Уред против гризачи и насекоми с 3D звук и ултразвук COMBOSONIC 3D STEREO WAVE PESTREPELLER

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
79,00 лв.

Уред за защита от гризачи и насекоми с 3D звук и ултразвк за защита на помещения до 1700 куб.м

SKU: 20087
Производител: leaven Тайван
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: leaven

Описание и начин на употреба

Мощен уред срещу гризачи и насекоми COMBOSONIC 3D STEREO WAVE: Иновативно решение срещу вредители в дома и офиса

COMBOSONIC 3D STEREO WAVE PESTREPELLER е иновативен уред за борба с гризачи и насекоми, използващ звукови и ултразвукови вълни в диапазон от 13 KHz - 45 KHz .

Съчетава високоговорител с 180° вертикална емисия за увеличаване на звуковото налягане и два хоризонтални високоговорителя с 260° емисия за обширно разпространение на звуковите вълни в защитената с него зона. Този уред е безопасен за употреба и не пречи на друга електронна техника.

Иновативният дизайн на уреда позволява на звуковите вълни да се разпространяват равномерно и динамично в защитената зона, осигурявайки максимална ефективност в борбата с гризачи и някой видове насекоми. С този уред, домовете и бизнес пространствата могат да бъдат освободени от насекоми и гризачи по безопасен, екологичен и ефективен начин.

Защита от гризачи и насекоми за дома и офиса>>уред с ултразвук>>топ цена

 

Безопасност и Ефективност:

COMBOSONIC 3D STEREO WAVE PESTREPELLER е проектиран с мисълта за безопасността и здравето на хората и домашните любимци. Този уред не предизвиква никакви нежелани странични ефекти, което го прави подходящ за използване в домове, офиси и други обитаеми пространства.

 • Безопасност за Електронни Устройства: Уредът не влияе на функционирането на различни видове електроника като телевизии, радиа, електронни аларми и пожароизвестяващи системи. Той е създаден така, че да не причинява смущения или намеса в работата на тези устройства, което го прави изключително подходящ за използване в модерния дом и офис.

 • Защита на Растенията: Устройството е безвредно за растенията, което го прави идеален за използване в оранжерии, затворени градини и други места, където растенията са важна част от обстановката.

 • Ефективност в Различни Среди: Ефектът на COMBOSONIC 3D STEREO WAVE PESTREPELLER може да варира в зависимост от спецификите на средата и вида на вредителите. Обикновено, пълното действие на устройството се забелязва в рамките на 2 до 4 седмици, което позволява на потребителите да наблюдават значително намаляване на вредителите в защитената зона.

 • !Внимание! за Чувствителни Потребители и Домашни Любимци: Специално внимание трябва да се обърне на хора и домашни любимци, които може да са чувствителни към резонансния звук, създаден от устройството. За домове с кучета, котки или други домашни любимци, както и за хора с повишена чувствителност, се препоръчва устройството да се използва в режим A. Този режим е специално проектиран да бъде по-мек и по-малко интензивен, като по този начин се намалява възможността за дискомфорт при чувствителни индивиди.

Мишегон за защита на дома и офиса от гризачи и насекоми с звук и ултразвук

Работа на уреда в помещения с много меки повърхности: Оптимизиране на Ефективността

В помещения, обзаведени с много текстилни материали като килими, завеси, облегалки на мебели и други меки повърхности, може да възникне предизвикателство за ефективността на COMBOSONIC 3D STEREO WAVE PESTREPELLER. Текстилните материали имат способността да абсорбират или блокират звуковите и ултразвуковите вълни, което може да намали ефективността на устройството в тези области. В такива случаи се препоръчва следното:

 • Използване на По-Мощни Модели или повече уреди: За да се компенсира намаленото разпространение на ултразвуковите вълни, може да се наложи употребата на по-мощни модели уреди или използването на няколко устройства. Това ще помогне за запазване на ефективността на уреда в пространства с много меки повърхности.

 • Стратегическо Позициониране: Разполагайте устройството на места, където абсорбцията на звука е минимална. Например, избягвайте поставянето му директно върху килими или близо до големи текстилни повърхности.

 • Комбиниране с Други Методи: В случаите, когато уредът не е достатъчно ефективен поради многото меки повърхности, може да се обмисли комбинирането му с други методи за контрол на вредители, за да се постигне по-добър резултат. Конкретният метод зависи от вида на вредителя, който желаете да прогоните.

 • Регулярна Проверка и Оценка: Периодично проверявайте ефективността на устройството в такива помещения и при необходимост коригирайте неговата позиция или настройки.

Следвайки тези препоръки, може да се увеличи ефективността на COMBOSONIC 3D STEREO WAVE PESTREPELLER в помещения с много меки повърхности, осигурявайки оптимална защита срещу вредители.

Приложение: Идеален за използване в дома, апартаменти, ресторанти, фабрики, супермаркети, складове, гаражи, компютърни зали, тавани, офиси, училища, оранжерии и други закрити пространства.

Целеви Вредители: Ефективен срещу мишки, плъхове,прилепи, съсели, паяци, хлебарки (в ниска плътност), мравки и други насекоми, катерици.

Как да използваме правилно уред против мишки и плъхове

Начин на Употреба:

 1. Инсталация:

  • Свържете адаптера 9VDC към входа на основното устройство.
  • Включете устройството в електрическата мрежа. Уверете се, че е позиционирано на място, което позволява оптимално разпространение на звуковите вълни.
 2. Избор на Режим на Работа:

  • Режим OFF: Устройството е изключено. Използвайте този режим, когато устройството не е необходимо да функционира.
  • Режим A: Универсален режим, подходящ за малки насекоми и области с домашни любимци и чувствителни към звук хора. Ултразвуковата емисия е индикирана с червен светодиод, който показва, че устройството работи правилно.
  • Режим B: Препоръчва се за обща употреба в области, които имат постоянна нужда от контрол на вредители гризачи и насекоми. Ултразвуковата емисия се индикира със зелен светодиод.
  • Режим C: Предназначен за области с интензивно заселване от вредители. Комбинира звукови и ултразвукови вълни, прилага се когато искате да приложите силно и интензивно прогонване на вредители от защитената зона. Син светодиод показва, че устройството работи в този режим.
 3. Постоянна Работа:

  • След като изберете подходящия режим, оставете COMBOSONIC 3D STEREO WAVE PESTREPELLER да работи постоянно, ден и нощ (24/7). Това гарантира непрекъсната защита от вредители и максимална ефективност на устройството.
  • Периодично проверявайте устройството, за да се уверите, че работи правилно и че светодиодите индикират активния режим.

Следвайки тези стъпки, ще можете максимално ефективно да използвате COMBOSONIC 3D STEREO WAVE PESTREPELLER за защита на вашето пространство от вредители.

Защита от мишки и плъхове с уред с мощен 3D звук

Правила за поставяне и ценни съвети за оптимална ефективност:

 1. Правилно Позициониране:

  • Поставете устройството на място, което да позволи на ултразвуковите вълни да се разпространяват ефективно през цялото помещение.
  • Избягвайте покриването на устройството с мебели или други предмети, които могат да блокират или поглъщат звуковите вълни.
 2. Избягване на Звукови Препятствия:

  • Не поставяйте уреда в непосредствена близост до меки повърхности като килими и текстил, тъй като те абсорбират ултразвука.
  • Позиционирайте уреда така, че да има максимално открито пространство за разпространение на звуковите вълни.
 3. Използване в Големи Помещения:

  • В големи помещения или пространства с много стаи, може да се наложи използването на няколко устройства за постигане на оптимално покритие.
 4. Регулиране на Режимите:

  • Регулирайте режимите на работа според нуждите на конкретното помещение и вида на вредителите, които се опитвате да контролирате.
 5. Периодична Проверка:

  • Редовно проверявайте устройството за неговата правилна работа и индикацията на светодиодите.
 6. Оптимизиране на Ефекта:

  • В случай че забележите намалена ефективност, опитайте да преместите устройството на друго място в помещението.
 7. Поддръжка:

  • Поддържайте устройството чисто и свободно от прах и мръсотия, което може да повлияе на неговата ефективност.
 8. Защита на Чувствителни Лица и Домашни Любимци:

  • Ако в дома има хора или домашни любимци, които могат да бъдат чувствителни към ултразвука, изберете подходящ режим, който да минимизира възможния дискомфорт.

Следвайки тези препоръки, можете да максимизирате ефективността на COMBOSONIC 3D STEREO WAVE PESTREPELLER и да осигурите ефикасен контрол над вредителите във вашето пространство.

Технически характеристики

МАРКА: leaven Площ на покритие: 1700 куб.м Честотен обхват: 13 KHz - 45 KHz Звуково налягане: Над 100 dB Интервал на работа: : 24/7 Комплекта съдържа: : Уред против гризачи и насекоми, захранващ адаптер, инструкция за употреба Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: мишки, плухове, съсели, катерици, прилепи, хлебарки (в ниска плътност), паяци, мравки Размери: 117mm (диаметър) x 75mm (H) Захранване: 220V, 9V Монтаж и приложение: Вътрешен Влагозащита : Няма Материал: Пластмаса Технология: Звук, Ултразвук Цвят: Черен Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Уред против гризачи и насекоми с 3D звук и ултразвук COMBOSONIC 3D STEREO WAVE PESTREPELLER
Вашата оценка:
img
Уред против гризачи и насекоми с 3D звук и ултразвук COMBOSONIC 3D STEREO WAVE PESTREPELLER Добави
Може да имате нужда и от това: