img

Отрова за мишки и плъхове Murin Pasta Extreme Vebi 150gr

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
7,50 лв.
Добави
Силна отрова за мишки и плъхове Vebi Extreme паста.
SKU: 200365
Тегло: 0,150 кг.
Производител: Vebi Италия
EAN: 8021235175051

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Vebi Италия

Описание и начин на употреба

Отрова за мишки и плъхове паста Vebi 150 гр.

Готова за употреба родентицидна примамка под формата на паста за борба с гризачи мишки (Mus musculus), сив плъх (Rattus norvegicus), черен плъх (Rattus rattus). Murin Pasta Extreme е силна отрова за мишки и плъхове под формата на паста с богато съдържание на атрактанти, които привличат мишките и плъховете.

Препарата против гризачи Murin Pasta Extreme съдържа високо съдържание на мазнини, ванилови аромати и добавени слънчогледови семки и конопено семе, което прави препарата изключително вкусен и привлекателен за гризачите. Отрова за мишки и плъхове Vebi Pasta Extreme e опакована в индивидуални сашета, които се залагат без да се отварят.

Vebi Murin Pasta Extreme родентицид за борба с гризачи

Употреба на отрова за гризачи Pasta Extreme Vebi:

За масова употреба може да се използва срещу мишки вътре в сгради и срещу плъхове вътре в сгради и около тях. За професионална употреба може да се използва срещу мишки вътре в сгради и срещу плъхове вътре в сгради и около тях.

Преди началото на третиране с отрова против мишки и плъхове е необходимо да се идентифицират видовете гризачи, вероятните причини за нападението и интензитета му. Да се отстранят леснодостъпните източници на храна и вода за гризачите, за да се подобри приемането на продукта и да се намали вероятността от повторна инвазия.

Обектът не трябва да се почиства непосредствено преди третирането с отрова за мишки и плъхове, за да не се обезпокои популацията на гризачите, което би затруднило приемането на отровната примамката. Продуктът трябва да се използва само като част от система за интегриран контрол на вредители, включващ освен всичко друго мерки за хигиена и при възможност нехимични методи за контрол (например използването на капани за мишки и плъхове).

Родентицидът се поставя в дератизационни кутии, защитени срещу отваряне и обезопасени по начин, който свежда до минимум риска от случайно поглъщане на препарата от деца и нецелеви животни. Примамките се фиксират вътре в кутията, за да не бъдат измъквани и разпилявани от гризачите.

Да не се отварят сашетата с примамката. Когато продуктът се използва в еднодозови пластмасови тавички, покривният защитен слой се разрязва след поставянето им в дератизационните кутии.

Дератизационните кутии трябва да са снабдени с маркировка, която ясно показва, че съдържат родентицид и не трябва да се отварят, повреждат или преместват. Те се поставят в засегнатите от гризачи зони и помещения, близо до дупките им, по маршрутите им на движение и местата, които основно предпочитат.

Където е възможно, кутиите трябва да се закрепват за земята или за други конструкции, както и да се поставят на места, защитени от наводняване. 

Заложените примамки трябва да се проверят на 2 рия – 3 тия ден (за мишки) и на 5тия -7мия ден (за плъхове) след началото на третирането и поне веднъж седмично след това, за да се провери дали се приемат от гризачите и да се презареждат, ако са изядени или повредени (замърсени или намокрени). Това продължава докато консумацията спре.

Дератизационните кутии не се мият между отделните зареждания. Ако поемането на примамката е сравнително слабо, въпреки установената висока численост на вредителите, е необходимо дератизационните кутии да се преместят на други места или да се използва родентицид с друга формулация.  

Дози на приложение:

Против Мишки 50 g от примамката в една дератизационна кутия. Кутиите трябва да са разположени на разстояние 5 m една от друга при ниска заселеност и на 2 m при висока заселеност.
Против Плъхове 150 g  от примамката в една дератизационна кутия. Кутиите трябва да са разположени на разстояние 10 m една от друга при ниска заселеност и на 5 m при висока заселеност.

 

GHS Пиктограма:

Дератизация с отрова за мишки и плъхове

Технически характеристики

МАРКА: Vebi Италия АДВ:: Бродифакум 0,0025 g/100 g Начин на прилагане: Поставя се в зони с наличие на гризачи или следи от тях. Антидот: Витамин К1 (прилага се под наблюдението на лекар) Доза на приложение: Против Мишки – 50 g , Против Плъхове - 150 g Предупреждение за опасности: Преди употреба прочети етикета. Целеви Вредител: Мишки, плъхове Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Плъх
  Оценка:
  100%
  Добра цена, бърза доставка и много качествена отрова

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Отрова за мишки и плъхове Murin Pasta Extreme Vebi 150gr
Вашата оценка:
Може да имате нужда и от това: