Шипове против кацане на птици KO_5. гълъби, гларуси, врани 1л.м

Изчерпан
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
11,00 лв.

Шипове за защта от птици KO_5, едно от най-ефективно и предпочитано средство против кацане на птици.

SKU: 500713
Тегло: 0,100 кг.
Производител: EU

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Шипове против кацане на птици, гълъби, гларуси, врани, чайки, свраки КО_5

Шиповете за защита и предпазване от птици, са едни от най-ефективните методи за справяне с редица видове птици, като гълъби, свраки, гларуси, врабчета.

Защитните шипове представляват елементи с дължина 0.50см изработени от УВ стабилизиран поликарбонат и шипове от висококачествена галванизирана стомана.

Шиповете предпазват различни видове фасади на сгради или други съоръжения от кацане, гнездене, нощуване или престой на птици и най-вече от следите от тяхното кацане (екскременти и перушина). Особено подходящи за сгради със стъклени фасади, както и жилищни блокове, където има проблем с кацане и цапане най-често от гълъби.

Защитни шипове против гълъби с 5 реда>>топ цена

 

Модел КО_5 е един от най-гъстите и надеждни шипове срещу гълъби, гларуси,чайки, врани, свраки той има 100 шипа в един линеен метър(което са два елемента по 50 см) .Гъстотата на бодлите е от решаващо значение за ефективността.

Шипове против гълъби на топ цена

 

Монтаж на шиповете против птици КО_5

Шиповете за птици КО_5 се монтират лесно на достъпни места. Монтажът на шиповете за прогонване на птици се извършва по цялата дължина на засегнатата зона от  птици, като шиповете пречат на гълъбите, гларусите или други видове птици да кацат върху защитените зони.

Преди да монтирате шиповете срещу птици почистете добре повърхността, върху която ще залепите защитните шипове, в зависимост от замърсяването може да използвате четка и почистващ препарат. След почистване на повърхностите използвайте специален UV стабилизиран силикон за външен монтаж, за да залепите здраво шиповете против птици към повърхността.

Стъпки за монтаж на шипове против гълъби, врани, гларуси и други:

Шипове против птици, гълъби,гларуси, бодли на топ цена

Плюсове и минуси на шиповете за птици:

Основните предимства са, че не използвате препарати и репеленти, с което пестите време и средства. Проблема с птиците се разрешава дълготрайно и ефективно, шиповете не се нуждаят от поддръжка и консумативи.

монтаж на шипове против гълъби, птици, гларуси

Минусите са че при труднодостъпни места, ще трябва да използвате услугите на алпинисти. Възможно чисто естетически да ви дразнят при монтаж на первази и външни фасади въпреки, че не са силно забележими.

 

Технически характеристики

МАРКА: otrovi.com Работна температура: Монтаж с лепило се извършва от + 5 до 25 градуса. Комплекта съдържа: : Два елемента по 50 см всеки. 100 броя шипове в един линеен метър. Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Против гълъби, гларуси, врани, птици Количество: Два елемента по 50 см, които формират 1 линеен метър.Всеки линеен метър има 100 шипа против птици Размери: Брой на редовете шипове за птици: 5 Защитена ширина на шиповете за птици: 22 см Базова ширина на основата на шиповете за птици: 2cm Дължина на шиповете за птици: 11.5 см Диаметър на шиповете за птици: 1,3 mm Дължина на един елемент шипове за птици: 50 см Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Материал: Поликарбонат и метал Технология: Защитен шип против кацане на птици Цвят: Основа: Прозрачен. Бодли: Метален цвят Гаранция: 12 години на материала Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Шипове против кацане на птици KO_5. гълъби, гларуси, врани / 1л.м/
  Оценка:
  100%
  Препоръчвам

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Шипове против кацане на птици KO_5. гълъби, гларуси, врани 1л.м
Вашата оценка:
img
Шипове против кацане на птици KO_5. гълъби, гларуси, врани 1л.м
Може да имате нужда и от това: