Препарат против насекоми Мастерцид Микро 200 мл

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
49,90 лв.
Препарат против пълзящи и летящи насекоми
SKU: 200114
Тегло: 0,200 кг.
Производител: ORMA Италия
EAN: 3800251844050

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Orma

Описание и начин на употреба

Широкоспектърен инсектицид за унищожаване на летящи и плълзящи насекоми Мастерцид микро 200 мл.

Мастерцид Микро е препарат, който се предлага в опаковка 200 мл и има широкоспектърно действие срещу пълзящи и летящи насекоми, сред които комари, хлебарки, молци, кокошинки, мухи, мравки, кърлежи, бръмбари (малък брашнен). Действа още срещу комари - както обикновени, така и тигрови. Препаратът действа за унищожаването на вредителите в открити и закрити помещения.

Мастерцид Микро е в микрокапсулована формула и е под формата на концентрат на водна основа. 

Действието на препарата е както първоначално, така и последващо, с дълга продължителност. Дълготрайното средство за защита срещу пълзящи и летящи насекоми е ефикасно и дава резултатност дори при еднократно пръскане. В основата на действието стоят двете активни съставки, които водят до бърз нокдаун ефект. Те са синергизирани от пиперонил бутоксид, който засилва действието и продължителността му. Това са: Циперметрин с участие от 8/100 гр и Тетраметрин, който се явява по-малко от първата съставка с наличие от 2/100 гр.

Ефективният препарат против насекоми Мастерцид Микро е микрокапсулован и биоразградим, който е създаден по иновативна технология.Тя се състои в начина на освобождаване на активните вещества. Това се извършва именно чрез затопляне. При повишаване на температурите, капсулата се отваря. По този начин, зоните, в които сте приложили продукта, започват да бъдат предпазвани от вредителите, чрез стартиране на действието. И обратно, когато температурите се понижат, капсулата се затваря, което преустановява и отделянето на активните вещества, унищожаващи вредителите. Благодарение на тази технология, действието от едно обработване с Мастерцид Микро ще бъде с повишена дълготрайност, равняваща се средно на около 30 дни.

Когато имат контакт с препарата, благодарение на неговата леплива повърхност, част от продукта залепва по крачетата им, и те занасят отровата в убежищата и гнездата си, което допълнително повишава ефикасността на това инсектицидно средство. 

Друго предимство на Мастерцид Микро е липсата на неприятна миризма или предизвикването на дразнене.

Мастерцид микро се предлага в малка опаковка за масово употерба от 25 мл и по голяма опаковка от 200 мл за професионална употреба.

Мастерцид микро на топ цена срещу хлебарки, комари, кокошинки

Приложение

Комбинираният продукт, под формата на инсектицид и акарицид, може да се прилага в открити и закрити зони, като градски и извънградски места, жилища, детски градини, училища, промишлени сгради, селскостопански постройки, спортни зали, кина, гари, летища, предприятия в областта на хранително-вкусовата промишленост. Често се прилага в ресторанти, хотели, складове, приюти за животни и други. 

За премахване на комарите често се прилага в озеленени обществени и частни площи. Третират се още зелени зони в дворове и градини, храсти, основите на дърветата.

Начин на употреба

Mastercid Micro е продукт под формата на течност със съдържание на 200 мл. в опаковката, който служи за унищожаване на вредители, под формата на летящи и пълзящи насекоми. Това се извършва чрез напръскване на зоните, където най-често неприятелите са забелязани, както и в близост до храна или канализация, където често се придвижват. За целта можете да използвате ръчна или моторна пръскачка, както и специален агрегат за аерозол. 

Препаратът против насекоми е под формата на концентрат, от който следва да бъде приготвен работен разтвор. При обработване с пръскачка, препоръчителната разходна норма се равнява на 1 литър разтвор за 10 кв.м повърхност.

Мерки за безопасност

Когато използвате инсектицидни продукти, какъвто се явява Мастерцид Микро, е важно да използвате лични предпазни средства, които имат защитна функция. Можете да разгледате предложенията, които имаме, под формата на комплект с лични защитни средства, включващ очила, маска и ръкавици, както и да разгледате категорията ни с 3М предпазни маски, които работят с филтри и са с доказана ефективност.

Преди третирането с препарата против насекоми е важно помещението да се освободи от присъствието на деца, възрастни, домашни любимци. Всички аквариуми и терариуми трябва да бъдат покрити, както и храни и напитки.

Пръскане на закрито

Важно е да се третират тези зони от помещенията, които са предпоставка за навлизането на вредителите, като первази, пукнатини, дупки, цепнатини в стените, ъгли. Третирайте с препарата против насекоми около и зад мебели, в близост до кухнята и по-специално около печката, хладилника. Обработвайте около местата за съхранение на отпадъци, като кофи за боклук, в близост до ВиК тръби, окабеляване, банята, както и навсякъде другаде, където сте забелязали наличието им.

Пръскане на открито

Нанесете върху, прозорци, первази, огради, врати, както и навсякъде, където сте забелязали присъствието им. Можете да напръскате и в близост до застояла вода, защото част от насекомите търсят влажни райони. Когато третирате стени, трябва да напръскате цялото протежение на височина от метър, а при обработка на земя – отново същото отстояние.

Дози за обработка срещу вредители

Дозата на препарат Мастерцид Микро се определя в зависимост от вида на вредителите. 

Молци, комари и мухи

В 5 л вода се добавят 25 мл от Мастерцид Микро. С полученият воден разтвор се третира развномерно без стичане на капаки по третираните площи обработката се прави против летящи насекоми молци, комари и мухи. При третиране срещу комари навлажнете обилно зелената растителност.

Хлебарки и мравки

В 1-3 л вода се добавят 25 мл от инсектицида Мастерцид Микро, според вида и заселеността. Използвайте по силна концентрация при висока плътност на вредни насекоми.

Кокошинки, брашнен бръмбар и кърлежи

В 10 л вода се добавят 50-100 мл от инсектицидния препарат Мастерцид Микро, според степента на нападение. Равномерно напръскайте повърхностите. Същата концентрация се използва срещу брашнен бръмбар и кърлежи.

Предопреждения за опаастност при работа с Мастерцид микро:

Мстерцид микро срещу кокошинки на топ цена

 

Технически характеристики

Документи:

Разрешение

МАРКА: Orma Интервал на работа: : Повтори обработката при нужда. АДВ:: Циперметрин (CAS No 52315-07-8) –  8 g/100 g (8 %) Тетраметрин (CAS No 7696-12-0) – 2 g/100 g (2 %) Пиперонил бутоксид (CAS No 51-03-6) – 6 g/100 g (6 %) Начин на прилагане: Чрез ръчна градинска пръскачка, моторна пръскачка Антидот: Симптоматично Количество:: 200 мл Вид на препарата: Течност Доза на приложение: Според вида вредител Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: против комари, тигрови комари, мухи, молци, хлебарки, мравки, кърлежи, кокошинки (Dermanyssus gallinae), малък брашнен бръмбар (Tribolium confusum) Достъп до третираните зони:: 1 час Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Технология: Бързодействащ унищожаващ спрей Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Препарат против насекоми Мастерцид Микро 200 мл
Вашата оценка:
img
Препарат против насекоми Мастерцид Микро 200 мл