Телефон 0879 400 500

Бактерицидна лампа - 15W Бактерицидна лампа - 15W
Бактерицидна лампа - 15W Бактерицидна лампа - 15W
Бактерицидна лампа - 15W Бактерицидна лампа - 15W
Бактерицидна лампа - 15W Бактерицидна лампа - 15W
Бактерицидна лампа - 15W Бактерицидна лампа - 15W
Бактерицидна лампа - 15W Бактерицидна лампа - 15W

Бактерицидна лампа - 15W

Промо Цена (с ДДС):

Нормална цена: 136,00 лв.

Special Price 99,00 лв.

Неналичен
Бактерицидна лампа за дезинфекция на въздух и повърхности
Характеристики

Артикулен номер: 60008

Тегло: 2.0000

Производител: BG

Безплатна доставка

Сподели

Бактерицидна лампа - 15W

Бактерицидните лампи излъчват лъчи с дължина на вълната 200-295 nm. Бактерицидният ефект се дължи на фотохимичното действие на ултравиолетовите лъчи върху протоплазмата и ензимите на бактерии, вируси и други примитивни организми /мигновено се унищожават както вегетативните, така и споровите форми. 

Предназначение на UVC лампа за дезинфекция: 

Тази UVC лампа за дезифекция е предназначена за професионална употреба и инсталажия. Използва се за дезинфекция на въздух, вода, повърхности и помещения в болници, лаборатории, битови сгради, всички предприятия от хранително вкусовата промишленост - мандри, пивоварни, хлебо-пекарни, складове, хладилни камери, предприятия за безалкохолни и алкохолни напитки, питейна и минерална вода и т.н. Намират приложение и за обработка на хранителни продукти, опаковъчни материали, вода на плувни басейни и като елемент към климатични системи, пчеларството. Уреда не е предназначен за домашна употреба!

Излъчватели на UVC лампа за дезинфекция:

Те са специални светлинни тела за UV-C светлина (253.7 nm), производство на OSRAM, която унищожава всякакви вируси, бактерии и микро-организми в помещението. Степента на дезинфекция зависи от мощността на източника и продължителността на облъчването. Зависимостта между необходимата дозата на облъчване за унищожаване на определен процент от някои вируси . Бактерицидната пура на тази UVC лампа е OZON FREE.

Монтаж на UVC лампа за дезинфекция на въздух и повръхности: 

Бактерицидните лампи трябва да се монтират от правоспособни специалисти и съгласно изискванията за охрана на труда. Трябва да се елиминира възможността от облъчване на хора. Това се постига така:
- за непрекъснато действащите /напр. пакетажна линия/ - лапата се облича в допълнително изработен кожух.
- за складове и производствени помещения с периодично действие- включване от място извън помещенията, чрез ключ или таймер /времето на въздействие е минути/. Добре е да се осигури циркулация на въздуха други варианти в зависимост от случая. 

Ефект UVC лампа за дезинфекция на въздух и повърхности

Бактерицидните лампи осигуряват удължаване срока на годност на суровините и продукцията в хранително-вкусовата промишленост.В заключение може да се каже, че бактерицидните лампи са в състояние да унищожат микроорганизмите там, където други средства не могат да се справят. Ефекта, който се постига по този начин,изисква сравнително малки капиталовложения и ниски експлоатационни разходи. ЕВРО ПЕСТ ЕООД поддържа всички налични резервни консумативи за бактрицидни лампи.

Инструкция за експлоатация на бактерициден облъчвател :

Бактерицидните облъчватели /БО/ от серията ОБИ се използват за обеззаразяване на въздуха и повърхностите в помещенията, като един от най-успешните методи за борба с вируси, бактерии и повечето видове инфекции. Ултравиолетовите лъчения от UV-C областта на спектъра притежаватзначително антимикробно действие за различните видове микроорганизми (бактерии, вируси, спори, гъбички). Това облъчване не може да замени санитарно-противоепидермичните мероприятия, а само ги допълва като краен етап от обработката на помещенията.

Използването на бактерицидни лампи изисква строг контрол по изпълнение на мерките за безопасност, изключващ възможността за въздействие върху хора на UV-лъчение, озон, пари на живака. Прякото облъчване на живи организми с UV-C лъчи предизвиква опасни поражения върху тях,като рак на кожата, болезнено дълготрайно възпаление на очите и други. Стриктно да се изпълняват предписаните от проектите за бактерицидни облъчвателни уредби, време за облъчване и мерки за безопасност.

Облъчвателите ОБИ са тип „екранирани” и в зависимост от проекта могат да се използват за директно облъчване на повърхности или индиректно за въздействие върху въздушната среда.При директно облъчване трябва да се изключи възможността за влизане на хора и животни при работа на облъчвателя в помещенията.При индиректно облъчване, екраниращият капак се разполага така,че бактерицидният поток да се насочи към горната част на помещението при изключване на възможността пряк поток или отразен от отражател да се насочи надолу.Максималната ефективност на облъчвателя е при околна температура 25˚C. Потокът намалява с 70% при 0˚C и с 80% при 50˚C. Излъчващите бактерицидни лампи са с ефективен експлоатационен срок на работа 6000часа. С течение на времето потокът излъчван от лампите спада и за това след 1650часа работа,проектното време на облъчване се увеличава с 1.2 пъти, а след 3300ч -1.3пъти. При бактерицидна ефективност 95% за златист стафилокок.

Забележка:

Абсолютно е недопустимо по време на работа на излъчвателите в помещенията да има хора. Препоръчва се след 1.5 – 2 часа непрекъсната работа, облъчването да се прекъсне за 30-60 мин. и помещението да се проветри, за да се отстрани характерната миризма на озон. Бактерицидните лампи са с предпазна мембрана тип ветрило за защита на очите.

ВНМАНИЕ: Уреда излъва високо ниво на UV светлина. Защитете очите и кожата!

Предлагат се в 15w, 30w, 8w варианти в зависимост от големината на помещенията подлежащи на дезинфекция.

Технически характеристики:

Употреба: Вътрешна
Захранване: 220v-50Hz
Влагозащита: IP20
Монтаж: Стена, таван
Мощност: 15W
Консумация: 15W
Работна температура: +10 до + 30 градуса
Размери на шината:480х50х50 мм
Размери на защитно ветрило: 480х170мм
Размер на бактерицидната пура: 450мм


Гаранция:24м.
Произход: България

 

КУПИ РЕЗЕРВНИ КОНСУМАТИВИ ЗА БАКТЕРИЦИДНА ЛАМПА 15W
0,75 лв.
СТАРТЕР SYLVANIA FS22 -УНИВЕРСАЛЕН ЗА ИНСЕКТИЦИДНА ЛАМПА
15,99 лв.
Стартери за инсектицидна лампа 25бр кутия
38,00 лв.
Бактерицидна пура OSRAM15w.

 

Доставка от OTROVI.COM :

Доставките се извършват с куриер  Jobs.bg - Обяви за работа от НАДЯ - 2013 ЕООД  Работа за Спиди АД - ID: 22337 - БУЛСТАТ: 131371780, свободни ...за цяла България.

Всички поръчки над 50лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба Спиди или Еконт по нормалната тарифа за куриерски услуги.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на ☎ 0700 10 522 (на цената на един градски разговор) или ☎ 0899 308 921 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.

При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

 

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид,че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

 

 

Връщане и замяна на стока

В срок от 30 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)
5. Възстановяването на сумата по върнатите стоки ще бъде направено по банков път в 14 дневен срок в банкова сметка посочена от клиента упражнил правото си на отказ.

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, които са отворени или използвани.

Изтегили от ТУК Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора


Адрес за връщане и замяна: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 Вх Б Офис 2,3 

Свържи се с нас в работни дни от 【пон-пет 9-18 часа】

☎ 0700 10 522  (на цената на един градски разговр)

☎ 0899 308 921

email: info@evropest.com

Може да имате нужда и от това
Изпратете ни запитване: