Бърза и безплатна доставка на всички поръчки над 49.99 лв. за цяла България

Уреди против гризачи

Артикули 1-40 от 53

на страница
Страница

Ако неприятният момент на поява на мишки и плъхове вкъщи ви застигне, не се колебайте, а веднага започнете борбата срещу вредителите. На пазара се предлагат множество уреди за отблъскване на плъхове и мишки, така че да изберете най-удобния за вас.

Има много разновидности на капани и химикали, които да се справят с гризачите, но напоследък голямо търсене имат и уредите с ултразвукова технология. Те правят гоненето на плъхове и мишки лесно и не са вредни за хората. Не се налага смяна на капани и нямат пагубно влияние върху жертвите си.

ефективни решения против гризачи>>топ уреди>>топ цени

Лесни са за поставяне, обикновено се слагат в контакт и имат доста голям обхват. Нямат дразнещ аромат и са икономични, защото нямат нужда от постоянна подмяна. Тези уреди добиват все по-голяма популярност. Защитават ефективно големи площи - както домове, така и стопански и административни помещения и сгради, без използване на отрова и препарати за борба с плъхове и мишки.

Устройствата са абсолютно безвредни за хора и нецелеви животни, като тяхното действие се изразява в модифициране на средата чрез ултразвукови вълни или с други думи плашат вредителите и ги държат настрана от охраняваната с уреда площ. Съществуват различни по вид и начин на действие. Основните разлики са различните технологии, вградени в тях

Как да изберете вашия уред против гризачи

При нас ще намерите голямо разнообразие от електронни апарати срещу гризачи и всички те са с различни функции, площ на покритие и честоти на излъчване на ултразвуковите вълни. Всяко устройство е предназначено за различни видове помещения и за да развие максималния си ефект, трябва да се подбере много внимателно, според нуждите на всеки клиент.

За консултация относно избора на уред, можете да се свържете с наш консултант, който ще Ви помогне да направите най-добрия избор за Вашия тип помещение. Ако изберете най-правилните за Вас и Вашия проблем устройства, ефектът ще бъде бърз и безкомпромисен. Но нека обясним малко повече за различните технологии и начина на действие на машинките.

Най-добрите уреди против мишки и плъхове с ултразвук или звук

Кои са трите основни метода

Ултразвук

Това е честота, излъчвана от зумер или тонколонка, която е разположена в уреда. Ултразвукът варира между 20Hz и 25Khz и е нечуваем за хора. Този тип устройства действат на площта, посочена от производителя, но ултразвукът не може да преминава през стени, врати и каквато и да е била материя. Той плаши гризачите, защото те имат изключително чувствителен слух.

Средата на действие се насища със стресови сигнали и тогава животните не могат да се хранят, разхождат и размножават необезпокоявано и напускат защитеното помещение. Необходимо е време, за да може гризачите да решат да напуснат помещението. Обикновено производителите дават различни периоди, но средно отнема между 7 и 14 дни, в зависимост от числеността на вредителите. През това време ултразвуковите машинки работят 24/7, непрекъснато.

Звук

Честота, която се чува и от хора, и животни. Тя се използва в непостоянно обитавани помещения, като гаражи, мазета, тавани и др. Звукът е по-силен от ултразвука и целта му е да има шоково въздействие върху гризачите, като те напускат по-бързо населеното помещение. Това е доказана технология, но не може да се използва в жилищни помещения.

Електромагнит

Електромагнитът е вълна, която се излъчва по кабелите и жиците на помещението, в което е поставено устройството. При тази технология преградите, като стени и врати, нямат значение. Сигналът се излъчва от електроинсталацията на обекта, в който са поставени електромагнитните апарати.

Електромагнитът създава силно неприятно чувство в гризачите, причинява дискомфорт. Използва се при помещения с окачени тавани, гипсокартонови конструкции и всякакъв тип кухини, заселени с мишки и плъхове. Като най-ефективни се определят комбинираните уреди за гризачи, които имат ултразвук и електромагнит, като тези две функции се допълват и атакуват гризачите на открито и закрито.

Комбиниран

Комбинират звук, ултразвук и електромагнит. Този тип уреди са едни от най-ефективните, тъй като можете да ги настроите според Вашите индивидуални нужди. Допълнително, комбинираните устройства служат за защита от широк спектър вредители. Те могат да бъдат настроени да прогонват както насекоми, така и гризачи. 

Кои са най-ефектвните устройства

Разбира се, това е въпрос, който е важен за всички, които трябва да вземат решение по отношение на избора. Изборът зависи от това, къде ще бъде поставен мишегонът. Ако искате да защитите вътрешни площи, като къщи, апартаменти, вили и други, изберете апарат с комбинирано действие: ултразвук и електромагнит PEST STOP SMALL HOUSE .

Ако желаете да отблъснете гризачи от големи промишлени помещения или бариерно (външно), изберете мощно устройство с ултразвук и звук, модел PR 220.6. Всички от изброените по-горе уреди са многократно тествани и имат добри отзиви от нашите клиенти и партньори. Можете да заложите и на соларни уреди, които няма да зависят от наличието на ток.

Уреди на батерии

Използват се на места, на които няма електрозахранване - тавани, бараки, мазета, автомобили, каравани, яхти. Имат същото действие, както тези на ток.

Излъчват ултразвуков сигнал, който прогонва ефективно всички вредители от зоните, в които е поставено устройството. За да изберете уред на батерии е необходимо да съобразите площта на защита на апарата и тази, в която го използвате. Ето и нашите предложения за добра защита: KEMO ELECTRONIC FG022 и Gardigo 70500.

Уреди за автомобил

Автомобилите често стават жертви на нападение от мишки и плъхове. Резултатът от техните нападения са нагризани кабели, гумени уплътнения и редица други щети, които могат да струват стотици левове.

Устройството за автомобил е достатъчно ефективно и сигурно, за да го защити от нежеланите посетители. Устройството излъчва ултразвуков сигнал, който се разпространява само под капака на Вашия автомобил и защитава от нагризване всички електронни компоненти и уплътнения. Тези уреди могат да Ви спестят много разходи и главоболия, разгледайте препоръчаните модели KEMO M100N или PEST X REPEL PR 12.1

Има ли значение дали имам проблем с мишки или с плъхове, когато избирам

Не. Тези машинки излъчват универсален ултразвук, който действа еднакво против мишки и против плъхове.

Тези уреди са хуманен метод за защита от вредители и се смятат за алтернатива на използването на отрова за гризачи. Не изискват поддръжка и нямат консумативи.

Единственото изискване е да разположите устройството правилно и да не го изключвате от захранването. Ако помещението има мише- и плъхо-проницаемост, апаратът не може да гарантира случайна поява на гризачи, по-скоро гарантира, че те няма да се заселят в защитения обект.

Съвети за поставяне на машинките

Когато избирате уред за прогонване на гризачи, е много важно къде ще го използвате, защото както разбрахте има различни видове устройства спрямо различните места за които са.

Въпреки че е много важно да се действа веднага щом разберете за тяхната появата, добре е да отделите и време за проучване. Разглеждайки видовете уреди, вие може да изберете най-ефикасните средства за вас. Важно е да знаете и как се използват машинките и дали са годни за ползване в обитавана среда.

За където и да са ви необходими, обикновено се поставят в контакт, който не се използва често, за да няма нужда от изключване, или ако са на батерии – в някои край на помещението, за да не пречат и да са по близо до стените и евентуалните скривалища на гризачите.

Доверете се на качеството и ниските цени на Otrovi.com.

 

 Често задавани въпроси

Кога да използвате отрова срещу мишки и плъхове? 

При наличие на плъхове и други гризачи със средна или висока заселеност на територията на дома ви. Можете да използвате средства за залагане и убиване на мишките и плъховете, когато различните видове средства за борба, като капани и уреди, не дават резултат.

Ефективни ли са устройствата за отблъскване на мишки и плъхове?

Да. Тези средства срещу гризачи са сред най-иновативните и ефикасни продукти, които предлагаме в онлайн магазин otrovi.com. Те ще ви помогнат за справянето с проблема без да се налага да използвате отрови, капани и други методи, които изискват вашето участие в процеса. Ако се чудите защо да използвате ултразвукови устройства и дали те са ефикасни, се запознайте подробно с техните функции.

За какво да внимавате при избора на уред против мишки и плъхове?

Винаги обръщайте внимание на обхвата на действие, както и диапазона на работната честота. Ако не може да прецените дали търсите електромагнитни уреди или такива против плъхове и мишки, които действат с ултразвук, се насочете към комбинираните варианти. Обърнете внимание и на марката.

Безвредни ли са уредите против гризачи за домашните любимци вкъщи?

Тези средства за отблъскване на плъхове и мишки са напълно безвредни както за домашните любимци, така и за хората, защото работят на честоти, които не са доловими за други индивиди. Те действат без да ви обезпокояват и не предизвикват раздразнение сред животните.