Препарат против пълзящи и летящи насекоми VEBI DRAKER 10.2

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
499,99 лв.
Професионален препарат за борба с насекоми VEBI DRAKER 5л.
SKU: 60014
Тегло: 8,000 кг.
Производител: Vebi Италия
EAN: 8021235175013
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Vebi Италия

Описание и начин на употреба

Препарат за унищожаване на  Комари, Мравки, Бълхи, Мухи, Оси, Буболечки, Хлебарки, Акари, Кърлежи VEBI DRAKER 10.2 (5 L)

Микрокапсулиран и силно концентриран препарат за унищожаване на широк спектър от насекоми с бърз нокдаун ефект и дълготраен остатъчен ефект при борба с Комари, Мравки, Бълхи, Мухи, Оси, Буболечки, Хлебарки, Акари и Кърлежи.

Формулата на Vebi Draker има Двойна действаща сила, лабораториите на Vebi R&D, специална формула микрокапсулиран инсектицид в опаковка от 5 литра концентрат за третиране на големи площи. 

Vebi Draker има три активни вещества, които са сред най-ефективните съставки за унищожаване на насекоми. Инсектицида се предлага в три различни опаковки за третиране на различни по площ обекти може да откриете инсектицида във готова за употреба спрей помпа от 400 мл в случай, че имате да третирате малка площ или опаковка от 1 литър концентрат, кото ще Ви стигне за третиране против насекоми за по-дълъг период от време и опаковка от 5 литра за площно третиране на големи обекти.

Широкопектърен препарат срещу насекоми Vebi Draker 10.2 5Л на ТОП ЦЕНА

Какво е предимството на микрокапсулиращата технология, разработена от Vebi ?

Съдържанието на Тетраметрин предизвика моментално унищожително действие върху вредните насекоми  тази съставка има най-бързия нок-даун ефект от всички познати натурални и синтетични перитроиди. Vebi Draker е устойчив на температурни промени, топлина и слънчева светлина. Подходящ е за разтваряне във вода. Тайната на ефективността на продукта се състои в микрокапсулацията на Циперметрина, който, веднъж приложен, започва да се освобождава след изпаряването на водата. Благодарение на микрокапсулиращата технология Циперметрина се освобождава бавно, което осигурява дългия остатъчен ефект на продукта. 

Пиперонил бутоксида е синергичен компонент, който усилва действието на останалите активни съставки. Той възпира оксидативната дейност на някои ензими в организма на насекомото и е отговорен за по-доброто разграждане на молекулите на инсектицида.

Препарата е на водна основа изключително ефикасен в малки дози и широк спектър на действие против насекоми: Комари, Мравки, Бълхи, Мухи, Оси, Буболечки, Хлебарки, Акари и Кърлежи.

Препарат срещу насекоми Vebi DK 10.2 5L на ТОП ЦЕНА

Как действа препарата против насекоми?

Циперметрин и пиперонил бутоксид се съдържат в микрокапсулите, които са покрити с тънък порьозен полимерен филм, който:

Предпазва срещу разграждане на активните съставки

Регулира освобождаването на активните съставки

Микрокапсулите DK се активират само след като те са напръскани в околната среда. След като водата започне да се изпарява, активните съставки могат да се освободят бавно.

Има остатъчен ефект:

Микрокапсулите намалят постепенно докато активните съставки не се освободят напълно.

1) Първоначална фаза на действие

DK 10.2 създава веднага незасегната от насекоми среда: Тетраметрин с Пиперонил Бутоксид е бързо въздействащ.

Нокдаун ефект

DK 10.2 в първоначалната фаза оказва силен нокдаун с видимо бърз ефект.

Активизиращ ефект: Насекомите имат склонност да бягат от третираната среда и следователно от техните скривалища.

2) Микрокапсулираща фаза. Контролирано освобождаване

Циперметрин и Пиперонил Бутоксид са микрокапсулирани. Тази технология позволява на формулата да увеличи дълготрайността на продукта, регулирайки освобождаването на активните съставки.Без репелентен ефект!

Микрокапсулите образуват съчетание между дразнещите и репелентните активни съставки без да отблъскват насекомите и да не вредят на околната среда. Това позволява на насекомите да не улавят присъствието на Циперметрин и да не бягат от третираната област, което води до тяхното унищожаване

Употреба на препарата:

Вътре в сгради, на открито, жилища, обекти с обществено прдназначение, ресторанти, обекти от хранително-вкусовата промишленост, складови помещения, ферми

Против комари:

Небсорбиращи повърхности 5 ml от препарата в 1l вода, порести повърхности 10 м ml в 1 1l вода. Обработват се места където се крият комарите ( храсти, зелени растения, висока растителност. С ПРЕПАРАТ ПРОТИВ КОМАРИ VEBI DRAKER може да обработите стрехи на къщи по веранди и тераси. Против комари на закрито-комарите кацат в тъмни и влажни места напр. под мивки тоалетни, перални помещения зад мебели в ъгли и зад мебели.

Против мухи: 

Неабсорбиращи повърхности 20 ml от препарата в 1l вода, порести повърхности 30 м ml в 1 1l вода. Обработва се на места където мухите кацат, стени, тавани, прозорци.

Против хлебарки: 

Неабсорбиращи повърхности 20 ml от препарата в 1l вода, порести повърхности 30 м ml в 1 1l вода. Обработва се кухни, бани всички помещения близо до източници на храна и вода.

Против люспеници:

Неабсорбиращи повърхности 8-10 ml от препарата в 1l вода, порести повърхности 15 м ml в 1 1l вода. Обработва се кухни, бани всички помещения близо до източници на храна и вода.

Против кърлежи:

Неабсорбиращи повърхности 8 ml от препарата в 1l вода, порести повърхности 15 м ml в 1 1l вода. Преди пръскане против кърлежи тревните площи задължително трябва да се окосят. Пръскат се тревните площ в близост до стени, камъни, дървета, декоративни растения.

Против бълхи:

Неабсорбиращи повърхности 8 ml от препарата в 1l вода, порести повърхности 15 м ml в 1 1l вода. Пръска се на мета където сте забелязали бълхите.

Символи за опасност:

Препарат против насекоми Vebi Draker

Технически характеристики

МАРКА: Vebi Италия АДВ:: Циперметрин (CAS № 52315-07-8) 10 g Тетраметрин (CAS № 7696-12-0) 2 g Пиперонил бутоксид (CAS № 51-03-6) 10 g Допълващи съставки до 100 g Начин на прилагане: Чрез ръчна пръскачка, моторна пръскачка, гръбна пръскачка Антидот: Симптоматично Доза на приложение: 5-20 мл в 5 литра вода в зависимост от вида вредител Предупреждение за опасности: Да се пази от деца! Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата! Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: срещу комари, мравки, бълхи, мухи, оси, буболечки, хлебарки, акари и кърлежи Количество: 5 л. Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Технология: Бързодействащ унищожаващ спрей Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Препарат против пълзящи и летящи насекоми VEBI DRAKER 10.2
Вашата оценка:
img
Препарат против пълзящи и летящи насекоми VEBI DRAKER 10.2
Може да имате нужда и от това: