Лютив спрей против диви животни и хора балистичен газов PREDATOR 330 мл

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
89,99 лв.

Силен спрей за защита от кучета и хора

SKU: 214587
Тегло: 0,500 кг.
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Силен лютив спрей против диви животни, кучета и хора PREDATOR 330 мл

Един от най-силните лютиви спрейове предлагани на пазара създаден за защита от голяма група напададетли хора или животни. Флаконът има формата на малък пожарогасител. След използване спрея за самозащита създава газов облък, който по лесно обезврежда движещи се цели като глутница кучета или група хора.

Лютив спрей за защита от агресивни кучета PREDATOR 330 мл >> ТОП ЦЕНА

Така нареченият балистичен облък има много фин аерозол който попада лесно в много цели едновременно.Лютивият спрей за самозащита от хора и животни PREDATOR е един от най-силните продукти за защита от агресивни кучета и хора на паразара, неговата концентрация на активни вещества е  капсициноиди: 2% MC, 15% OC и лютивост: 3.000.000 SHU, кето го превръща в мощно средство за защита.

Ефикасен срещу хора под въздействието на алкохол и всякакви упойващи вещества. Обезврежда нападателите за минимум 45 минути. Това е най-силният продукт от този тип, който може да се намери на пазара. Не е токсичен и не оставя трайни последствия у поразените. Въпреки че се използва от полицейски сили при масови безредици, балиситчният лютив спрей Predator е напълно легален за употреба от граждански лица и не се изисква специално разрешение за закупуването му.

Технически характеристики

Площ на покритие: Ефективен от 1 - 10 метра АДВ:: капсициноиди: 2% MC, 15% OC, Лютивост: 3.000.000 SHU Друго: Създава: Балистичен облак за поразяване на повече цели Начин на прилагане: Пръска се върху нападателите в зона 1- 10 метра Предупреждение за опасности: Дръж далече от деца Целеви Вредител: Кучета, диви животни, хора Количество: Вместимост: 330 мл Съдържание: 270 мл Технология: Отблъскващ спрей Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Лютив спрей против диви животни и хора балистичен газов PREDATOR 330 мл
Вашата оценка:
img
Лютив спрей против диви животни и хора балистичен газов PREDATOR 330 мл Добави
Може да имате нужда и от това: