Уред против птици със звук и светлина Super Birdchaser PLUS

В наличност
5 5
2 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
210,00 лв.
Уред против птици издаващ звук на хищни птици защита до 4 дка
SKU: 300600
Тегло: 1,000 кг.
Производител: leaven Тайван
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: leaven

Описание и начин на употреба

Електронен уред против птици Super Birdchaser PLUS

Super Birdchaser PLUS е електронен уред за борба с птици на открито. Уреда излъчва мощни и реалистични биосигнали на хищни птици, които прогонват и плашат по хуманен начин дребни птици като врабчета, гълъби, свраки, скорци, косове, дроздове и други дребни птици.

Птицегон Birdchaser PLUS е предназначен за външна употреба. Корпуса на птицегона е изработен от качествена UV устойчива ABS пластмаса. За максимална гъвкавост и удобство при употреба птицегона има две опции за захранване в зависимост от нуждите и вида на охраняваната площ.

Уред против птици Birdchaser PLUS може да работи на батерии 8 X D size или на ток чрез адаптер, който е включен в комплекта.Super Birdchaser PLUS излъчва редуващи се звуци на хищни птици в комбинация с мощна LED флаш лампа светкавица, която допълнително създава отблъскващ ефект, този вид защита от птици е резултат от продължителна изследователска работа. Уред против птициSuper Birdchaser PLUS не наранява птиците а само ги отблъсква от зоната на защитно покритие.

Уред против птици със звук и батерии Super Biirdchaser

Как работи уред против птици Birdchaser PLUS:

Птицегона може да работи напълно автоматично, като апарата има датчик за светлина, който деактивира уреда през нощта и съответно го активира, когато има слънчева светлина. Уреда разполага с инфрачервен сензор, който задейства звуковите и светлинни сигнали само когато засече движение.

Електронен уред защита от птици BIRDCHASER PLUS се състои от звуков излъчвател, инфрачервен сензор, регулатор на силата, регулатор на интервала на повторение на звуци, регулатор на LED светкавица, регулатор на силата на звука, превключвател за избор на режим - оформени в един корпус и отделен захранващ адаптер 220VAC/12VDC или батерии 8 X D size . Апарата се използва само на открито, като силата на звука се регулира според това каква площ ще охранявате с електронният птицегон.

Площ на покритие:

Уред за защита от птици може да бъде настроен според индивидуалните нужди на всеки ползвател. Максималната площ на покритие на Birdchaser PLUS е 4 декара, при режим AUTO и максимално усилен говорител.При режим PIR уреда работи само когато засече движение, инфрачервеният датчик действа в площ от 130° и 12 м, което е приблизително 163 кв.м. За защита от птици на по големи площи се препоръчва апарата да работи на режим AUTO.

Приложение:

Дворове, градини, малки ферми, около басейни, овощни градини,Лозя, Хамбари, Рибни езера, Яхти, Къмпинг, Заводи, Складове и други.

Защита от птици и животни:

Врабчета,Гълъби,Косове, Врани, Скорци и Други видове птици. Животни-вредители Катерици, Зайци, Глигани, Елени и др.

Функции и настройки:

1. Функция AUTO MODE Когато настройвате тази функция TIME INTERVAL може да бъде настроен да излъчва сигнали от 5 до 30 минути, чрез завъртане на бутона по часовниковата стрелка, колкото повече въртите толкова по голям интервал ще има между излъчваните сигнали против птици.
2. PIR Mode 

При настройка на тази функция уреда ще работи само когато засече топлокръвен обект, животно или птица в площ 130° и 12 метра пред уреда или ще охранява площ от приблизително 163 кв.м. За да сработи правилно инфрачервеният датчик след активиране на функцията са му необходими около 45 сек.

При тази опция може да регулирате силата на звука чрез бутон VOLUME. Уреда излъчва автоматично звуци на хищни птици и LED светкавица за да изплаши навлезелото в охранваната зона животно или птица. TIME INTERVAL няма да бъде активен.

3. FLASH (бутон)

Служи за пускане и спиране на LED светкавицата, когато желаете светкавица натиснете бутона веднъж.

Когато желаете да спрете LED светкавицата натиснете бутона веднъж.

4. CDS (бутон)

Тази опция управлява светлинният сензор на птицегона. Когато пуснете тази опция в режим ON уреда работи само през деня.

Когато тази функция е в режим OFF уреда против птици работи 24 часа през деня и нощта.

 

Забележка: За най добра ефективност поставете уреда против птици директно срещу зоната която желаете да защитите на 1 до 2,5 метра от земята.

Работа с батерии:

1. За да активирате апарата е необходимо да се снабдите с 8 X D size батерии. Батериите се поставят в гнездата, които се намират по основният, контролен панел. Завъртете бавно кръглият цилиндър по посока на часовниковата стрелка за да може да поставите батериите. Поставете батериите на предназначените за целта места, внимавайте за правилното поставяне на батериите (+/-)
2. След поставяне на батериите върнете защитният цилиндър, като го поставите на мястото му и го завъртите леко обратно на часовниковата стрелка докато не щракне.
3. Плъзнете бутона в позиция AUTO. Ако батериите са поставени правилно ще чуете звуци на хищни птици плюс LED светкавица.Ако няма звук и светлина най вероятно батериите не са поставени правилно, проверете отново.
4. LED индикатор свети в червен цвят когато батериите са изтощени и трябва да се подменят с нови. Индикатора свети само когато батериите трябва да се подменят.

 

Работа с адаптер:

За да активирате уреда чрез адаптер за ток е необходимо да включете буксата на адаптера в нейното гнездо, което се намира на гърба на уреда.

За да проверите дали уреда функционира правилно плъзнете бутон AUTO, трябва да чуете звук плюс светлина. Следвай инструкциите за употреба.

Важно: Уреда е водозащитен. Не потапяйте уреда във вода или други течности.

 

Технически характеристики

МАРКА: leaven Площ на покритие: АВТОМАТИЧЕН режим: До 4 ДКА (когато уреда е настроен максимален режим) Режим PIR: площ от 130 °, разстояние от 12 метра пред уреда (163 квадратни метра) Интервал на работа: : В зависимост от настройката ( виж инструкцията за употреба) Батерии: LR20 1,5 V D (не са включени) Друго: Звук: Крясък на ястреби, видове сови плюс бедстващи птици. Led светкавица: Супер ярък LED x 3.Тегло: 860 g (без батерии) Начин на прилагане: Поставя се директно срещу зоната, която желаете за охранявате Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Врабчета,Гълъби,Косове, Врани, Скорци и Други видове птици. Животни-вредители Катерици, Зайци, Глигани, Елени и др. Размери: 45 x 145 x 340 mm Захранване: Батерии или адаптер Монтаж и приложение: Свободно стоящ, Стена, Външен Влагозащита : Уреда е водозащитен за нормални условия при валеж. Не потапяйте уреда във вода или други течности. Материал: Пластмаса Технология: Звук Цвят: Черен Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Доволен съм
  Оценка:
  100%
  Добро

  Оценка от

  Публикувано на

 2. Super Birdchaser PLUS
  добро

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Уред против птици със звук и светлина Super Birdchaser PLUS
Вашата оценка:
img
Уред против птици със звук и светлина Super Birdchaser PLUS Добави
Може да имате нужда и от това: