Бърза и безплатна доставка на всички поръчки над 49.99 лв. за цяла България

Препарати против комари

Артикули 1-40 от 47

на страница
Страница

Комарите представляват малки летящи насекоми, които хапят и се хранят със кръв.

Отлично знаем, че тяхното присъствие е неприятно и отблъскващо и не винаги добре разрешимо. За повечето хора ухапванията от комари довеждат до кожни раздразнения, обриви или тежки алергични реакции. 

Това е така, защото тези неприятни нарушители са носители на множество зарази и бактерии. За да се защитим добре, ние трябва да бъдем запознати с видовете препарати, които могат да ни предпазят. Поставете началото на борбата против нежеланите нарушители. Екипът на Otrovi.com открива ефикасно и дълготрайно решение на този проблем.

Препарати против комари

Какви видове препарати против комари има

Съществуват доста видове висококачествени препарати за дълготрайна защита и висока ефективност срещу вредителите. Безопасност и сигурност можем да открием във всеки един продукт за всяка една ситуация. Запознайте се с различните решения, и открийте своето най-добро предложение за справяне с вредителите:

  • Спрейове - Спрейовете са изключително силни средства, пригодени за бързо и сигурно унищожение на летящите разпространители на зарази. Бъдете защитени и спокойни, където и да се намирате. Препоръчва се използване в открити пространства;

  • Гривни - Арома гривните, притежават силно отблъскване на кръвосмучещи инсектициди. Те могат да се използват, както на закрито така и на открито пространство. Изключително безопасни, притежаващи силна защита, както и могат да се използват от деца и бебета. Подходящи за ежедневна употреба, различни със своето удобство и дълготрайна ефективност;

  • Репеленти - Репелентът против насекоми, може да се прилага директно върху кожата, върху дрехите или върху различни повърхности, както на открито, така и в закрити помещения. Те са изключително надеждни, щадящи кожата, и лесни за използване по всяко време. 

Пръскане с отрова за унищожаване на комари

Пръскането с препарати срещу комари е ефективно средство за унищожаването на вредителите и справянето с проблема, възникващ от тяхното наличие. Препаратите, явяващи се отрова, доказали се със своята ефективност, са Aqua K-Othrine Фовал ЕК, Айкън 10. Те са под формата на концентрат, от който се приготвят работни разтвори и се пръскат дворове, градини, помещения и др. Можете да ги използвате и вкъщи. Най-подходящо е да извършвате обработката за премахване на летящите насекоми вечер, когато са най-активни вредителите, за да постигнете максимална ефективност. При третиране на открито, времето трябва да бъде сухо и да не вали дъжд. Така ще имате най-добра ефективност в борбата.

Защо да изберем Оtrovi.com

Otrovi.com са дългогодишни професионалисти в отровите и борбата с нежеланите вредители. Те предлагат множество висококачествени продукти на добри цени. 

Благодарение на своят опит и големият избор от висококачествени продукти, те отлично намират решение на борбата срещу комарите и нежеланите насекоми. 

Доверете се на доброто решение, големият избор и спокойствие във всяка една ситуация. Открийте своят идеален продукт и премахнете проблема дълготрайно. Доверете се на Otrovi.com в борбата против насекомите.

 Често задавани въпроси

Кои са най-добрите препарати против комари?

В борбата с вредителите на открито има налични средства силно унищожително действие, като Цитрол 10/4 УЛВ, Фовал ЕК, Димилин 15 СК, които предлагаме в otrovi.com. Препаратите срещу комари притежават комбинация от няколко активни вещества, подходящи както за масова, така и за професионална употреба и имат широкоспектърно действие

Колко време е необходимо, за да започнат да действат препаратите срещу комари?

Поради мощната си формула, действието след прилагането на инсектицидите, е моментално. Първоначалният ефект е поразяващ, насочен към унищожаването на летящите насекоми от този вид. Времето, в което течността ще достигне до вредителите, зависи от правилната дозировка, местата, където прилагате, както и дали в близките два-три часа след това ще завали дъжд.

Как трябва да се прилагат препаратите против комари?

Повечето продукти се предлагат под формата на концентрирана течност, която трябва да се разреди с вода, за да се приготви работен разтвор, готов за употреба. Спазвайте дозировката, посочена от производителите, както и разходната норма в зависимост от обработваемата площ. Прилагането се извършва чрез пръскане, като за целта можете да използвате ръчни или моторни пръскачки.

Безопасни ли са препарати против комари за хората и домашните любимци?  

Не. По време на третирането не трябва да допускате хора и животни до територията, независимо дали е на открито или закрито. Трябва да изчакате посоченото време в инструкциите, като най-често то се равнява на 2-3 часа. 

Безопасни ли са спрейовете за хората и домашните любимци?

Да. Спрейовете с аерозол могат да се прилагат директно върху кожата или дрехите. Може да се прилага в областта на лицето, като вместо чрез пръскане, се нанася чрез намазване.