Електронен уред срещу гризачи в коли PEST X REPEL PR 12.1

В наличност
5 5
2 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
24,90 лв.

Електронен ултразвуков уред против гризачи в автомобили (МПС) 12V защита до 20 кв.м

SKU: 114275
Тегло: 0,100 кг.
Производител: България
EAN: 3800208581120

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Pest-X-Repel

Описание и начин на употреба

Уред за защита на превозни средства от мишки, плъхове и гризачи PR 12.1

Електронния уред за борба с гризачи в автомобили PR-12.1 е предназначен за охрана и защита на транспортни средства, леки и товарни автомобили, строителни и земеделски машини.

Уреда за защита на превозни средства от гризачи осигурява надеждна защита на двигателният отсек и предпазва от нагризване всички кабели, гумени уплътнения и електронни компоненти чрез мощен ултразвук, който прогонва мишки и плъхове далеч от защитеното превозно средство.

Продукта се предлага и в комплект с защитен спрей против нагризване на кабели Bardahl.

Уред против гризачи за защита на автомобили на топ цена

Принцип на работа: 

Електронният ултразвуков уред излъчва ултразвукови вълни, които са не чуваеми за хора и едри животни, но имат силно въздействие върху гризачите (мишки и плъхове). Тези ултразвукови вълни действат на слуховия апарат и нервната система на гризачите.

Въздействието на ултразвука нарушава жизнените функции на гризачите и предизвиква паника сред тях. Гризачите престават да се хранят и размножават, а в последствие напускат охраняваната площ. Формата и честотата на импулсите излъчвани от уреда се променя постоянно, което предотвратява привикването на гризачите към ултразвуковите сигнали.

Уреда се поставя директно под капака на превозното средство захранва се от акумулатора на 12-24 V. Уреда за защита от гризачи консумира около 3W електроенергия, което е незначително при положение, че МПС се кара всеки ден.

Ако МПС няма да се кара дълъг период от време имайте в предвид, че батерията на автомобила може да падне и по този начин защитата от гризачи да спре.

Инструкция за употреба:

Монтирайте електронният ултразвуков уред против гризачи при двигателя или в купето на автомобила - ефекта се проявява само на мястото, където е монтиран уреда. Ако желаете да охранявате едновременно двигателя и купето - трябва да използвате две устройства.

Индикаторната лампичка на устройството против гризачи светва и изгасва автоматично, което е индикация за работа на уреда. Оставете ултразвуковият уред против гризачи да работи постоянно. Пазете ултразвуковото устройството против гризачи от вода и пряка слънчева светлина.

Очакван ефект от устройството: 

Първоначалният ефект от електронния уред против гризачи се проявява след 12-14 дни, а максимален ефект се получава след още една седмица.Технически характеристики

МАРКА: Pest-X-Repel Площ на покритие: 20 кв.м Честотен обхват: 29000-58000 Hz Звуково налягане: Под 100 dB Комплекта съдържа: : Уред против гризачи в превозни средства Начин на прилагане: Монтира се в близост до двигателният или товарния отсек Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Мишки, плъхове в превозни средства Захранване: 12V Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Материал: Пластмаса Технология: Ултразвук Цвят: Черен Гаранция: 12м. Безплатна доставка: Не Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. 5135 с Янтра
  Янтра

  Оценка от

  Публикувано на

 2. Електронен уред срещу гризачи в коли PEST X REPEL PR 12.1
  Оценка:
  100%
  Мишките бяха изяли кабели в колата ми от няколко седмици използвам уреда и няма следи от мишки. Препоръчвам може да спести доста главоболия.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Електронен уред срещу гризачи в коли PEST X REPEL PR 12.1
Вашата оценка:
img
Електронен уред срещу гризачи в коли PEST X REPEL PR 12.1 Добави