Уред против мишки, плъхове, съсели и гущери с вибрация и звук Weitech WK0400

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
-15%
Промо цена 151,20 лв. Редовна цена 179,80 лв.

Уред за защита от гризачи, съсели и гущери, прогонва вредителите чрез вибрации и звук.

SKU: 0400
Тегло: 0,689 кг.
Производител: PEST CONTROL EUROPE srl
EAN: 544099004002
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Weitech

Описание и начин на употреба

Електронен уред за прогонване на гризач, сънливци и гущери чрез вибрации и звуци Weitech WK0400

Иновативен уред за прогонване мишки, плъхове, съсели и гущери от закрити площи действащ с мощни звуци и вибрации предавани по твърди повърхности. 

Предназначен както за индустриална употреба в зони с висока зашуменост, така и за домашна употреба в трудно достъпни зони, там където стандартните уреди с ултразвук не могат да имат добър ефект.

Електронният уред против мишки, плъхове, съсели и гущери излъчва структурни звуци и вибрации, които  прогонват вредителите от техните укрития, пукнатини, дупки и скривалища.

Уред прогонващ мишки, плъхове, съсели и гущери от дома и офиса>>WEITECH>> топ качество>>топ цена

Как действа:

Устройството издава структурни звуци в радиус от 5-10 метра около себе си, т.е. приблизително 150 m² площ на защита. Използва се за защитата на гаражи, тавани, мансарди с наличие на прегради през, които може да премине звук и вибрация срещу щети основно от гризачи но има добър ефект и срещу съсели и гущери на закрито. Устройството е ефективно срещу само срещу гризачи, съсели, гущери и е безопасно за домашни любимци, като кучета и котки.

Какво представляват структурните звуци и как прогонват гризачите?

Структурните звуци са вибрации, които се разпространяват през твърди материали и се възприемат от гризачите като звуци от стъпки по пода или друга непосредствена опасност. Изпаднали в паника, те чувстват постоянна опасност, която ги кара да се крият. Изтощени от този постоянен стрес, гризачите обикновено напускат обектите до 72 часа, а най-често завинаги. За оптимален резултат за постигане на ефективност се счита период от 2 седмици. Ефективността на уреда е доказана от независими лаборатории.

Къде се поставя:

Уреда се поставя само в необитаеми стай и помещения. Може да бъде използван в различни индустриални или промишлени зони там където има различни по вид звуци и стандартните уреди излъчващи ултразвук не действат.

Уреда може да бъде използван и в домашни условия за защита от гризачи в гаражи, тавани, мансарди, килери, складове с наличие на прегради или не. Апарат функционира ефективно поставен само на твърди повърхности, които предават добре структурният звук в зоните около него.

Как действа уред против гризачи със звук и вибрации

Как се разпространява структурният звук и вибрации срещу гризачи:

Разпространението на структурен звук варира в зависимост от конструкцията и акустиката на сградата или помещението, в което поствате уреда. Звукът се чува по много начини. Прави се разлика между въздушен шум и структурен шум.

A – Въздушният шум се причинява от източник на звук, който причинява вибрации във въздуха: например човешки глас, музика или телефонно звънене. Когато въздушният шум удари стена, той вибрира и предава шума в съседната стая. Въздушният шум също преминава през дупки и пукнатини и тези шумове се наричат ​​изтичане на звук.

B – Структурният шум обикновено се причинява от машини: предаването на шум става през всички стени на машината до съседни строителни елементи като под и таван. Например пералня по време на центрофугиране.
Материалите разпространяват звука по различен начин: плътни, масивни и тежки материали (стъкло, бетон или камък) вибрират по-малко от леките и тънките материали. Те генерират високи акустични нива, докато порестите материали (пяна или перфорирани продукти като дървени панели или мазилка) абсорбират шума по-добре.

Инструкция за употреба:

Правилният монтаж и разположение е от съществено значение за добрите и бързи резултати при борба с гризачи, ето защо е важно да следвате стъпките по-долу.
1 Уреда се поставя в необитаема стая изберете място за монтаж например (под, таван, стена)/греда, която вероятно ще разпространи звука възможно най-далеч и добре в зоната, която желаете да защитите. За пример може да изберете средата на греда.
2 – Фиксирайте устройството с винтовете върху греда/стена/рафт, за предпочитане 1 метър от земята.
3 – Свържете кабела към устройството, след което го включете в контакт 220-240 V. След свързване светлинният индикатор ще започне да мига в зелено, за да потвърди работата, и устройството ще започне да вибрира периодично с произволна продължителност и интензитет, за да увеличи прогонващият ефект.

Какво съдържа комплекта:

-Уред за защитите от гризачи със структурни звуци

-Захранващ адаптер, монтажна скоба и 10 метра удължителен кабел, крепежни елементи.

Мощен уред против гризачи със звук и вибрации>>топ цена>>топ качество

Технически характеристики

МАРКА: Weitech Площ на покритие: 150 кв.м Честотен обхват: звук и вибрация Звуково налягане: Над 100 dB Интервал на работа: : 24/24 Комплекта съдържа: : Уред против гризачи, съсели и гущери, захранващ адаптер 220-240V, крепежни елементи, 10 метра удължите кабел с букса за свързване. Начин на прилагане: Върху твърда повърхност Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: мишки, плъхове, съсели, гущери Монтаж и приложение: Външен, Под Влагозащита : Няма Материал: ABS пластмаса Технология: Звук Цвят: Бял Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Уред против мишки, плъхове, съсели и гущери с вибрация и звук Weitech WK0400
Вашата оценка:
img
Уред против мишки, плъхове, съсели и гущери с вибрация и звук Weitech WK0400 Добави