img

Шипове за защита от лястовици 1 л.м

В наличност
100 % of 100
Оцени
Цена (с ДДС):
15,00 лв.
Добави
Шипове против лястовици .Ефикасна защита от лястовици и техните гнезда
SKU: 50047
Тегло: 0,100 кг.
Производител: EU

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Шипове за защита от лястовици 1 л.м

Шиповете за защита от лястовици представляват елементи с основа от здрав и еластичен прозрачен поли карбонат и шипове от висококачествена поцинкована стомана, разположени под ъгъл по този начин те пречат на лястовиците да гнездят на нежелани места, като стрехи, фасади, прозорци, балкони. Шиповете против лястовици не нараняват птиците, просто им пречат да гнездят на нежелани от вас места. Шиповете против лястовици са един от най-надеждните методи за провеждане на ефективна и хуманна защита от лястовици.

Монтаж на шипове против лястовици:

Монтажа на шиповете против лястовици става, чрез лепене с монтажен силикон за външна употреба и крепежни елементи, ако е необходимо. Преди монтажа почистете добре основата, върху която ще лепите защитните елементи, ако има кал от стари, но премахнати гнезда от лястовици. Почистете добре с четка калта от стената. Монтажа на защитните шипове против лястовици е хубаво да бъде направен рано през пролетта, преди лястовиците да започнат да гнездят. Шиповете против лястовици ще попречат на лястовиците да направят гнезда на защитените с шипове места, без да използвате химикали и репеленти против птици. Този вид защита от лястовици дава моментални резултати, като лястовиците избират друга място на което да направят своето гнездо.

 

Плюсове и минуси на шиповете за защита от лястовици:

Основните предимства са, че не използвате препарати и репеленти за защита от лястовици, с което пестите време и средства. Проблема с гнезденето на лястовиците се разрешава дълготрайно и ефективно, шиповете не се нуждаят от поддръжка и консумативи.

Минусите са, че при труднодостъпни места ще трябва да използвате услугите на алпинисти. Възможно чисто естетически да ви дразнят при монтаж на первази и външни фасади въпреки, че не са силно забележими.

 

Технически характеристики

Тегло: 0.100000 Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Лястовици Размери: Дължина на един елемент: 50см или два елемента формират 1 л.м Основа: 2см Прозрачен поли карбонат Дължина на шипове: 13см Ширина на ветрило: 10см Брой шипове в един елемент: 60бр Брой шипове в един линеен метър: 120бр Монтаж и приложение: Стена, Таван, Външен, Вътрешен Материал: Поли карбонат и метал Цвят: Цвят основа: Прозрачен Гаранция: 12 години на материала Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Шипове за защита от лястовици 1 л.м
  Оценка:
  100%
  Най-добрите. Много съм доволен! Вече нямам проблема, който имах години наред.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Шипове за защита от лястовици 1 л.м
Може да имате нужда и от това: