Уред против къртици и сляпо куче комплект от две устройства с ултразвукови вълни GARDIGO BASIC

Изчерпан
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
-9%
Промо цена 38,39 лв. Редовна цена 42,58 лв.
Комплект от два уреда против къртици и сляпо куче с обща площ на защита 1400кв.м
SKU: 700244
Тегло: 0,400 кг.
Производител: GARDIGO Германия

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Gardigo Германия

Описание и начин на употреба

Комплект от два уреда против къртици и сляпо куче с ултразвукова вибрация Gardigo

Комплект от два ултразвукови уреда за защита от къртици и сляпо куче, всяко едно от устройствата покрива площ от 700 кв.м. Електронният уред е изработен от здрава пластмаса и е под формата на колче, което се монтира в земята. Устройството излъчва ултразвукови вълни с честота 400-1000 Hz, които прогонват къртиците и слепите кучета от кръг с диаметър 30-35 метра.

Комплекта от защитни уреди осигурява максимална площ на защита до 1400 кв.м. Всеки уред се захранва от 3 x 1,5v R20 батерии (не са включени в комплекта).

Защитен уред с ултразвук против къртица>>топ цена>>топ качество

Начин на действие уред против сляпо куче къртици GARDIGO BASIC:

Подземните гризачи са известни с това, че нямат добре развито зрение, но за сметка на това техният слух е особено изострен, поради тази причинна те са особено чувствителни към звуци и вибрации. Това е и основната причинна уредите да имат добър ефект при прогонването им.

Звуците и вибрациите, които се излъчват от електронният апарат нарушават жизнения ритъм на всички видове подземни гризачи, това включва хранене, размножаване както и обхождане на тунелите си. Това е достатъчно основателна причина подземните вредители да променят начина си на живот и да напуснат зоната в която има смущаващи сигнали.

За да получите максимално добри резултати при употреба на уред против къртици е важно да знаете, че плътността и вида на почвата, в която поставяте апарата има значение. Почвата е основното нещо, което предава вибрациите за да прогонят подземните вредители. Вибрациите излъчвани от електронният уред се предава и действат най-добре в плътна почва, колкото по-твърда и плътна е земята толкова действието на къртогона е по-силно. И обратното, колкото по рехава и песъчлива е почвата, толкова по слабо тя преда ултразвуковите сигнали.

Стандартният срок за действие, в който всеки уред развива своето прогонващо къртици или сляпо куче действие е 14 дни. Възможно е прогонващият ефект да бъде по бавен ако почвата е със слабо предаване на прогонващият сигнал.

Начин на употреба на ултразвук против къртици:

Забийте уреда в почвата близо до зоната в която има проблем с подземни гризачи. Преди да поставите уредите поставете 3 x 1,5v R20 батерии във всеки. Един уреда издържа с един комплект алкални батерии 4-6 месеца и излъчва ултразвуков сигнал 2 секунди след което прекъсва за 40 секунди.

1. Развийте капачката на уреда обратно на часовниковата стрелка.
2. Извадете вътрешното тяло.
3. Поставете 3 бр. батерии /1.5V-R20/D/ по указания на етикета начин. Веднага ще чуете вибриращ звук, което е индикация за работа на уреда.
4. Върнете вътрешното тяло в корпуса.
5. Завийте капачката на уреда по посока на часовниковата стрелка.
6. Посредством твърд предмет направете цилиндричен отвор в почвата и поставете уреда в него, заравяйки го до 3/4 от дължината му.
7. За да осигурите максимален контакт, притиснете добре почвата към уреда

ВАЖНО: Не забивайте уреда с чук или друг твърд предмет 

Производител: Германия GARDIGO 

Технически характеристики

Документи:

Инструкция за употреба

МАРКА: Gardigo Германия Площ на покритие: 1400 кв.м Честотен обхват: 400-1000 Hz Звуково налягане: Под 100 dB Батерии: LR20 1,5 V D (не са включени) Захранване: Батерии Монтаж и приложение: Външен Технология: Механична вибрация Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Не Брой: 1

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Уред против къртици и сляпо куче комплект от две устройства с ултразвукови вълни GARDIGO BASIC
  Оценка:
  100%
  Много съм доволна от уредите, вършат перфектна работа.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Уред против къртици и сляпо куче комплект от две устройства с ултразвукови вълни GARDIGO BASIC
Вашата оценка:
img
Уред против къртици и сляпо куче комплект от две устройства с ултразвукови вълни GARDIGO BASIC