Холограмна лента за защита от птици

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
36,00 лв.

Холограмна лента за защита от птици 80м. Птицегон, плашило за птици.

SKU: 500719
Тегло: 0,200 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Лента против птици с холограмен ефект

Продуктът представлява защитна лента с холограмна повърхност, която прогонва птиците от вашите земеделски земи. Действието на това средство се дължи на отблясъците, които се създават. Те водят до проява на различни светлини и цветове, което предизвиква летящи вредители, като чайки, врабчета, гълъби, скорци, косове и други птици.

С това средство за защита можете да осигурите неприкосновеността на своите градини, овощни дръвчета, насаждения или лехи, където вредителите често се насочват, поради наличието на храна. 

Можете да използвате холограмните ленти за защита от птици и в жилищни сгради. Най-често се поставят пред прозорците или на балконите. Този метод за прогонване на неканените гости е хуманен, не ги наранява, безвреден е за тях, както и за хората. Именно това обстоятелство е сред основните предимства, които притежава, наравно с ефикасността си. Единственото, което причинява, е уплах от страна на птиците, които напускат територията ви.

Холограмна лента за прогонване на птици

Как да използвате средството за защита?

Холограмната лента против птици е навита на лента. Нейното покритие създава отблясъци, които се активират при ветрове, движения. Най-подходящо е да поставите птицегона на места, където е най-ветровито и светлината е ярка. Отблясъците, които служат като плашило за летящите вредители, притежават този ефект благодарение на рефлексното фолио, от което е направен продуктът.

Можете да поставите средството за прогонване, като го завържете на различни места – на дръвчета, балкони, в ниви, градини и в близост до насаждения.

Птицегонът е с дължина от 80 метра, а широчината му е 4.8 см. Той е ефективен и подходящ за поставяне на открито, защото притежава устойчивост на различни атмосферни условия, като дъжд, сняг, високи температури.

Ако окачвате холограмната лента против неканени гости на дърво, трябва да обхванете цялата корона, за да има видимост от всички страни. По този начин, вредителите, които се хранят с реколтата от насажденията, стоят надалеч.

Можете да използвате холограмното отблъскващо пособие както за лични цели, така и за професионална употреба. Средството е ефикасно почти срещу всички видове пернати. Монтажът е лесен, което прави този птицегон отлична възможност за всеки.

За допълнителна ефективност и успеваемост в премахване на нежеланите гости, можете да комбинирате този метод с друг, като поставите електромагнитен, ултразвуков и комбиниран уред.

Начин на употреба

Отрежете парчета от защитната лента с подходяща дължина, спрямо вида употребата. Лентите трябва да бъдат достатъчно дълги за да могат да създадат холограмен ефект и отблясък.

При защита на плодни дръвчета и земеделски култури поставяйте парчета лента около цялата корона на дървото или вида земеделска култура. Основната цел е да се създаде максимална рефлекторна площ, която прогонва птиците, които нападат и унищожават плодовете или културите.

 

 

Технически характеристики

Площ на покритие: 80 метра Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: птици, косове, дроздове, врабчета, гълъби, скорци Размери: 80 л. м. Монтаж и приложение: Външен, Висящ Технология: Плашило Цвят: Лъскав, холограмен Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Холограмна лента за защита от птици
Вашата оценка:
img
Холограмна лента за защита от птици Добави