Димилин 2 ТБ 1кг Препарат таблетка за унищожаване ларвите на комари

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
105,99 лв.

Препарат за контрол на ларви на комари водоразтворими таблети Димилин 2 ТБ 1кг 

SKU: 1091
Тегло: 1,000 кг.
Производител: Arysta LifeScience Great Britain Ltd
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Arysta

Описание и начин на употреба

Препарат таблетка за унищожаване ларвите на комари Димилин 2 ТБ 1КГ

Димилин 2ТБ е  ларвицид против ларви на комари под формата на водоразтворими таблетки. Инсектицида унищожава ларвите на комарите, като действа на тяхната хитеинова обвивка.

Продукта има активно вещество дифлубензурон, което е известно с това, че действа като регулатор на растежа на насекомите в това число и на комари. След попадане във води със ларви на комари Димилин 2ТБ се разтваря и влиза в контакт с ларвите на комарите, които са снесени във водата.

Препарата унищожава яйцата на комарите като инхибира хитеиновият синтез във фазите на тяхното развитие. Резултата е унищожаване на всички ларви и създаване на не достатъчно здрава популация, която загива бързо след превръщането си във възрастен комар. Димилин 2ТБ е ниско токсичен за водни организми, бозайници, риби и други водни обитатели. Продукта има остатъчно действие до 27 дни след, като е поставен във вода.

Препарат таблети за унищожаване на ларвите на комари и мухи Димилин 2 ТБ на ТОП ЦЕНА

Къде да използвам

Димилин 2ТБ е инсектицид със забавено и мощно убиващо действие за контрол на лаври на комари в застояли води и затворени водни системи (канализационни шахти, помийни ями, прокопани канали) в предградия, градски и селски райони, декоративни езера и водоеми.

Употреба и разходна норма

Препаратът е под формата на готови за употреба таблетки, разтворими във вода. Една таблетка се разтваря за 10-30 минути. Време на въздействие: 24-48 часа. 

  • Води с ограничено замърсяване, блата и водоеми с гъста растителност 1 табелка на 40 литра вода или 1 м.г активно вещество на 1 литър вода.
  • В замърсени води или такива с много растителност 1 таблетка/ 4 m3 вода (10 мг активно вещество./ m3)
  • В чисти води (води без растителност) - 1 таблетка/ 8 m3 вода (5 мг активно вещество/ m3).

Интервали между обработките:

Димилин 2ТБ е с остатъчно действие и третирането може да се повтори след 2-4 месеца против ларви на комари Aedes и след 11-27 дни против ларви на комари Culex и Anopheles.

 

Технически характеристики

Документи:

Пълен текст на етикета
Информационен лист за безопасност
Разрешение на МЗ

МАРКА: Arysta LifeScience Great Britain Ltd АДВ:: Дифлубензурон 20 гр/кг Начин на прилагане: Чрез разпръскване на ръка Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Водоразтворими таблети Доза на приложение: Бавно разтварящи се във вода таблети. Една таблета се разтваря за 10-30 минути. Предупреждение за опасности: Да се пази от деца! Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата! Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: Ларви на комари и мухи Количество: 1 кг Безплатна доставка: Да Доставка до: 48 часа.

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Димилин 2 ТБ 1кг Препарат таблетка за унищожаване ларвите на комари
Вашата оценка:
img
Димилин 2 ТБ 1кг Препарат таблетка за унищожаване ларвите на комари
Може да имате нужда и от това: