Отрова за мишки и плъхове Murin Pasta Extreme Vebi 150gr

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
7,50 лв.
Силна отрова за мишки и плъхове Vebi Extreme паста.
SKU: 200365
Тегло: 0,150 кг.
Производител: Vebi Италия
EAN: 8021235175051

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Vebi Италия

Описание и начин на употреба

Отрова за мишки и плъхове паста Vebi 150 гр.

Murin Pasta Extreme Vebi е родентициден продукт, който е под формата на паста и се предлага в опаковка от 150 гр. Той е готов за употреба и служи като ефективно средство в борбата с плъхове и мишки. Действието му е като отрова за гризачите. Ефикасен е както срещу сив, така и срещу черен плъх. Препаратът представлява мощна отрова, която е като примамка за гризачите. В съдържанието на пастата срещу плъхове и мишки има атрактанти, които ги привличат. 

Препаратът за унищожаване на мишки съдържа големи количества мазнини. Като допълнителни атрактанти, които да привлекат вниманието и да превърнат пастата Murin Pasta Extreme Vebi в привлекателен и вкусен продукт за вредителите, има съдържание от конопено семе, слънчогледови семки и екстракт от ванилови аромати. 

В опаковката на продукта за защита и превенция срещу вредители ще откриете, че примамките са опаковани поотделно в сашета, като при прилагане на избраните места, те не се отварят. Миризмата привлича вредителите и те сами разкъсват съдържанието на индивидуално опакованите сашета, освобождавайки активните съставки на продукта

Vebi Murin Pasta Extreme родентицид за борба с гризачи

Начин на употреба на отровата Murin Pasta Extreme Vebi

Продуктът, под формата на паста, е подходящ за употреба както на открито, така и на закрито. Служи за премахване на налични проблеми с присъствие на мишки и плъхове на вашата територия. Може да се прилага както за професионална, така и за домашна употреба. 

За успеваемостта в прогонването на вредителите е подходящо да се идентифицира техния вид, дали са плъхове или мишки, защото от това зависи дозата, която следва да бъде приложена, необходима да унищожи гризачите. Важно е да извършите правилна подготовка като обърнете внимание на интензитета на нападенията от гризачите, както и да отстраните открити източници на храна и вода за тях. Така, след предприемане на действия с Murin Pasta Extreme Vebi, ще сведете до минимум вероятността от повторно нашествие. 

Противно на вярването на повечето потребители на отрови за гризачи, обектът и помещенията, както и областта около самата сграда, не трябва да се почистват непосредствено преди обработването, защото по този начин популацията ще се раздвижи, ще се създаде паника. Това от своя страна ще намали привличането на гризачите от отровната паста атрактант, което следователно ще понижи и ефективността на препарата. 

Важно е да спазвате добра хигиена, защото дори при унищожаване на популацията, ако не спазвате подходящо ниво, други индивиди от този тип вредители могат отново да проникнат на вашата територия. Можете да комбинирате отровата с други ефикасни средства, като препарати, нехимични методи, като капани, ултразвукови устройства.

За предпазването на домашни и нецелеви животни, както и от децата ви, които могат да предприемат случайно поглъщане на препарата, трябва да поставите родентицида в дератизационни кутии. Те са обезопасени и не могат да бъдат отворени лесно. Примамката, под формата на сашета, се поставят в кутията, без да се отварят. След като сте ги поставили на обособеното място за целта, разрежете покривния слой, който се явява защитен. Важно е, особено ако поставяте отровата във външни условия, върху дератизационната кутия да има изобразена маркировка, сигнализираща, че не трябва да се премества, отваря или премахва, която да служи и като защита. 

Поставянето им се извършва на местата, където е най-логично те да преминават или създават убежища. Такива са около източници на храна и вода, в близост до дупки, пукнатини, цепнатини, около струпани багажи и отпадъци. Важно за позиционирането на отровата срещу плъхове и мишки, е да избягвате намокрянето ѝ. 

След поставянето на кутиите със съдържание на примамката, проверете за наличие на вредители. За мишки се проверява на 2-3 ден, а за плъхове – около 5-7 ден. Ако забележите, че примамките са изядени или разрушени, трябва да поставите нови, както и да следите за замърсяване и намокряне. Поставянето на отровата се извършва докато консумацията на примамката не се преустанови. 

При възможност поставяйте на места недостъпни за деца или домашни любимци.

Дози на приложение:

Дозите на отровата зависят от самия вид на гризачите и неговата резистентност. Известно е, че вторите са по-устойчиви на различни условия, което изисква повишена дозировка. 

Против Мишки За защитаването на помещенията от мишки, трябва да поставите 50 гр от Murin Pasta Extreme Vebi в една кутия.
Против Плъхове Ако сте установили наличие на плъхове, трябва да поставите тройна доза в една кутия, равняваща се на 150 гр.

Разположение на кутиите

Позиционирането на дератизационните кутии зависи от вида на гризачите, както и заселеността. За контрол против мишки, кутиите се поставят на 5 мерта една от друга, ако заселеността е ниска. При висока численост на популацията, примамките се разполагат в кутии на разстояние от 2 метра. 

За третиране против плъхове позиционирането на примамките се извършва през 10 метра, ако числеността е малка, а при голяма популация – на 5 метра.

GHS Пиктограма:

Дератизация с отрова за мишки и плъхове

Технически характеристики

МАРКА: Vebi Италия АДВ:: Бродифакум 0,0025 g/100 g Начин на прилагане: Поставя се в зони с наличие на гризачи или следи от тях. Антидот: Витамин К1 (прилага се под наблюдението на лекар) Доза на приложение: Против Мишки – 50 g , Против Плъхове - 150 g Предупреждение за опасности: Преди употреба прочети етикета. Целеви Вредител: Мишки, плъхове Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Плъх
  Оценка:
  100%
  Добра цена, бърза доставка и много качествена отрова

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Отрова за мишки и плъхове Murin Pasta Extreme Vebi 150gr
Вашата оценка:
img
Отрова за мишки и плъхове Murin Pasta Extreme Vebi 150gr Добави
Може да имате нужда и от това: