img

Ултразвуков уред против мишки, плъхове и мравки Gardigo Mouse Repellent Duo

В наличност
100 % of 100
Оцени
Цена (с ДДС):
-6%
Промо цена 54,90 лв.
Редовна цена 58,41 лв.
Добави

Двойна защита от мишки, плъхове и мравки. Уред с ултразвук до 550 кв.м

SKU: 62318
Тегло: 0,100 кг.
Производител: GARDIGO Германия
EAN: 4260277262259
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: GARDIGO Германия

Описание и начин на употреба

Ултразвуков уред против мишки, плъхове и мравки Gardigo Mouse Repellent Duo

Gardigo Mouse Repellent Duo е много мощно и ефективно ултразвуково устройство против мишки, плъхове и мравки. Уреда разполага с три симетрично раположени  мощни ултразвукови пиезо говорителя, които излъчват два различни вида стресови сигнали, а именно ултразвукови честоти и компресирани импулсни вълни, като по този начин прогонва ефективно вредителите от дома ви.

Електронният уред против гризачи и мравки има площ на покритие 550кв.м., като излъчва два различни акустични сигнала с диапазон между 25 000 - 65 000 Hz. Честотите на уреда се променят автоматично и непрекъснато, тази вариация на ултразвука е необходима, за да няма привикване на гризачите към уреда. Сгъстените импулсни вълни се излъчват, чрез допълнителен водач в предната част на уреда. Комбинацията от тези два стрес сигнала плаши гризачите и ги кара да се чувстват застрашени, а крайният резултат е напускане на охраняваната зона.


Употреба и настройки на уреда:

Уреда предлага две честоти на работа, които могат да се активират заедно и по отделно от превключвателният бутон, който се намира на гърба на уреда. Бутона има четири позиции както следва:

(Позиция 2:1) Това е позиция за тестови сигнал ще чуете звук, който ще покаже, че уреда функционира. Заедно с този звук ще светне и червеният светодиод на уреда

(Позиция 2:2) Тази позиция на превключвателя активира различните ултразвукови сигнали, те са нечуваеми за човешкото ухо. Активирането на различните ултразвукови сигнали ще се потвърди, когато червеният светодиод светне.

(Позиция 2:3) Тази позиция активира компресирани импулсни вълни, които са едвам доловими от човешкото ухо, но много ефективни против мишки и плъхове. След активиране на тази функция ще светне зеленият светодиод на уред, което значи, че тази честота работи.

(Позиция 2:4) DUO тази позиция активира всички функции на уреда да работят едновременно, а именно ултразвукови сигнали и компресирани импулсни вълни тогава светват и двата диода на уреда червен и зелен, това е знак, че уреда охранява против мишки, плъхове и мравки в най -мощната си степен

 

Производител: GARDIGO Германия

 

Технически характеристики

Тегло: 0.100000 Документи:

Инструкция за употреба

МАРКА: GARDIGO Германия Площ на покритие: 550 кв.м Честотен обхват: 25.000 - 65.000 Hz Звуково налягане: Над 100 dB Работна температура: - 20 ° C до + 50 ° C при ≤ 90% R.H Размери: 12 х 6,5 х 12 см Захранване: 220V Монтаж и приложение: Свободно стоящ, Вътрешен, Под Материал: ABS пластмаса Технология: Ултразвук,Компресирани импулсни вълни Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Ултразвуков уред против мишки, плъхове и мравки Gardigo Mouse Repellent Duo
  Оценка:
  100%
  Препоръчвам! Мощен и ефективен апарат за гризачи.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Ултразвуков уред против мишки, плъхове и мравки Gardigo Mouse Repellent Duo
Може да имате нужда и от това: