нападението. Безопасен за околната среда, не съдържа пестициди. Точно локализира мястото на нападението.

Комплекта се предлага в два различни варианта, като единят се съдтой от 3 отделни капана за хлебарки а другият от 15 броя безотровни капана за хлебарки. 

Дава възможност за измерване на ефективността на дезинсекционните мероприятия. Примамката е създадена да привлича основно германски, ориенталски и американски хлебарки (Blattella germanica, Blatta orientalis и Periplaneta americana), но привлича и другите видове.

Капан за мониторинг на хлебарки на ТОП ЦЕНА

Какво представлява капана за хлебарки:

Капанът представлява малка картонена конструкция, промазана с незасъхващо лепило, в което е разтворена примамката. Насекомите се привличат в капана, а лепилото ги задържа за идентификация и преброяване.

Поради малкият си размер и триъгълна форма този ефективен капан за хлебарки може да бъде поставян в различни шкафове, чекмеджета или на места с малко място и обем. В разгънато положение капана има размери 21.5 x 7 cm, след като бъде сглобен неговят размер става 6 x 7 x 4 cm.

Инструкции за употреба:

Отстранете предпазната хартия от повърхността с лепилото. Сглобете конструкцията по перфорациите. Разпределете капаните по цялата наблюдавана площ, като ги залагате на закрити места, където хлебарките се укриват или преминават - под мебели, зад шкафове, хладилници, печки, под умивалници, машини и др.

Номерирайте капаните и направете карта на наблюдаваната площ. Отбележете позицията и номера на всеки капан на картата. Инспектирайте капаните на редовни интервали, за предпочитане всяка седмица, и записвайте броя на уловените за периода екземпляри във всеки капан. Капаните остават ефективни за около 6 седмици. Подменете ги след този период или и по-рано, ако се препълнят или мястото е мокро, влажно или запрашено.

Интерпретиране на резултатите:

Големият брой уловени хлебарки в един капан показва близост до източника на нападението или точката, в която хлебарките влизат в сградата – това трябва да са и целевите зони на една програма за контрол. Нарастване на броя на уловените насекоми при всяка следваща инспекция показва увеличаване на популацията и предстоящо достигане прага на търпимост, след който ще се наложи извършване на обработка. 

Ако се използват след извършване на обработка, капаните показват нейния успех или неуспех. В зони със слабо нападение, капаните могат да се използват като чувствително средство за ранно предупреждение и позволяват да се вземат мерки преди още да се изгради популация.

 

Технически характеристики

МАРКА: Agrisense Площ на покритие: Няма налична информация АДВ:: Инсектицидно лепило Начин на прилагане: В помещения Количество:: 3 бр Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Хлебарки, Американски Хлебарки, Германски Хлебарки, Ориенталски Хлебарки Размери: 7 x 6 x 4 см Монтаж и приложение: Свободно стоящ, Вътрешен Влагозащита : Няма Технология: Леплива повърхност Цвят: Зелен Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Мониторинг
  Оценка:
  100%
  Много съм доволен от продукта

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Капан детектор за хлебарки Agrisense CR Corner RTU комплект от 3 капана
Вашата оценка:
img
Капан детектор за хлебарки Agrisense CR Corner RTU комплект от 3 капана Добави
Може да имате нужда и от това: