Регулатор за програмиране на газ за газово оръдие ZON MARK 4

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
118,30 лв.
Резервна част за газово оръдие ZON Mark 4
SKU: 201040
Тегло: 0,500 кг.
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Zon

Описание и начин на употреба

Регулатор за Програмиране на Газ за Газово Оръдие ZON MARK 4

Регулаторът за програмиране на газ е специализиран инструмент, предназначен за регулиране на потока на газ и определяне на честотата на изстрели на газово оръдие ZON MARK 4. Той е особено полезен за контролиране на честотата на детонациите, което позволява на потребителя да настройва ефективността на оръдието съобразно специфичните нужди и условия на терена.

Характеристики:

 • Регулиране на Честотата на Изстрели: Чрез вградения потенциометър, маркиран с символите (+) и (-), регулаторът позволява на потребителя да настройва скоростта на изстрелите на газовото оръдие.
 • Гъвкавост: При завъртане на потенциометъра към (+), честотата на изстрелите се увеличава, достигайки до максимум 40 секунди между два изстрела. Обратното завъртане към (-) удължава интервала до максимум 40 минути.
 • Лесен за Използване: Регулаторът е проектиран с удобен интерфейс, който позволява бърза и лесна настройка на желаната честота на изстрели.

Монтаж и Настройка:

 1. Монтаж: Регулаторът се монтира директно на газовото оръдие ZON MARK 4, като се свързва с газовия поток между газовия балон и оръдието.
 2. Настройка на Честотата: Завъртете потенциометъра в желаната посока, за да настроите честотата на изстрелите според вашите нужди.
  • За по-честа стрелба, завъртете към (+).
  • За по-рядка стрелба, завъртете към (-).

Приложение:

Регулаторът за програмиране на газ е идеален за адаптиране на работата на газовите оръдия в различни земеделски и промишлени условия, където е необходим контрол върху честотата на детонациите за максимална ефективност и минимално въздействие на околната среда.

Важно:

 • Уверете се, че регулаторът е правилно монтиран и здраво закрепен преди употреба.
 • Регулирайте честотата на изстрелите съобразно активността на птиците и дивите животни в зоната, която искате да защитите.
 • Проверявайте регулярно газовата система и регулатора за евентуални течове или повреди.

 

Технически характеристики

МАРКА: Zon Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Регулатор за програмиране на газ за газово оръдие ZON MARK 4
Вашата оценка:
img
Регулатор за програмиране на газ за газово оръдие ZON MARK 4 Добави
Може да имате нужда и от това: