Препарат против дървояди, мухъл, плесен, термити за превантивна защита на дърво BOCHEMIT OPTI F – 5 л

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
147,50 лв.

Защита на дърво от дървояди за незаразена дървесина

SKU: 21224
Тегло: 6,000 кг.
Производител: Bochemit Czech Republic
EAN: 8595598706295
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Bochemit

Описание и начин на употреба

Препарат за защита от дървояди за незаразена дървесина концентрат BOCHEMIT OPTI F 5 л 

Вероятно сте се чудили с какво точно да обработите и да защитите предварително дървесината на нови или стари дървени конструкции от нападение на дървояди или други опасности.

BOCHEMIT OPTI F е препарат за предварителна импрегнация на нова или стара не заразена дървесина, като целта на препарата е защити дълготрайно дървесината от нападение на почти всички видове опасности за дървото.

BOCHEMIT OPTI F защитава от дървояди, термити, всички видове дърворазрушаващи насекоми, мухъл, плесен, като запечатва и консервира.BOCHEMIT OPTI F се използва, както интериорно така и екстериорно за всякакъв вид изделия от дърво с цел удължаване на техния живот, физически и естетически характеристики якост, здравина и естетически вид на дървото. 

Препарата се предлага в различни опковки, 1 кг концентрат. 5 кг концентрат за третиране на средни и по големи площи.За защита от дървояд на малки и средини площи може да използвате 1 кг готов за употреба инсектициден разтвор Бохемит и 5 кг готов за употреба препарат.

Защита от дървояди BOCHEMIT OPTI F на топ цена

BOCHEMIT OPTI F: Описание и Приложение

BOCHEMIT OPTI F е висококачествен препарат, предназначен за профилактична защита на дървесина от дървояди, дървесни гъби, плесени по дървото. Той представлява течен, безцветен продукт с широк спектър на действие, който е създаден да предпазва нови не заразени дървени материали от различни видове вредители и гъбични заболявания. Ето основните характеристики и приложения на BOCHEMIT OPTI F:

 1. Широкоспектърен Ефект:

  • BOCHEMIT OPTI F ефективно предпазва дървесината от широк спектър от вредители и гъбични заболявания, включително плесен, дървояди, термити, дърворазрушаващи насекоми и дървесни гъби.
 2. Фунгицидни и Инсектицидни Свойства:

  • Продуктът съчетава в себе си както фунгицидни, така и инсектицидни свойства, което го прави изключително ефикасен в защитата на дървесина от разнообразни биологични заплахи.
 3. Дълготрайна Защита:

  • BOCHEMIT OPTI F е разработен така, че да осигурява дълготрайна защита на дървесината, като по този начин удължава нейния живот и запазва нейната структура и външен вид.
 4. Приложение в Различни Области:

  • Продуктът може да се използва не само за защита на дървесина, но и за стени и замазки, което го прави многофункционален в борбата с домашните гъби и плесени.
 5. Безцветна Формула:

  • Безцветната формула на BOCHEMIT OPTI F гарантира, че няма да промени външния вид на обработените дървени повърхности, като запазва техния естествен цвят и текстура.
 6. Универсалност:

  • Продуктът е подходящ за използване на дървесина от всякакъв вид и тип, като го прави универсален решение за широк кръг от приложения в строителството, мебелното производство и други сектори, където се използва дървесина.

BOCHEMIT OPTI F е идеален избор за тези, които търсят надеждна и дълготрайна защита на дървесината срещу биологични заплахи.

Видове нанасяне на препарата против дървояди:

Чрез намазване с четка
Чрез потапяне
Чрез напръскване

Преди третиране всички повърхности трябва да бъдат здрави и почистени от стари покрития за да може да попие добре препарата. При предварително почистване с шлайф на едрите власинки на дървото ще намалите разходната норма на препарата против дървояди.

Лични предпазни средства:

При използването на инсектициди е препоръчително да изпозвате лични защититни средства. Може да разгледате нашият комплект с лични защитни средства, който включва защитни очила, защитна маска и защитни ръкавици или да видите нашата категория 3М защитни маски и филтри

Разходна норма:

Интериор:  1:09 Разреждане съотношение концентрат вода BOCHEMIT OPTI F при концентрация на работния разтвор 10% разходна норма 20 гр на кв. м при четка, пръскане ( x2 )
Екстериор:  1:09 Разреждане съотношение концентрат вода BOCHEMIT OPTI F при концентрация на работния разтвор 10% разходна норма 20 гр на кв. м при четка, пръскане ( 2-3 x ) Потапяне 15-20 минути.
Обща разходна норма с 5кг от препарата може да обработите 285 кв.м
Съхраняване на готовият разтвор 6-12 часа

 

Колко дълго защитава от дървояди:

Екстериорно: проверка след 10г.

Интериорно: не ограничено време

Количество: 5кг

Цвят:Безцветен

Внимание! Използвайте биоцидните препарати безопасно!
Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата!

 

Технически характеристики

Документи:

ИНФОРМАЦИОНЕН ЛИСТ ЗА БЕЗОПАСНОСТ

МАРКА: Bochemit Площ на покритие: до 285 кв.м АДВ:: Алкохоли, C12-15, Четвъртични амониеви съединения, benzyl-C12-16- alkyldimethyl, chlorides Начин на прилагане: намазване с четка, потапяне, напръскване Вид на препарата: Течност Доза на приложение: Интериор: 1:09 Разреждане съотношение концентрат вода, Екстериор: 1:09 Разреждане съотношение концентрат вода Предупреждение за опасности: P102 Да се пази от достъп на деца. P234 Да се съхранява само в оригинални опаковки. P260 Не вдишвайте мъглата. P273 Избягвайте изпускане в околната среда. P280 Носете защитни гумени ръкавици/защитно облекло/защита за очите/защита за лицето. P303+P361+P353 Целеви Вредител: Дървояди, мухъл, плесен термити Количество: 5 л. (Концентрат) Цвят: Безцветен Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Препарат против дървояди, мухъл, плесен, термити за превантивна защита на дърво BOCHEMIT OPTI F – 5 л
Вашата оценка:
img
Препарат против дървояди, мухъл, плесен, термити за превантивна защита на дърво BOCHEMIT OPTI F – 5 л Добави