Уред против кучета, котки, диви животни и гризачи със звукови вълни Weitech WK0100

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
95,00 лв.

Защитно устойство против кучета, котки, гризачи и диви животни за външна употреба.

SKU: 01000
Тегло: 0,950 кг.
Производител: PEST CONTROL EUROPE srl
EAN: 5414099001001

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Weitech

Описание и начин на употреба

Електронен уред против диви животни, кучета, котки и гризачи за защита на дворове, градини и веранди 

Уред за отблъскване на животни Weitech WK 0100 излъчва звукови вълни против кучета, котки, гризачи и диви животни на площ от 40 кв.м или радиус 4-5 метра. Тези звуци, карат животни да се чувстват некомфортно в защитената зона и те предпочитат да се преместят другаде. Уреда не наранява животните а ги кара да се чувстват дискомфортно и поради тази причина те напускат зоната в която чуват звуковите сигнали.

Този електронен уред е ефективен срещу широк спектър от животни като плъхове, мишки, порове, белки, котки, кучета и гризачи. Идеален за употреба и защита на дворове, градини, коли, гаражи, около кофи за боклук, веранди, балкони и др. Защитава максимална площ от 40 m². Поради кръглата си форма и наличието на множество колони за звук уреда излъчва прогонващ сигнал във всички посоки 360°.

Апарата разполага с вградена презареждаща се батерия, която след зареждане може да захранва прогонващият уред в рамките на 30 дни. Зарежда се с USB кабел в стандартно зарядно устройство.

Звуков уред против кучета, котки, диви животни>>WEITECH WK100>>Топ цена>>Топ Качество

Инструкции за употреба

Включете устройството, като натиснете бутона за включване/изключване. Зеленият свето диод в горната част на устройството ще започне да мига и устройството ще излъчва сигнал в продължение на 30 секунди различни звукови честоти. Устройството излъчва сигнал 30 секунди на всеки 3,3 минути или 210 секунди. Когато батерията се изтощи, лед диод мига в червено и ако не се зареди се изключва след 90 минути. Зарежда се чрез USB (включено в комплекта), едно пълно зареждане позволява 30 дни употреба.

Зареждане на устройството

За да започнете да зареждате батерията на устройството, извадете устройството от външното тяло за монтаж на стена или друга повърхност, като го завъртите обратно на часовниковата стрелка. След това премахнете защитният капак който предпазва буксата от влага, разположен отстрани на устройството, и поставете микро-USB конектора в него (с 1,5 м кабел, включен в опаковката).

Също така поставете стандартния USB конектор в 5V адаптер (не е включен в комплекта) за зареждане, синият светодиод над устройството ще мига. Пълното зареждане на устройството може да отнеме 4 до 5 часа. След като устройството е напълно заредено, светлината ще свети постоянно в синьо

Монтаж и разположение

Изберете място, на което има наличие на целеви животни или вредители, които искате да прогоните, тъй като уреда излъчва сигнал в всички посоки може да бъде монтиран в средата на зоната, която желаете да защитите или в края на същата зона. 

Имайте в предвид, че звука и ултразвука не може да преминава през прегради и препятствия, така, че изберете място на което звука ще се разпространява безпроблемно върху площа, която искате да зашитите от вредители или животни. 

Уреда излъчва звукови вълни, които са чуваеми от хора, изберете място, на което няма да пречи на вас или околни сграда с обитаеми дворове.

Монтажа може да бъде извършен по два начина, като в комплекта на апарата са включени необходимите монтажни принадлежности.

Монтаж с двустранна лепяща лента:

Почистете дъното на държача, отстранете защитата на двустранната лепяща лента от едната страна и я залепете към кръглата повърхност. Изберете повърхността, на която ще закрепите устройството и го почистете. Отстранете защитното фолио на двустранната залепваща лента и натиснете устройството към повърхността, за да го закрепите.

Монтаж с винтове:

Поставете устройството върху желаната повърхност. Задръжте монтажната плоча на повърхността и маркирайте дупките с молив. Направете 4 дупки в повърхността и след това затегнете винтовете. Не ги дърпайте твърде силно, за да предотвратите напукване в корпуса на уреда.

 

Технически характеристики

Документи:

Инструкция за употреба

МАРКА: Weitech Площ на покритие: 40 кв.м Честотен обхват: Звукови честоти Звуково налягане: Над 100 dB Интервал на работа: : 30 секунди излъчва, 3,3 минути почива Комплекта съдържа: : Уред против кучета, котки, гризачи, диви животни, монтажни винтове, монтажна двойно лепяща лента, USB кабел за зареждане, инструкция за употерба Начин на прилагане: Външно в градини, дворове, веранди и балкони Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: кучета, котки, мишки, плъхове, белки, лисици и други видове животни Цвят: Черен Размери: 13 см диаметър Монтаж и приложение: Външен Материал: Пластмаса Технология: Звук Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Уред против кучета, котки, диви животни и гризачи със звукови вълни Weitech WK0100
Вашата оценка:
img
Уред против кучета, котки, диви животни и гризачи със звукови вълни Weitech WK0100 Добави