Бърза и безплатна доставка на всички поръчки над 49.99 лв. за цяла България

Спрейове против кучета

12 артикула

на страница

Вероятно всеки се е сблъсквал с агресивни кучета, които искат да хапят и нападат ожесточено, без дори да се даде повод за това. Много бездомни и злобни четириноги обикалят улиците, което налага носене на защитни средства срещу самоволни агресивни прояви. Спрейовете против четириноги животни са много ефективни и по-долу ще разберем какви видове предлага онлайн магазин Otrovi.com, кога се налага тяхната употреба и защо да ни се доверите?

Кога се използват защитни спрейове против кучета?

Уличните четириноги в повечето случаи не нападат и са страхливи. Те рядко проявяват агресия, ако не са умишлено провокирани. Когато са в глутница са по-опасни и са склонни към нападение. В подобна ситуация не бива да губите самообладание, да показвате, че ви е страх и да правите резки движения. Експертите препоръчват заставане на едно място и по възможност да не гледате кучето в очите, тъй като това ги дразни. В никакъв случай не бива да бягате или да ги нападате. Препоръките са за бавно отстъпление, а при невъзможност да използвате специален спрей против кучета.

Употребата на подобни отблъскващи репеленти не убива четириногите, но бързо ги отказва от агресивните им намерения. Започват да изпитват лютиви и неприятни усещания в очите, което прави тези средства отлични за самозащита от животни и хора.

Спрейове против кучета

Какви можете да откриете при нас?

Спрейовете против кучета са в миниатюрни флакони под налягане, изискващи натискане на един бутон за да се активира пулверизатора и пръскането да започне. Подобни продукти трябва да се пазят от деца и хора, които не знаят как да ги използват. Попадайки в очите, усещането е болезнено и лютиво, а това изважда човека или животното извън строя за определено време. 

В Otrovi.com ще откриете ефективни спрейове против агресивни хора и четириноги. Те могат да бъдат лютиви и много неприятни за агресора. Съществуват и газови варианти, реакцията от които се усеща  секунди след контакт с кожата и очите. При повишена агресия глутница от животни и невъзможност за тяхното едновременно напръскване, се препоръчва използването на комплект от спрей и ултразвуков кучегон, излъчващ дразнещ и неприятен за животните прогонващ звук.

Защо да ни се доверите? 

Otrovi.com сме специализиран сайт и гарантираме високото качество и ефективност на продуктите против кучета. Ето защо да ни предпочетете:

  • зареждаме стоките си от проверени доставчици;
  • предлагаме флакони с различно количество от препарата;
  • цените ни са изключително евтини и достъпни за всеки;
  • през работни дни имате възможност за безплатна и професионална консултация с наш специалист при избора.