Капан детектор за хлебарки SUTERRA

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
1,10 лв.
Екологичен капан за хлебарки с лепило
SKU: 50099
Тегло: 0,100 кг.
Производител: SUTERRA

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Suterra

Описание и начин на употреба

КАПАН ДЕТЕКТОР ЗА ХЛЕБАРКИ SUTERRA.

Eфективен капан за мониторинг на хлебарки. Дава възможност за ранно откриване на нападението. Безопасен за околната среда, не съдържа пестициди. Точно локализира мястото на нападението. Дава възможност за измерване на ефективността на дезинсекционните мероприятия. Примамката е създадена да привлича основно германски, ориенталски и американски хлебарки (Blattella germanica, Blatta orientalis и Periplaneta americana), но привлича и другите видове.

Капан за мониторинг на хлебарки на ТОП ЦЕНА

Какво представлява капана за хлебарки:

капанът представлява картонена конструкция, промазана с незасъхващо лепило, в което е разтворена примамката. Насекомите се привличат в капана, а лепилото ги задържа за идентификация и преброяване.

Инструкции за употреба:

Отстранете предпазната хартия от повърхността с лепилото.
Сглобете конструкцията по перфорациите.

Разпределете капаните по цялата наблюдавана площ, като ги залагате на закрити места, където хлебарките се укриват или преминават - под мебели, зад шкафове, хладилници, печки, под умивалници, машини и др.

Номерирайте капаните и направете карта на наблюдаваната площ. Отбележете позицията и номера на всеки капан на картата.

Инспектирайте капаните на редовни интервали, за предпочитане всяка седмица, и записвайте броя на уловените за периода екземпляри във всеки капан. Капаните остават ефективни за около 6 седмици. Подменете ги след този период или и по-рано, ако се препълнят или мястото е мокро, влажно или запрашено.

Интерпретиране на резултатите:

Големият брой уловени хлебарки в един капан показва близост до източника на нападението или точката, в която хлебарките влизат в сградата – това трябва да са и целевите зони на една програма за контрол. Нарастване на броя на уловените насекоми при всяка следваща инспекция показва увеличаване на популацията и предстоящо достигане прага на търпимост, след който ще се наложи извършване на обработка. 

Ако се използват след извършване на обработка, капаните показват нейния успех или неуспех. В зони със слабо нападение, капаните могат да се използват като чувствително средство за ранно предупреждение и позволяват да се вземат мерки преди още да се изгради популация.

Производител: Agrisense Industrial Minitoring Ltd

Технически характеристики

МАРКА: Suterra Количество:: 1 бр Целеви Вредител: Хлебарки Размери: 7 x 6 x 3.5 см Монтаж и приложение: Свободно стоящ, Вътрешен Технология: Леплива повърхност Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Мониторинг
  Оценка:
  100%
  Много съм доволен от продукта

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Капан детектор за хлебарки SUTERRA
Вашата оценка:
img
Капан детектор за хлебарки SUTERRA Добави
Може да имате нужда и от това:
Допълнителни продукти: