Соларна лампа против комари, мухи, насекоми UV-LED

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
36,50 лв.

Соларна лапа против комари и мухи в градината

SKU: 200547
Тегло: 0,200 кг.
Производител: Полша
EAN: 5907544439929

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Соларна LED инсектицидна лампа против мухи, комари, пеперуди и летящи насекоми.

Соларен Led уред за унищожаване на комари, мухи и летящи насекоми в двора и градината. Уреда се бори ефективно с летящи насекоми, като ги унищожава с токов удар идващ от вградена високоволтова решетка. Уреда е изработен от пластмаса и предназначен за външен монтаж в дворове, градини, къмпинги. При пълно зареждане соларната инсектицидна лампа против комари и мухи може да работи до 8 часа, основната ефективност на електрическият комарник е през нощта, когато комарите стават активни. 

Соларна LED инсектицидна лампа срещу комари, пеперуди и мухи на ТОП ЦЕНА

Как работи:

Уреда има два режима на работа, при режим (1) бял LED диод свети за осветление и декорация, при режим (2) специален диод, който излъчва UV светлина свети и привлича, мухи, комари и пеперуди върху високоволтовата решетка, която е вградена в лампата. При контакт с токовата решетка насекомите се унищожават.Уреда се зарежда от слънчевата светлина през деня има вградени акумулаторни батерии, които се зареждат и дават, възможност на лампа против насекоми и комари да работи нощно време, когато комарите и други видове летящи насекоми са най-активни.

Как се монтира:

Лампа за комари, мухи и насекоми със соларен панел се забива във земята, чрез монтажно колче, което е включено в комплекта. Уреда е готов за употреба след зареждане със слънчева светлина минимум 5-6 часа.Винаги монтирайте соларната инсектицидна лампа на места огрявани от слънцето за да може да се зареди, добре и да работи ефективно през нощта срещу комари, мухи и други летящи вредители.

Пускане в експлоатация:

След, като сте определили мястото на соларна инсектицидна лапа с UV-LED светлина, сглобете монтажното колче, което състои от две части удължител и шип за забиване, след което го монтирайте към тялото на лампа против комари. Направете дупка в почвата с твърд предмет и поставете лампата.Не забивайте лампата с чук или друго. Лампата разполага с бутон ON1-ON2- OFF. При избор на опция ON1 лампата ще служи като осветително тяло, при избор на режим ON2 лампата ще привлича и унищожава насекоми, при избор на режим OFF лампата ще се изключи. Уреда има вграден датчик за светлина, който активира лампата автоматично, когато стане тъмно.

Почистване и поддръжка:

Солареният уред, може да бъде почистван от останки на насекоми, това е възможно, тъй като корпуса на уреда се разглобя и по този начин имате достъп до решетката с ток, която унищожава насекомите, почиства се с суха четка, винаги при почистване изключвайте уреда от бутона OFF.

 

 

 

 

Технически характеристики

Работна температура: 0 + 50 градуса. Интервал на работа: : Включва се автоматично през нощта Комплекта съдържа: : Соларна лампа против комари и монтажни колчета Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Комари, мухи, пеперуди, летящи насекоми Количество: 1 бр Размери: височина: 25 см, ширина: 13 см Захранване: Батерии, Соларен панел Монтаж и приложение: Външен Материал: Пластмаса Технология: LED, Капан, Високоволтова решетка Цвят: Черен Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Соларна лампа против комари, мухи, насекоми UV-LED
Вашата оценка:
img
Соларна лампа против комари, мухи, насекоми UV-LED