Телефон 0879 400 500

Димилин 15 СК препарат за унищожаване на ларви на комари и мухи, ларвицид

Димилин 15 СК препарат за унищожаване на ларви на комари и мухи, ларвицид

Цена (с ДДС):
129,36 лв.
Неналичен

Препарат за унищожаване на ларви на мухи и комари./ларвицид/

Характеристики

Артикулен номер: 500212

Тегло: 1.0000

Производител: Arysta LifeScience Great Britain Ltd

Безплатна доставка

Сподели

Димилин 15 СК Препарат за унищожаване на ларви на комари и мухи./Ларвицид/ 1л.

Препарата Димилин 15 СК е концентрат за унищожаване на ларви на комари и мухи. Прилага се чрез приготвяне на водни работни разтвори. Димилин 15 СК действа при поглъщане и контакт срещу ларви на комари и мухи. Димилин 15 СК инхибира образуването на хитин в кутикулата на ларвата, което блокира нормалния процес на линеене и  е регулатор на растежа на насекомите. При контакт с препарата ларвите не могат да се освободят от старата си хитинова обвивка или новата им е прекалено недоразвита резултата е умиране при превръщане във възрастно насекомо.

Какъв е ефекта на препарата Димилин 15 СК :

Ефектът от третирането на ларвите на комарите и мухите с Димилин 15 СК се наблюдава от 2 до 4 дни след приложението. Продуктът се прилага в местата, където се размножават комарите и мухите. За контрол на ларви на комари, Димилин 15 С се прилага директно в местата, където се размножават комарите, като например: застояли води (канавки, канали, локви и оризища), както и в затворени хидравлични системи, като например: канализация, септични ями и пречиствателни станции, колектори за отпадни води в градските и селските райони. За контрол на ларви на мухи Димилин 15 СК се прилага в местата на размножаване на мухите, като например: купчини от органични материи, септични ями, депа за отпадъци, остатъци от клане, остатъци от хранително-вкусовата промишленост, заблатени места, в и около торища от крави, коне, овце, кози, свине, птици и зайци. Биоцидът да не се прилага за обработка на повърхностни водни обекти, използвани за питейно-битово водоснабдяване.

Активно вещество: N-[[(4-хлорофенил)амино]карбонил]-2,6-дифлуоробензамид (дифлубензурон) - 14.7 г/ 100 г.

Как се прилага препарата Димилин 15СК:

За контрол на ларви на комари: Води с ниско замърсяване: 1) Пръскане с ръчна пръскачка 17-35 мл в 10 л вода за 1 дка водна площ, 2) Пръскане с моторна пръскачка 17-35 мл в 5 л вода за 1 дка водна площ, 3) Конвенционално пръскане от самолет с нормални дюзи 17-35 мл в 1.5 л вода за 1 дка водна площ. Разходна норма: 170-350 мл/ха (17-35 мл/дка). Води с високо замърсяване: дозите на препарата се удвояват в същото количество вода и за същата водна площ. Разходна норма: 350-700 мл/ха (35-70 мл/дка). По-ниските дози трябва да се прилагат при дълбочина на водата равна или по-малка от 0.5 м, а по-високите при дълбочина на водата равна или по-голяма от 1 м. Затворена водна система със силно органично замърсяване: Пръскане с ръчна пръскачка 7 мл в 50 мл вода за 1 м³ канални води.

За контрол на ларви на мухи: Торища/сметища и септични ями: 1) Пръскане с ръчна пръскачка 350-700 мл в 5 л вода за 100 м 2 , 2) Пръскане с моторна пръскачка 350-700 мл в 2 л вода за 100 м2 . Разходна норма: 350-700 мл/100 м 2 . Използвайте по-ниските дози в затворени системи и при ниска заселеност с ларви на мухи, а по-високите в отворени системи и при висока заселеност с ларви на мухи. Най-голяма ефикасност.

Интервал между обработките: Повторете третирането с Димилин 15 СК на всеки 3 - 4 седмици по време на размножаване на комарите и мухите.

ВАЖНО!!!

При употреба: Да се носят лични предпазни средства при работа - защитни ръкавици, защитни очила, работно облекло.

Съхранение: Пазете контейнера плътно затворен в сухо и добре проветрявано място. Контейнерите, които са отворени, трябва да бъдат внимателно изваждани и държани изправени за да се избегне разливане.

Транспорт: Да се транспортира в съответствие с изискванията за отделните видове транспорт.

Количество на препарата: 1л.

Производител: Arysta LifeScience Great Britain

 

Доставка от OTROVI.COM :

Доставките се извършват с куриер  Jobs.bg - Обяви за работа от НАДЯ - 2013 ЕООД  Работа за Спиди АД - ID: 22337 - БУЛСТАТ: 131371780, свободни ...за цяла България.

Всички поръчки над 50лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба Спиди или Еконт по нормалната тарифа за куриерски услуги.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на ☎ 0700 10 522 (на цената на един градски разговор) или ☎ 0899 308 921 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.

При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

 

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид,че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

 

 

Връщане и замяна на стока

В срок от 30 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)
5. Възстановяването на сумата по върнатите стоки ще бъде направено по банков път в 14 дневен срок в банкова сметка посочена от клиента упражнил правото си на отказ.

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, които са отворени или използвани.

Изтегили от ТУК Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора


Адрес за връщане и замяна: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 Вх Б Офис 2,3 

Свържи се с нас в работни дни от 【пон-пет 9-18 часа】

☎ 0700 10 522  (на цената на един градски разговр)

☎ 0899 308 921

email: info@evropest.com

Изпратете ни запитване: