Ултразвуков уред против гризачи мишки, плъхове и белки Kemo Electonic M234 IP65

В наличност
5 5
3 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
79,60 лв.
Ултразвуков уред за прогонване на мишки, плъхове и белки IP65 за 100 кв.м
SKU: 33234
Тегло: 0,200 кг.
Производител: KEMO Electronic Германия
EAN: 4024028032344
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Kemo Electronic Германия

Описание и начин на употреба

Уред с ултразвук прогонващ гризачи мишки, плъхове и белки Kemo Electonic M234 IP65

Ултразвуков електронен уред против гризачи и белки произведен в Германия от Kemo Electonic. Машинката против мишки излъчва изключително мощен синусоидален ултразвук, който прогонва мишки, плъхове, белки и други видове диви животни. Уреда е предназначен за вътрешна и външна употреба отговаря на стандарт за защита от влага IP65.

Апарата има максимална площ на покритие до 100 кв.м. Изработен от изключително висококачествени материали този уред срещу гризачи и белки е надежден помошник в защитата на домове, офиси, производствени помещения или други места, на които е необходим.

KEMO M234 IP65 уред против белки и гризачи с ултразвук

Как действа Kemo Electonic M234 IP65:

Уредът за отблъскване на гризачи е създаден да излъчва мощни ултразвукови вълни, които ефективно прогонват нежеланите вредители като мишки, плъхове, белки и други дребни животни. Тези ултразвукови вълни са безвредни и нечуваеми за повечето хора и домашни любимци, което го прави идеален за употреба в домашни условия и обществени и индустриални пространства от различен тип.

Ключови Характеристики:

 • Честотен Диапазон: Уредът работи с ултразвук в честотен диапазон между 22,5 и 28 kHz. Излъчва сигнал във всички посоки 360 градуса.
 • Звуково Налягане: Максималното звуково налягане достига до 120 dB ± 20%, което осигурява ефективно отблъскване на вредителите.
 • Не Чуваем за Хора: Честотите на ултразвука са извън слуховия обхват на повечето хора, обезпечавайки непрекъсната защита без дискомфорт за обитателите на помещението.
 • Безопасност: Ултразвукът е безвреден за хора и домашни животни.
 • LED Индикатор: Индикаторът мига на всеки 2,5 секунди, за да покаже, че уредът функционира правилно и да създаде допълнителен оптически ефект против гризачите.

 

Уред против мишки и плъхове с мощен ултразвук>>Кемо М234>>Топ Цена

Употреба на Kemo Electonic M234 IP65:

Уреда е предназначен за борба с гризачи (мишки и плъхове) и прогонване на диви животни като белки, съсели, порове, невестулки и др. Устройството може да се използва както за външна така и за вътрешна употреба. Корпуса на уреда е влагозащитен и отговаря на стандарт IP65, като захранващият адаптер трябва да бъде включен на сухо място. Уреда против гризачи ма максимална площ на покритие да 100кв.м.

Поради своята специфика машинката против мишки, плъхове и белки може да бъде поставяна в окачени тавани, зад гипсокартонови стени и конструкции или на трудно достъпни места с наличие на влага. Ултразвуковите честоти прогонват мишки, плъхове и диви животни от зоните, в който е поставен уреда.

Уреда не наранява животните а само ги кара да напуснат мястото, на което се чувстват дискомфортно от излъчваният ултразвуков сигнал.Времето, за което машинката може да прогони мишки, плъхове или белки зависи от спецификата на всеки обект, в който поставяте устройството и индивидуалната слухова чувствителност на всеки един индивид, като първоначалният ефект започва от поставянето на уреда против гризачи и може да отнеме от 14 до 30 дни до окончателно прогонване на всички гризачи.

Важно!: Винаги поставяйте уреда в зоните с наличие на вредители. Уреда трябва да бъде насочен директно към местата, на които мишките, плъховете или белките се намират, пред уреда не трябва да има прегради те ще ограничат действието и ефекта на уреда.

Технически характеристики

Документи:

Инструкция за употреба

МАРКА: Kemo Electronic Германия Площ на покритие: 100 кв.м Честотен обхват: 22,5 - 28 kHz. Постоянно варираща и без прекъсване, в най-ефективния диапазон, който не се чува от повечето хора. Звуково налягане: Над 100 dB Интервал на работа: : Ярко мигащ светодиод прибл. на всеки 2,5 сек Размери: 70 x 50 x 40 mm, Дължина на кабела основно устройство: 2 m Захранване: 220V Монтаж и приложение: Свободно стоящ, Стена, Таван, Външен, Вътрешен Влагозащита : IP65 Материал: ABS пластмаса Технология: Ултразвук Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Мишегон
  Оценка:
  100%
  Супер машинка.

  Оценка от

  Публикувано на

 2. Топ
  Оценка:
  100%
  Работи и е безопасен за домашни любимци и хора

  Оценка от

  Публикувано на

 3. Ултразвуков уред против гризачи мишки, плъхове и белки Kemo Electonic M234 IP65
  Оценка:
  100%
  много добър уред

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Ултразвуков уред против гризачи мишки, плъхове и белки Kemo Electonic M234 IP65
Вашата оценка:
img
Ултразвуков уред против гризачи мишки, плъхове и белки Kemo Electonic M234 IP65 Добави