Телефон 0700 10 522

Препарати, уреди и капани за борба с гризачи мишки и плъхове.

Покажи филтри
Сортирай по:Позиция
Показвай по 40
1 2 3
 
79,00 лв.
Двойна защита от мишки плъхове и мравки уред с ултразвук 550 кв.м
 
92,00 лв.
Соларен електронен уред за защита от кучета, котки, съсели, гризачи и диви животни.
 
45,00 лв.
Електронен уред против мишки и плъхове защитава до 400кв.м
 
13,50 лв.
Примамка за мишки и плъхове 100гр
 
66,50 лв.
Капан за плъхове и мишки клетка 50x20x20см. Може да улови до няколко гризача едновременно.
 
  Промо

Нормална цена: 102,00 лв.

Special Price 89,00 лв.

Електронен автоматичен капан за плъхове

  Промо

Нормална цена: 69,00 лв.

Special Price 59,80 лв.

Електронен капан за унищожаване на мишки чрез ток.
 
24,80 лв.
Mouse stop Premium уплътнител на дупки от гризачи.
 
9,50 лв.
Капана за мишки може да улови 4 бр мишки едновременно
 
10,98 лв.
Капан за мишки SWISSINNO SOLUTIONS NO SEE NO TOUCH
 
13,50 лв.
Хуманен капана за мишки със примамка готов за употреба
 
3,20 лв.
Голям безотровен капан с лепило за мишки и плъхове 31 x 15 см
  Промо

Нормална цена: 18,60 лв.

Special Price 15,50 лв.

Хуманен капан за мишки STAINLESS STEEL
 
21,90 лв.
Репелент против гризачи RAT RAUS AMBIENT IN DISPENSER
 
37,00 лв.
Маджун за закрепване на дератизацинни плоскти и кутии към подови повръхности 15м.
 
6,50 лв.
Капан за мишки и плъхове МАКСИ
 
5,00 лв.
Отрова за мишки и плъхове МУСКИЛ 200гр.
 
125,00 лв.
отрова за мишки и плъхове MUSKIL 10кг.
 
40,30 лв.
Примамка за мишки и плъхове NARA
 
71,82 лв.

Комплект 2бр.Комбиниран ултразвуков и електромагнитен уред против мишки, плъхове и хлебарки.Площ на покритие 232кв.м

 
99,88 лв.

Комплект от 2бр.Комбиниран ултразвуков и електромагнитен уред против гризачи и хелебарки за голями помещения площ на покритие 370кв.м

 
91,99 лв.
Примамка за проследяване на гризачи и UV фенер
 
22,40 лв.
Спрей против гризачи за автомобили 400мл.
 
43,80 лв.
Двойна защита от нагризване на автомобили от мишки и плъхове
 
9,50 лв.

Капан за мишки

 
18,99 лв.
Капана за мишки двупроходен 23 cm × 5 cm × 5 cm
 
41,00 лв.
Капан за пъхове и съсели 50 cm × 18 cm × 18 cm
 
18,90 лв.
Капани за мишки комплект
 
60,00 лв.
Родекс течен препарат за приготвяне на родентицидни примамки 1л
 
5,50 лв.
Родекил паста Отрова за борба с мишки и плъхове.
  Промо

Нормална цена: 3,50 лв.

Special Price 2,50 лв.

Отрова за мишки и плъхове.Гранулиран родентицид който унищожава гризачите с едно ядене.
 
139,00 лв.
Родекил паста 10кг отрова за мишки и плъхове.
 
5,19 лв.
Отрова за плъхове и мишки, паста. Убива с едно залагане. Силно привлекателна, съдържа мазнини. Влагоустойчива. Подходяща за мазета и канали.
 
75,00 лв.
Ратибром 2 -Паста отрова за мишки и плъхове.Препарата срещу гризачи убива с едно залагане. Силно атрактивна и привлекателна.
 
98,50 лв.
Родекс Октаблок восъчни блокчета за борба и унищожаване на гризачи - мишки и плъхове.
 
24,80 лв.
Вертокс паста отрова за мишки и плъхове 300гр.
  Промо

Нормална цена: 55,00 лв.

Special Price 51,60 лв.

Вертокс паста високоефективна отрова за гризачи мишки и плъхове
Сортирай по:Позиция
Показвай по 40
1 2 3

 Как да се отървем от гризачите?:

 

Дори и най чистият дом или офис може да стане жертва на нападение на мишки и плъхове. Гризачите намират начини да проникнат в желаните от тях места след като веднъж проникнат във вашата собственост вероятността да се заселят там трайно е голяма.

Унищожете гризачите с четири лесни стъпки и правилен избор на продукти с OTROVI.COM:

Отрови за мишки и плъхове използването на отрови за гризачи е най-лесният бърз и ефективен метод за се отървете от тях. Предлагаме няколко вида добре познати и изпитани формулации на препарати за гризачи под формата на пастагранула и восъчно блокче. За нормална домашна употреба ние-препоръчваме отрови за мишки и плъхове под формата на паста тя е силно атрактивна и вкусна за гризачите обикновено при висока численост отровата се изяжда за няколко часа, всъщност това е и целата след като гризача погълне отровата той започва да умира. Зареждането на отровни примамки трябва да продължи докато гризачите спрат да ядът от нея това значи че цялата налична популация на гризачи е унищожена.

Капани за мишки и плъхове този метод е доказал своята ефективност във времето може да използвате капани за гризачи на места където употребата на отрови е не желана или допустима. Капаните за мишки и плъхове са няколко вида и разновидности: механични капани, живо ловни капани, лепливи капани с дератизационно лепило убиващи капани за гризачи.Правилният избор на конкретен вид капан е много важен за ефективността при улавяне на гризачите.Всички капани се нуждаят от атрактивна примамка която да привлече гризачите за да попаднат в капана.Лепливите безотровни капани за улавяне на мишки и плъхове са за еднократна употреба те се изхвърлят след като има улов на тях всички останали механични и живоулвни капани са за многократна употреба.


Ултразвукови електромагнитни и електронни устройства за прогонване на гризачи. В последните години технологиите за отблъскване на мишки и плъхове с ултразвук, електромагнит и звук са се усъвършенствали и устройствата стават все по ефективни. Електронните апарати за гризачи могат да се използват навсякъде където има нашествие на гризачи като това е един от най-екологичните медоди за борба с тях, без употреба на отрови, капани или каквито и да било консумативи.

Комбинирани методи за борба с гризачи което включва използването на различни по вид продукти като уреди против гризачи,капани за гризачи и уреди против гризачи. Комбинираните методи водят за контрол на гризачи водят положителни и трайни резултати при защита на частни домове и административни сгради и складове. Ние можем да ви помогнем да изберете най-добрите продукти за комбинирана защита от мишки и плъхове.

Какви симптоми има когато имате мишки и плъхове във вкъщи?:

Определено срещата с гризачи във вкъщи или офиса винаги е не приятна и шокираща. Откриването на наличие на мишки или плъхове е изключително лесно заетото те могат да преминат около вас или да видите следи от екскременти или нагризани предмети или хранителни, драскащи звуци от гипс картонови стени или тавани, тропане, следи от козина. При наличие на някой от тези симптоми борбата с гризачите трябва да започне веднага, не трябва да се пренебрегва защото гризачите могат да се възпроизведат и тяхната численост да стане по-голяма тогава и тяхното унищожаване става по трудно.

Опаснастите които носят мишките и плъховете:

Мишките и плъховете представяват голям риск от гледна точка на това че те са преносители на редица опасни заболявания като:Салмонела, дизентерия, лептоспироза и хеморагични трески. Гризачите могат да нанесат огромни икономически и стопански загуби и щети върху стока, машини и оборудване и изобщо във всички свери от домашни до промишлени.

Какво представляват плъховете и как живеят:

Плъховете са гризачи и тяхната разновидност в световен мащаб е огромна има повече от 100 различни видове плъхове, най често срещаните плъхове в България са сив плъх и черен плъх. Пъховете са значително по голями от тяхните роднини мишките достигат до дължина 30см с опашката. Хранят се с почти всичко от растителна храна до месо това ги прави един от най издръжливите и устойчиви гризачи. Както знаем плъховете са изклчително интелигентни животи и понякога борбата с тях много трудна. Пъховете са нощно активни животни с слабо зрение но много добре развито обуняние и слух. Средната продължителност на живота на един плъх е около година, възпроизвещдатсе изключително бързо раждат до 4 пъти годишни между 5-10 мали плъхчета. 

Какво представляват мишките и как живеят:

Мишките са дребни гризачи значително по малки от плъховете, живеят в колонии в близост до човешкият бит. Миките са нощно активни животни със слбо зрение и добре развити обуняние и слух. Хранят се предимно с растителна храна но, ако има липса на разтителна храна могат да се хранят с всичко. Мишките се възпроизвеждат изключително бързо раждат до 10 пъти годишно до 12 малки. Продължителността на живот на една мишка е до 2 години в лабораторни условия и  1 година в външна среда.

Как да различите мишка от плъх:

Определено когато имате пролем с гризачи е важно да знаете с какво точно си имате работа както вече знаете мишката е по малка от плъха и това е достатъчно за да различите двата гризача. Но ако всепак не може да видите гризач а чувате само шумове или намирате различни следи от тях може да се ориентирате по следите които оставят. Например пъха оставя екскременти в форма на костилка на маслина а на мишката като на оризово зърно. И в двата случая при наличие на такива следи трябва да вземете мерки незабавно.

>>>>>>ВИЖ ВСИЧКИ ПРЕПАРАТИ И ПРОДУКТИ ЗА БОРБА С ГРИЗАЧИ>>>>>>>