Инсектицидна лампа против комари, мухи и пеперуди KILL PEST 12W

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
50,00 лв.

Лампа с UV светлина против комари и мухи 12w

SKU: 45887
Тегло: 1,000 кг.
Производител: Китай
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Лампа против комари, мухи, молци и пеперуди с UV светлина KILL PEST 12W

Малък и компактен модел инсектицидна лампа за унищожаване на мухи, комари, молци и пеперуди от всякакъв тип. Инсектицидният уред е вид светлинен капан за насекоми, като той ги привлича чрез инсектицидни пури 2 x 6W UVA светлина. 

След, като летящите вредители попаднат в инсектицидната лампа се допират до мощна решетка с електрически ток, който ги унищожава бързо и ефективно. Уреда има максимална площ на покритие от 15 кв.м. Може да бъде използван в закрити помещения и площи. 

Унищожените летящи насекоми се събират в специално обособена табла, която се намира на дъното на електрическият капан за комари, мухи и пеперуди. Таблата се изважда и почиства през известен период от време, в зависимост от числеността на насекоми в зоната, в която сте поставили уреда.

За защита на големи площи, може да изпозвате по-мощните модели от марка Kill Pest 40W  или Kill Pest 30W лампи против летящи насекоми

Лампа против мухи, комари и летящи насекоми KILL PEST 12W на ТОП ЦЕНА

Употреба на инсектицдната лампа против мухи и комари:

Електрическият капан за унищожаване на летящи насекоми, може да бъде използван в закрити помещения от всякакъв тип. Той служи за бърза и ефективна борба с комари, мухи и пеперуди без използване на отрови и химикали. Уреда напълно безопасен за хора и домашни животни, като има гъста решетка, която ограничава достъпа на хора, животни и птици до електрическата решетка.

Поддръжка на лампата против комари и мухи:

Всички лампи подлежат на подмяна на инсектицидни пури и стартери които в случая са консумативи. Инсектицидните пури се подменят веднъж годишно преди всеки летен сезон или 6000-7000 часа работа, при подмяна на осветителните пури подменете и стартерите на електронният уред. Лампата за насекоми се почиства периодично от прах и останки на унищожени мухи и комари. При почистване на високоволтовата решетка на уреда той трябва да бъде изключен от ел.мрежата.

Монтаж и разположение на лампата против летящи насекоми:

Разположете уреда за унищожаване на комари и мухи на височина около 2м от земята изберете най-тъмното място в помещението така ще увеличите ефекта на уреда за борба с насекоми. Лампата може да бъде монтирана по два начина окачена на стена или таван чрез монтажната верижка която е в комплекта.

 

Технически характеристики

МАРКА: Kill Pest Площ на покритие: 15 кв.м Честотен обхват: UV светлина Интервал на работа: : 24/7 Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: комари, мухи, летящи насекоми Количество: 1 бр Размери: 257x257x70 мм Захранване: 220V Монтаж и приложение: Вътрешен, Висящ Влагозащита : Няма Материал: Пластмаса и метал Технология: Високоволтова решетка Цвят: Сив Мощност: 12W Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Инсектицидна лампа против комари, мухи и пеперуди KILL PEST 12W
Вашата оценка:
img
Инсектицидна лампа против комари, мухи и пеперуди KILL PEST 12W Добави
Може да имате нужда и от това: