img

Фовал ЕК 1л.препарат против комари

В наличност
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
85,99 лв.
Добави
Препарат за униожаване на мухи и комари на открито Фовал ЕК.
SKU: 500417
Тегло: 1,000 кг.
Производител: KOLLANT Италия
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: KOLLANT

Описание и начин на употреба

Фовал ЕК препарат против комари 1л.

Инсектицид за унищожаване на насекоми летящи (мухи, комари) и пълзящи насекоми (хлебарки, мравки, дървеници, бълхи, кърлежи) на открито, в жилищни сгради, здравни и лечебни заведения, обекти с обществено предназначение, индустрирални обекти, складове, мелници, животновъдни ферми, обекти за производство и търговия с храни, транспортни средства и други. Препарата се предлага в разфасовки от 50 мл за третиране на малки площи, комплект от 10 x 50 мл и професионална разфасовка от 1 л.

Фовал ЕК против комари на ТОП ЦЕНА

Начин на употреба: 

Препаратът е концентрат, от който се приготвят работни разтвори като се разрежда с вода. Прилага се чрез опръскване от разстояние 30 см с ръчни, гръбни и моторни пръскачки.

За защита от комари, и мухи се опръсква растителността на открито, треви, храсти, листна маса, външни стени и стрехи на къщи, рамки на прозорци и врати. 

Срещу хлебарки, мравки, дървеници и бълхи се опръскват местата, където се наблюдава активност на насекомите – зад мебели, печки, хладилници, на влажни и тъмни места, зад и около шкафове, рафтове, в процепи, дупки и пукнатини, около касите на врати и прозорци. 

Срещу кърлежи, се опръскват тревните площи като преди обработка задължително трябва да се окосят. 

Фовал ЕК против комари на ТОП ЦЕНА

Дози и разходна норма:

Срещу комари 1 % (50 мл в 5 л вода)
Срещу мухи 2 % (100 мл в 5 л вода)
Срещу хлебарки, мравки и дървеници 2-4 % в зависимост от заселеността (100-200 мл в 5 л вода)
Срещу бълхи 4 % (200 мл в 5 л вода). Разходна норма: 5 л за 100 м2

 

Внимание! 

Използвайте биоцидните препарати безопасно!
Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата!

 

Технически характеристики

Документи:

Пълен текст на етикета 
Информационен лист за безопасност 
Разрешение на МЗ

МАРКА: KOLLANT АДВ:: 80 г/л циперметрин 100 г/л пиперонил бутоксид 20 г/л тетраметрин Антидот: Симптоматично Количество:: 1000 мл Вид на препарата: Течност Доза на приложение: Препарат Срещу комари - 1 % (50 мл в 5 л вода).  Препарат Срещу мухи 2 % (100 мл в 5 л вода).  Препарат Срещу хлебарки, мравки и дървеници – 2-4 % в зависимост от заселеността (100-200 мл в 5 л вода).  Препарат Срещу бълхи - 4 % (200 мл в 5 л вода). Разхо Предупреждение за опасности: H318 Предизвиква сериозно увреждане на очите. H351 Предполага се, че причинява рак. H410 Силно токсичен за водните организми, с дълготраен ефект. Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: комари, мухи, хлебарки, мравки, дървеници, бълхи, кърлежи Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

  1. 0877733419
    Еконт Ровно гр Видин

    Оценка от

    Публикувано на

Оценете: Фовал ЕК 1л.препарат против комари
Вашата оценка:
Може да имате нужда и от това: