Капан за къртици и сляпо куче комплект със сонда и шило GARDIGO + SWISSINNO SOLUTIONS

Изчерпан
5 5
3 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
42,90 лв.
Автоматичен капан за къртици комплект със сонда и шило.
SKU: 700722
Тегло: 0,200 кг.
Производител: GARDIGO Германия

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Gardigo Германия

Описание и начин на употреба

Комплект от капан за къртици и сляпо куче комплект със сонда и шило GARDIGO + SWISSINNO SOLUTIONS

Капан за подземни гризачи сляпо куче, къртици, полевки GARDIGO WÜHLMAUS-FALLE произведен за да бъде максимално лесен за употреба и максимално ефикасен при борбата с подземни гризачи. Капана за къртици се зарежда само с едно движение чрез издърпване на  зареждащият лост и капана е готов за употреба. Капана за къртици и сляпо куче е един от най-безопасните капани за зареждане на пазара не изисква никаква сила както при повечето подобни продукти.

Залагането на капана за къртици е максимално улеснено, като допълнителен продукт се предлагат комплект шило (за откриване на тунелите на къртиците, слепите кучета) и лопатка за лесно изкопаване на кръгла дупка с точният диаметър на кана, който е  6см. Поради неговата структура лесно може да разберете дали капана има улов или не, когато зареждащият лост е паднал в положение както е бил преди да го заредите значи капана е щракнал и най-вероятно има улов.

Капана за къртици, сляпо куче и полевки GARDIGO WÜHLMAUS-FALLE е произведен от здрава и издръжлива пластмаса. Капана има много лек спусък, който се задейства дори и при най лекият допир на подземен гризач с него.Спусъка се задейства от преминаващите къртици, слепи кучета или полевки.

Конструкция направена за лесна работа с капана лесно зареждане, лесна индикация за улов. Важно е да се каже, че при борба с подземни гризачи, че ако до три дни след залагането на капана няма нищо уловено, а активността на къртиците и слепите кучета е на лице трябва да преместите капана в друг тунел. Продукта се предлага в комплект със 4 капана сонада и шило. Допълнително може да закупите и комплект от 3 броя самостоятелни капана Gardigo

Капан за къртица в комплект със сонда и шило>>топ цена>>магазин Люлин

Как да позиционирам капна най-добре:

Преди да заложите капана за къртици е хубаво да заравните или затъпчете всички къртичини или дупки на подземни гризачи. Изчакайте едно денонощие така ще разберете, кои са активните тунели на къртиците, слепите кучета, заложете капана в тунел в който забелязвате активност (нова къртичина при къртиците) или почистена от предварително затъпканата дупка на слепите кучета. Това ще ви гарантира, че няма да поставите капана в не активна къртичина или тунел.

Употреба на капана за къртици и сляпо куче:

1.Намерете активният тунел на подземните гризачи чрез специалната сонда и шило. Трябва да пробождате почвата около къртичина или дупката на подземните гризачи, при намиране на тунела ще усети леко пропадане на сондата това е знак че сте на правилното място.

Никога не залагайте капана в центъра на къртичина или тунел от сляпо куче винаги трябва да разположите капана на минимум 1м от тях. Деактивиране на капана ако сте заредили капана и искате да го деактивирате може да направите това, чрез натискане на активиращият спусък с тънък и далак предмет, така ще задействате капан и ще освободите спусъка.

 Против къртица>>капан>>цена

2.Използвате шилото тип лопата за да направите дупка за поставянето на капана за сляпо куче и къртица шилото прави чист и точен разрез на почвата с диаметър 6см. точно колкото е диаметъра на капана.

Ловилка за къртици>>цена>>магазин

3.Поставете зареденият капан за подземни гризачи в дуката така че вътрешният спусък да е по дължина на тунела на подземният гризач.Уплътнете с пръст около капана ако е необходимо сляпото куче и къртиците не обичат светлина.

Как да се отървем от къртици в двора

4. Капана е готов за улов!.

 Как да уловя къртица>>капан>>цена

ВАЖНО!: Никога не бъркайте с гола ръка в капана. Никога не докосвайте активиращият спусък с ръце, когато капана е зареден. Да не се използва за друго освен за описаното в инструкцията за употреба. Да се пази на страни от деца.

 

Производител капан: Gardigo Германия

Производител сонда и шило:  SWISSINNO SOLUTIONS

Технически характеристики

МАРКА: Gardigo Германия Начин на прилагане: Залага се директно в тунела на подземният гризач Предупреждение за опасности: Никога не бъркайте с гола ръка в капана. Целеви Вредител: Къртици, сляпо куче, полски мишки Размери: Размери не зареден: 19 x 6 см Размери зареден:24 x 6 см Монтаж и приложение: Външен Материал: Пластмаса и метал Технология: Капан Комплекта съдржа: : 1. Капан за къртици: 1бр GARDIGO WÜHLMAUS-FALLE 2. Сонда и шило: 1бр за намиране на тунели на подземни гризачи SWISSINNO SOLUTIONS Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Капан за сляпо куче
  Желая да платя с наложен платеж- не ми излиза опжия!

  Оценка от

  Публикувано на

 2. Капан за сляпо куче
  Бих желала плащане с наложен платеж

  Оценка от

  Публикувано на

 3. Капан за къртици и сляпо куче комплект със сонда и шило GARDIGO + SWISSINNO SOLUTIONS
  Оценка:
  100%
  Доволен съм, качествени продукти, бърза доставка и компетентна консултация.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Капан за къртици и сляпо куче комплект със сонда и шило GARDIGO + SWISSINNO SOLUTIONS
Вашата оценка:
img
Капан за къртици и сляпо куче комплект със сонда и шило GARDIGO + SWISSINNO SOLUTIONS
Може да имате нужда и от това: