img

Димилин 15 СК препарат за унищожаване на ларви на комари и мухи, ларвицид

В наличност
Цена (с ДДС):
135,99 лв.
Добави

Препарат за унищожаване на ларви на мухи и комари./ларвицид/

SKU: 500212
Тегло: 1,000 кг.
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Arysta

Описание и начин на употреба

Димилин 15 СК Препарат за унищожаване на ларви на комари и мухи./Ларвицид/ 1л.

Препарата Димилин 15 СК е концентрат за унищожаване на ларви на комари и мухи. Прилага се чрез приготвяне на водни работни разтвори. Димилин 15 СК действа при поглъщане и контакт срещу ларви на комари и мухи. Димилин 15 СК инхибира образуването на хитин в кутикулата на ларвата, което блокира нормалния процес на линеене и  е регулатор на растежа на насекомите. При контакт с препарата ларвите не могат да се освободят от старата си хитинова обвивка или новата им е прекалено недоразвита резултата е умиране при превръщане във възрастно насекомо.

Какъв е ефекта на препарата Димилин 15 СК :

Ефектът от третирането на ларвите на комарите и мухите с Димилин 15 СК се наблюдава от 2 до 4 дни след приложението. Продуктът се прилага в местата, където се размножават комарите и мухите. За контрол на ларви на комари, Димилин 15 С се прилага директно в местата, където се размножават комарите, като например: застояли води (канавки, канали, локви и оризища), както и в затворени хидравлични системи, като например: канализация, септични ями и пречиствателни станции, колектори за отпадни води в градските и селските райони. За контрол на ларви на мухи Димилин 15 СК се прилага в местата на размножаване на мухите, като например: купчини от органични материи, септични ями, депа за отпадъци, остатъци от клане, остатъци от хранително-вкусовата промишленост, заблатени места, в и около торища от крави, коне, овце, кози, свине, птици и зайци. Биоцидът да не се прилага за обработка на повърхностни водни обекти, използвани за питейно-битово водоснабдяване.

Активно вещество: N-[[(4-хлорофенил)амино]карбонил]-2,6-дифлуоробензамид (дифлубензурон) - 14.7 г/ 100 г.

Как се прилага препарата Димилин 15СК:

За контрол на ларви на комари: Води с ниско замърсяване: 1) Пръскане с ръчна пръскачка 17-35 мл в 10 л вода за 1 дка водна площ, 2) Пръскане с моторна пръскачка 17-35 мл в 5 л вода за 1 дка водна площ, 3) Конвенционално пръскане от самолет с нормални дюзи 17-35 мл в 1.5 л вода за 1 дка водна площ. Разходна норма: 170-350 мл/ха (17-35 мл/дка). Води с високо замърсяване: дозите на препарата се удвояват в същото количество вода и за същата водна площ. Разходна норма: 350-700 мл/ха (35-70 мл/дка). По-ниските дози трябва да се прилагат при дълбочина на водата равна или по-малка от 0.5 м, а по-високите при дълбочина на водата равна или по-голяма от 1 м. Затворена водна система със силно органично замърсяване: Пръскане с ръчна пръскачка 7 мл в 50 мл вода за 1 м³ канални води.

За контрол на ларви на мухи: Торища/сметища и септични ями: 1) Пръскане с ръчна пръскачка 350-700 мл в 5 л вода за 100 м 2 , 2) Пръскане с моторна пръскачка 350-700 мл в 2 л вода за 100 м2 . Разходна норма: 350-700 мл/100 м 2 . Използвайте по-ниските дози в затворени системи и при ниска заселеност с ларви на мухи, а по-високите в отворени системи и при висока заселеност с ларви на мухи. Най-голяма ефикасност.

Интервал между обработките: Повторете третирането с Димилин 15 СК на всеки 3 - 4 седмици по време на размножаване на комарите и мухите.

ВАЖНО!!!

При употреба: Да се носят лични предпазни средства при работа - защитни ръкавици, защитни очила, работно облекло.

Съхранение: Пазете контейнера плътно затворен в сухо и добре проветрявано място. Контейнерите, които са отворени, трябва да бъдат внимателно изваждани и държани изправени за да се избегне разливане.

Транспорт: Да се транспортира в съответствие с изискванията за отделните видове транспорт.

Количество на препарата: 1л.

Производител: Arysta LifeScience Great Britain

Технически характеристики

Документи:

Пълен текст на етикета 
Информационен лист за безопасност 
Разрешение на МЗ

МАРКА: Arysta LifeScience Great Britain Ltd Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Димилин 15 СК препарат за унищожаване на ларви на комари и мухи, ларвицид
Вашата оценка:
Може да имате нужда и от това: