Шипове против кацане на птици KO_5. гълъби, гларуси, врани 1л.м

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
11,55 лв.

Шипове за защта от птици KO_5, едно от най-ефективно и предпочитано средство против кацане на птици.

SKU: 500713
Тегло: 0,100 кг.
Производител: EU

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: otrovi.com

Описание и начин на употреба

Шипове против кацане на птици, гълъби, гларуси, врани, чайки, свраки КО_5

С нарастването на нуждата от ефективни методи за превенция от нежелано кацане на птици, Шиповете против кацане на птици KO_5 представляват революционно решение. Специално проектирани да отблъскват гълъби, чайки, гларуси, врани, свраки, врабчета и други, без да им вредят, те осигуряват ефективна защита на вашите пространства.

Характеристики на шиповете против кацане на птици KO_5

 • всеки линеен метър включва 100 шипа, разделени на два елемента по 50 см, осигуряващи ефикасна бариера срещу птиците;
 • шиповете са изработени от неръждаема стомана с база от полимери, устойчиви на UV лъчи, гарантиращи дълготрайност и ефективност;
 • подходящи за външно и вътрешно приложение, а монтажът може да се извърши с лепило при температури от +5 до 25 градуса;
 • изработени от поликарбонат и метал за устойчивост и надеждност;
 • шиповете предоставят защита на ширина от 22 см, с базова ширина на основата от 2 см;
 • всяко шипче има дължина от 11.5 см и диаметър от 1,3 мм;
 • комплектът включва два елемента по 50 см, формиращи общо 1 линеен метър с 5 реда шипове;
 • основата е прозрачна, докато бодлите са с метален цвят;
 • предлага се 12-годишна гаранция на материалите, подчертаваща качеството и дълготрайността на продукта.

Защитни шипове против гълъби с 5 реда>>топ цена

Предимства на шиповете против кацане на птици KO_5

 • многостранно приложение – идеални за монтаж върху покриви, прозорци, балкони, огради и други места, където птиците обичайно кацат и гнездят. Тяхната универсалност ги прави подходящи за употреба в различни обекти – от жилищни сгради до промишлени и обществени здания;
 • гъвкавост – моделът може лесно да бъде монтиран на разнообразни повърхности, включително прозоречни первази, покриви, огради и други места, където птиците обикновено търсят убежище;
 • дълготрайност – изработени от материали, устойчиви на атмосферни влияния, шиповете предлагат дългосрочно решение за проблемите с пернатите. Те са проектирани да издържат на екстремни условия без нужда от чести подмяни или ремонти;
 • ефективност – плътността им играе важна роля в предотвратяването на кацането на птици, като създава неприветлива повърхност, която ефикасно ги отблъсква;
 • лесна инсталация – монтажът им е бърз и удобен, като може лесно да ги прикрепяте към всяка повърхност, без нужда от специализирани инструменти.

Важно:

Продуктът притежава всички необходими сертификати, които потвърждават неговата ефективност и безопасност за употреба в градска среда, като същевременно гарантират защитата на птиците.

 

Шипове против гълъби на топ цена

 

Монтаж на Шипове против Птици КО_5

Шиповете против птици КО_5 представляват ефективно средство за предотвратяване на кацането и гнезденето на гълъби, врани, чайки и други птици на балкони, покриви, огради и други повърхности. Те са лесни за монтиране и предлагат дълготраен и надежден контрол над нежеланите гости.

Подготовка за Монтаж:

 1. Почистване: Започнете с почистване на повърхността, където ще бъдат монтирани шиповете. Използвайте четка и почистващ препарат за премахване на всички замърсявания, прах или остатъци от птичи изпражнения.
 2. Изсушаване: Уверете се, че повърхността е напълно суха преди монтажа на шиповете.

Монтаж:

 1. Нанасяне на Лепило: Използвайте специализиран UV стабилизиран силикон за външен монтаж. Нанесете лепилото равномерно по базата на всеки шип.
 2. Позициониране на Шиповете: Поставете шиповете върху предварително почистената и подготвена повърхност. Уверете се, че са подредени плътно един до друг, за да не оставяте пространство, което птиците да могат да използват за кацане.
 3. Натискане: Леко натиснете всеки шип надолу, за да осигурите добър контакт с лепилото и повърхността.
 4. Време за Съхнене: Оставете силикона да изсъхне напълно според указанията на производителя, преди да считате монтажа за завършен.

 

 

Шипове против птици, гълъби,гларуси, бодли на топ ценамонтаж на шипове против гълъби, птици, гларуси

Експертни препоръки

За максимална ефективност, нашите специалисти съветват редовна проверка и поддръжка на шиповете, за да се осигури тяхната непрекъсната функционалност. При необходимост, те може лесно да се почистват и да се прилагат допълнителни средства за отблъскване на птици.

Защо да изберете шипове KO_5?

Избирайки "Шипове против кацане на птици KO_5", вие не само предпазвате вашите пространства от нежелани гости по хуманен начин, но и инвестирате в дълготрайно и ефикасно решение. Тяхната устойчивост и лесна инсталация ги правят предпочитан избор за всеки, който търси надеждна защита.

Често задавани въпроси

 • Може ли монтажът на шиповете да навреди на птиците?

Не, дизайнът им е създаден така, че да предотвратява кацането на птиците без да ги наранява.

 • Как се поддържат шиповете?

Те изискват минимална поддръжка – препоръчително е да се проверяват и почистват от време на време, за да се гарантира тяхната ефикасност.

 • Подходящи ли са за всякакви повърхности?

Да, те може да се монтират на различни повърхности, включително метал, дърво, бетон и др.

 

 

 

Технически характеристики

МАРКА: otrovi.com Работна температура: Монтаж с лепило се извършва от + 5 до 25 градуса. Комплекта съдържа: : Два елемента по 50 см всеки. 100 броя шипове в един линеен метър. Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Против гълъби, гларуси, врани, птици Количество: Два елемента по 50 см, които формират 1 линеен метър.Всеки линеен метър има 100 шипа против птици Размери: Брой на редовете шипове за птици: 5 Защитена ширина на шиповете за птици: 22 см Базова ширина на основата на шиповете за птици: 2cm Дължина на шиповете за птици: 11.5 см Диаметър на шиповете за птици: 1,3 mm Дължина на един елемент шипове за птици: 50 см Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Материал: Поликарбонат и метал Технология: Защитен шип против кацане на птици Цвят: Основа: Прозрачен. Бодли: Метален цвят Гаранция: 12 години на материала Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Шипове против кацане на птици KO_5. гълъби, гларуси, врани / 1л.м/
  Оценка:
  100%
  Препоръчвам

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Шипове против кацане на птици KO_5. гълъби, гларуси, врани 1л.м
Вашата оценка:
img
Шипове против кацане на птици KO_5. гълъби, гларуси, врани 1л.м Добави
Може да имате нужда и от това: