Димилин 15 СК препарат за унищожаване на ларви на комари и мухи, ларвицид

Изчерпан
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
155,76 лв.

Препарат за унищожаване на ларви на мухи и комари - ларвицид

SKU: 500212
Тегло: 1,000 кг.
Производител: Arysta LifeScience Great Britain Ltd
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Arysta

Описание и начин на употреба

Димилин 15 СК Препарат за унищожаване на ларви на комари и мухи - ларвицид 1Л.

Димилин 15 СК е препарат, под формата на концентрат, който служи за унищожаване на ларви на комари и мухи. Този ларвицид е ефикасно средство за борба и прогонване на цели популации летящи и пълзящи насекоми.

Действието на препарата срещу ларви е свързано с поглъщане и контакт. При навлизане в организма Димилин 15 СК възпрепятства образуването на хитин в кутикулата на ларвите, което от своя страна действа пагубно за насекомото, което не може да премине към следващия процес на развитие и линеене. При извършване на контакт на препарата с ларвата, тя не може да се освободи от старата си хитинова обвивка. Димилин 15 СК действа ефективно и срещу възрастни насекоми. При поглъщане индивидите умират. По този начин се извършва качествено прогонване на вредителите на вашата територия. 

Използването на ларвацидния продукт за защита срещу наличието на комари, мухи, както и техните ларви, трябва да бъде прилагано след приготвянето на работен разтвор. Димилин 15 СК е концентрат от 1л, който се прилага чрез пръскане, в комбинация с вода.

Препарат лаврицид срещу ларви на комари и мухи Димилин 15 СК НА ТОП ЦЕНА

Какъв е ефекта на препарата Димилин 15 СК :

Този ларвацид няма мигновено действие, а резултатът от третирането с него се проявява от 2 до 4 дни след това. След приготвянето на работен разтвор, трябва да приложите препарата на подходящите места, където мухите и комарите се размножават. Така ще достигнете до популацията и ще я унищожите. Такива места за комарите са: места със застояло водно съдържание, като канали, локви или канавки, канализация, септични ями. Тези летящи насекоми обичат влажните места и се ориентират към такива. 

Прилагането за унищожаване на популацията на мухите е най-подходящо да бъде извършена на местата, където те използват за убежища и размножителни процеси, като животновъдни обекти и сгради, където се отглеждат животни и има наличие на торове от крави, коне, свине, кози и др. Можете да прилагате и в септични ями, в близост до хранително-промишлени и производствени сгради, заблатени места. Подходящо е третиране против ларви да се извършва в труднодостъпни места, като пукнатини с по-голяма дълбочина.

Мерки за безопасност:

Не прилагайте биоцидния продукт Димилин 15 СК във водоеми с питейна вода. Извършвайте третиране с биоцида само с предпазно облекло и лични средства – защитни ръкавици, маски, очила. Пазете от деца! Преди употреба прочетете инструкциите от производителя и спазвайте мерките за безопасност. При поглъщане потърсете веднага медицинска помощ.

Лични предпазни средства:

При използването на инсектициди е препоръчително да изпозвате лични защититни средства. Може да разгледате нашият комплект с лични защитни средства, който включва защитни очила, защитна маска и защитни ръкавици или да видите нашата категория 3М защитни маски и филтри

Начин на приложение:

Разходната норма и начин на приложение се различава според ларвите и вида на вредителя срещу, който използвате продукта.

Комари

Ако искате да извършите унищожаване на популация на летящите насекоми, трябва да приготвите работен разтвор, който се състои от 17-35 мл Димилин 15 СК и 10 литра вода. Разтворът е достатъчен за обработка на 1 декар площ и е подходящ за средно замърсени води. Пръскането може да бъде извършено с ръчна или моторна пръскачка. Ако предприемете втория начин на третиране, трябва да приготвите разтвора с 5 литра вода вместо 10 литра.

Ако пръскането се извършва от самолет с нормални дюзи, разтворът съдържа: 17-35 мл от препарата и 1.5 л за 1 декар.

Ако водата е с много високо замърсяване, наситеността на концентрата трябва да бъде по-висока – 35/70 мл за декар площ. Ниските дози се прилагат при дълбочина от 0.5 м, а по-високите – 1 м.

Мухи

Ако пръскате с ръчна пръскачка се приготвя разтвор със съдържание на препарата с биоцидно действие 360- 700 мл в 5 литра вода за 100 кв.м. При третиране с моторна пръскачка се използва същото количество препарат в по-малко вода – 5 л. При ниска популация можете да използвате по-ниските дози, а при висока – максималните.

По време на размножителния период на мухите и комарите третирайте на всеки 3-4 седмици за максимален ефект. За максимална ефективност при борба с мухи може да комбинирате с препарат против мухи Мусцид 100 или Туенти ВП.

 

Технически характеристики

Документи:

Пълен текст на етикета 
Информационен лист за безопасност 
Разрешение на МЗ

МАРКА: Arysta LifeScience Great Britain Ltd АДВ:: Дифлубензурон 150 г/кг Друго: Да се носят лични предпазни средства при работа - предпазна маска, защитни ръкавици, защитни очила, работно облекло. Начин на прилагане: Чрез опръскване с ръчна или моторна пръскачка, пръскане от самолет. Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Течност Доза на приложение: Против комари: 17-35 мл Димилин 15 СК в 10 литра вода; Против мухи: 360- 700 мл в 5 литра вода за 100 кв.м. Предупреждение за опасности: Да се пази от деца! Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата! Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: Ларви на комари и мухи Количество: 1 л. Монтаж и приложение: Външен Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Димилин 15 СК
  Оценка:
  100%
  Ekstra

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Димилин 15 СК препарат за унищожаване на ларви на комари и мухи, ларвицид
Вашата оценка:
img
Димилин 15 СК препарат за унищожаване на ларви на комари и мухи, ларвицид
Допълнителни продукти: