Холограмна лента за защита от птици

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
36,00 лв.

Холограмна лента за защита от птици 80м. Птицегон, плашило за птици.

SKU: 500719
Тегло: 0,200 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Лента против птици с холограмен ефект

Защитна холограмна лента за прогонване на птици, лентата създава отблясъци в различни цветови диапазони които плашат птиците гълъби, врабчета, косове, скорци и почти всички видове птици.

Холограмната лента за защита от птици е изключително подходяща за защита на земеделски насаждения плодови дръвчета, цветни лехи и други.

Тя може да се използва за ефективна защита в жилищни сгради както и да се поставя пред прозорци за да не се блъскат птици в стъклата на сградите. Тази защитна лента против птици не наранява птиците и е напълно безвредна за хора и не целеви животни.

Холограмна лента за прогонване на птици

Как се използва

Лентата против птици с холограмен ефект, представлява ролка с специална лента, която създава отблясъци, които плашат и отблъскват птиците от местата, на които е поставена лентата.

Лентата се поставя на ленти, които се завързват върху, плодни дръвчета, земеделски култури или жилищни сгради. Птицегон лента е със размери широчина 4.8 см и дължина 80 метра.  Изработена е от силно рефлексно фолио, устойчиво на атмосферни влияния.

Начин на употреба

Отрежете парчета от защитната лента с подходяща дължина, спрямо вида употребата. Лентите трябва да бъдат достатъчно дълги за да могат да създадат холограмен ефект и отблясък.

При защита на плодни дръвчета и земеделски култури поставяйте парчета лента около цялата корона на дървото или вида земеделска култура. Основната цел е да се създаде максимална рефлекторна площ, която прогонва птиците, които нападат и унищожават плодовете или културите.

 

 

Технически характеристики

Площ на покритие: 80 метра Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: птици, косове, дроздове, врабчета, гълъби, скорци Размери: 80 л. м. Монтаж и приложение: Външен, Висящ Технология: Плашило Цвят: Лъскав, холограмен Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Холограмна лента за защита от птици
Вашата оценка:
img
Холограмна лента за защита от птици Добави
Може да имате нужда и от това: