Бърза и безплатна доставка на всички поръчки над 49.99 лв. за цяла България

Спрейове против кучета и хора

12 артикула

на страница

Вероятно всеки се е сблъсквал с агресивни кучета, които искат да хапят и нападат ожесточено, без дори да се даде повод за това. Много бездомни и злобни четириноги обикалят улиците, което налага носене на защитни средства срещу самоволни агресивни прояви. Спрейовете против четириноги животни са много ефективни и по-долу ще разберем какви видове предлага онлайн магазин Otrovi.com, кога се налага тяхната употреба и защо да ни се доверите?

Кога се използват защитни спрейове против кучета и котки?

Уличните четириноги в повечето случаи не нападат и са страхливи. Те рядко проявяват агресия, ако не са умишлено провокирани. Когато са в глутница са по-опасни и са склонни към нападение. В подобна ситуация не бива да губите самообладание, да показвате, че ви е страх и да правите резки движения. Експертите препоръчват заставане на едно място и по възможност да не гледате кучето в очите, тъй като това ги дразни. В никакъв случай не бива да бягате или да ги нападате. Препоръките са за бавно отстъпление, а при невъзможност да използвате специален спрей против кучета.

Употребата на подобни отблъскващи репеленти не убива четириногите, но бързо ги отказва от агресивните им намерения. Започват да изпитват лютиви и неприятни усещания в очите, което прави тези средства отлични за самозащита от животни и хора.

Срещу кои други животни мога да се използват? 

Сред основните предимства на този тип продукти срещу кучета и котки, е че те могат да се използват и за прогонване на други животни. Поради съдържанието на капсациноиди, притежаващи силно лютиви свойства, влиянието на тези продукти е мощно и ефективно, дори срещу мечки и вълци. Това прави пособието за самощита отлична джобна вещ при разходки в планински райони,необитаеми територии или дори на улицата. Тези сълзотворни спрейове са подходящи срещу опасни диви видове, защото ви позволяват да предприемете отблъскващо действие от безопасно разстояние, възлизащо на над 10 метра. Освен спрей за кучета и котки, когато обхождате плнанински райони, може да се натъкнете и на хищни животни, срещу които спрейовете са също толкова ефективни.

Спрейовете за самозащита подходящи ли са против хора? 

Тези средства, прогонващи животни, като кучета, котки, мечки и вълци, имат ефективно и идентично действие против хора и тяхното зловредно действие. Начинът на приложение е идентичен както при хора, така и при животни. Трябва да насочите спрея против нападателя и да задействате силна струя, като се целите в областта на лицето. По този начин, злодеятелят се обезврежда напълно за определен период, по времето на който, можете да предприемете действия по отбягването им. Силата на лютивост е мощна, като в зависимост от конкретния препарат, може да обезвреди напълно вредителите за няколко секунди и ефектът да достигне до около 30 минути.

Откъде да закупите лютив спрей?

Закупуването на лютив спрей против кучета, котки, хора и други вредители, е лесно и достъпно действие, което можете да извършите както във физически обекти, така и от онлайн магазини, специално обособени за продажба на такъв тип артикули. Разгледайте онлайн предложенията ни и открийте най-подходящото средство за защита против кучета и котки, което да носите със себе си навсякъде. Ще откриете различни разфасовки от 50 мл, 100 мл, както и по-големи, възлизащи на над 250 мл. Ако решите да се възползвате от онлайн покупка, можете да получите поръчания от вас артикул бързо и лесно, без да ви се налага да напускате дома си.

Спрейове против кучета

Какви можете да откриете при нас?

Спрейовете против кучета са в миниатюрни флакони под налягане, изискващи натискане на един бутон за да се активира пулверизатора и пръскането да започне. Подобни продукти трябва да се пазят от деца и хора, които не знаят как да ги използват. Попадайки в очите, усещането е болезнено и лютиво, а това изважда човека или животното извън строя за определено време. 

В Otrovi.com ще откриете ефективни спрейове против агресивни хора и четириноги. Те могат да бъдат лютиви и много неприятни за агресора. Съществуват и газови варианти, реакцията от които се усеща  секунди след контакт с кожата и очите. При повишена агресия глутница от животни и невъзможност за тяхното едновременно напръскване, се препоръчва използването на комплект от спрей и ултразвуков кучегон, излъчващ дразнещ и неприятен за животните прогонващ звук.

Защо да ни се доверите? 

Otrovi.com сме специализиран сайт и гарантираме високото качество и ефективност на продуктите против кучета. Ето защо да ни предпочетете:

  • зареждаме стоките си от проверени доставчици;
  • предлагаме флакони с различно количество от препарата;
  • цените ни са изключително евтини и достъпни за всеки;
  • през работни дни имате възможност за безплатна и професионална консултация с наш специалист при избора.