Ултразвуков уред против мишки, плъхове и мравки Gardigo Mouse Repellent Duo

Изчерпан
5 5
2 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
-6%
Промо цена 54,90 лв. Редовна цена 58,41 лв.

Двойна защита от мишки, плъхове и мравки. Уред с ултразвук до 550 кв.м

SKU: 62318
Тегло: 0,100 кг.
Производител: GARDIGO Германия
EAN: 4260277262259
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Gardigo Германия

Описание и начин на употреба

Ултразвуков уред против мишки, плъхове и мравки Gardigo Mouse Repellent Duo 550 кв.м

Gardigo Mouse Repellent Duo е много мощно и ефективно ултразвуково устройство против мишки, плъхове и мравки. Уреда разполага с три симетрично разположени  мощни ултразвукови пиезо говорителя, които излъчват два различни вида стресови сигнали, а именно ултразвукови честоти и компресирани импулсни вълни, като по този начин прогонва ефективно вредителите от дома ви.

Уреда има максимална площ на покритие от 550 кв.м в едно помещение. Уреда се позиционира на земята там където мишките и плъховете ходят най-често, това му дава преимущество тъй като ултразвуковите сигнали стигат директно до тях. Електронният мишегон разполага с два LED диода, които светят, когато излъчва прогонващ ултразвук или импулсни вълни с мощно звуково налягане, което плаши и драни мишки, плъховете и дезориентира мравките.

Електронният уред против гризачи и мравки има площ на покритие 550 кв.м., като излъчва два различни акустични сигнала с диапазон между 25 000 - 65 000 Hz. Честотите на уреда се променят автоматично и непрекъснато, тази вариация на ултразвука е необходима, за да няма привикване на гризачите към уреда.

Сгъстените импулсни вълни се излъчват, чрез допълнителен говорител монтиран в предната част на уреда. Комбинацията от тези два стрес сигнала плаши гризачите и ги кара да се чувстват застрашени, а крайният резултат е напускане на охраняваната зона.

Важно е да знаете, че ултразвука против гризачи се разпространява най-добре в празни помещения. Твърдите повърхности го отразяват а меките попиват и спират. Заради това е важно да поставите уреда далеч от прегради като мека мебел, пердета или други подобни. Уреда има 360 градуса излъчване и може да бъде поставен в центъра на полежащото на защита помещение. Уреда е предназначен за вътрешна употреба.

 

Уред срещу мишки, плъхове и мравки Gardigo Mouse Repellent Duo на ТОП ЦЕНА


Употреба и настройки на уреда:

 1. Режими на Работа:

  • Уредът разполага с две различни честоти на ултразвук, които могат да бъдат активирани заедно или поотделно. Това позволява гъвкавост при целенасочено прогонване на различни видове гризачи.
 2. Превключвателен Бутон:

  • За да активирате желаните честоти, използвайте превключвателния бутон, разположен на гърба на уреда. Този бутон обикновено има четири позиции, които могат да включват:
   • Позиция 1: Tестови сигнал ( Test)
   • Позиция 2: Активиране на различни ултразвукови сугнали ( Ultra)
   • Позиция 3: Активиране на компресирани инпулсни вълни ( Trans)
   • Позиция 4: Активира всички функции заедно ( Duo)

Ултразвуков уред против мишки и плъхове Gardigo

 1. Избор на Позиция:

  • Изберете позицията, която най-добре отговаря на вашите нужди. Например, ако сте забелязали, че определен вид гризачи е по-чувствителен към една честота, може да изберете съответната позиция за максимален ефект. В таблицата по-долу ще откриете подробно описание на всяка една функция.
 2. Мониторинг и Адаптация:

  • След като настроите уреда, наблюдавайте за намаляване на активността на гризачите. Ако не забелязвате подобрение, експериментирайте с различните режими, за да намерите най-ефективната настройка.
 3. Постоянна Работа:

  • За най-добри резултати, оставете уреда да работи постоянно. Това ще помогне да се прогонят вече заселените гризачи и да се предотврати навлизането на нови.

Използвайки различните настройки на уреда, можете да създадете неприятна среда за гризачите, което ще допринесе за тяхното прогонване и предотвратяване на бъдещи инвазии в дома или офиса ви.

Уред против гризачи с ултразвук Gardigo Mouse Repellent Duo>>Топ Цена

 

Таблица с подробно описани функции:

 

Позиция 2:1

Това е позиция за тестови сигнал ще чуете звук, който ще покаже, че уреда функционира. Заедно с този звук ще светне и червеният светодиод на уреда

Позиция 2:2 

Тази позиция на превключвателя активира различните ултразвукови сигнали, те са не чуваеми за човешкото ухо. Активирането на различните ултразвукови сигнали ще се потвърди, когато червеният светодиод светне.

Позиция 2:3 

Тази позиция активира компресирани импулсни вълни, които са едвам доловими от човешкото ухо, но много ефективни против мишки и плъхове. След активиране на тази функция ще светне зеленият светодиод на уред, което значи, че тази честота работи.

Позиция 2:4 

DUO тази позиция активира всички функции на уреда да работят едновременно, а именно ултразвукови сигнали и компресирани импулсни вълни тогава светват и двата диода на уреда червен и зелен, това е знак, че уреда охранява против мишки, плъхове и мравки в най -мощната си степен

 

Правилно позициониране и  монтаж:

 1. Захранване на Уреда:

  • След като извадите уреда от опаковката, свържете го с електрическата мрежа, използвайки захранващия адаптер, включен в комплекта.
 2. Избор на Позиция:

  • Уредът излъчва ултразвук на 360 градуса и може да бъде разположен както в ъгъла на помещението, така и в центъра му, в зависимост от спецификите на пространството.
 3. Непрекъсната Работа:

  • За да е ефективен, уредът трябва да работи постоянно. Това осигурява както прогонването на вече заселени гризачи, така и предотвратяването на възможността за навлизане на нови.
 4. Преминаване на Ултразвука:

  • Тъй като ултразвукът не преминава през стени или твърди прегради, е необходимо да разположите уреда в помещението така, че да няма препятствия, които да блокират вълните.
 5. Употреба в По-Големи Пространства:

  • Ако помещението се състои от няколко отделни стаи, може да се наложи да поставите допълнителни уреди във всяка стая, за да гарантирате цялостна защита и ефективно разпространение на ултразвука.

Като следвате тези инструкции, ще осигурите надеждна защита на помещението срещу нежелани гризачи и ще увеличите шансовете за успешно и дългосрочно прогонване на вредителите.

 

Технически характеристики

Документи:

Инструкция за употреба

МАРКА: Gardigo Германия Площ на покритие: 550 кв.м Честотен обхват: 25.000 - 65.000 Hz Звуково налягане: Над 100 dB Работна температура: - 20 ° C до + 50 ° C при ≤ 90% R.H Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Мишки, плъхове, мравки Размери: 12 х 6,5 х 12 см Захранване: 220V Монтаж и приложение: Свободно стоящ, Вътрешен, Под Материал: ABS пластмаса Технология: Ултразвук, Компресирани импулсни вълни Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Въпрос
  Вреден ли е за хората?

  Оценка от

  Публикувано на

 2. Ултразвуков уред против мишки, плъхове и мравки Gardigo Mouse Repellent Duo
  Оценка:
  100%
  Препоръчвам! Мощен и ефективен апарат за гризачи.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Ултразвуков уред против мишки, плъхове и мравки Gardigo Mouse Repellent Duo
Вашата оценка:
img
Ултразвуков уред против мишки, плъхове и мравки Gardigo Mouse Repellent Duo
Може да имате нужда и от това: