Капан за мишки книга SX Glue Book

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
4,99 лв.
Книга капан за мишки с лепило 24.5 x 12см
SKU: 239844
Тегло: 0,100 кг.
Производител: PELSIS Великобритания

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Pelsis

Описание и начин на употреба

Капан за мишки с лепило тип книга SX Glue Book

Капан за мишки с лепило  тип отваряща се на две книга, улавя мишките върху специално висококачествено дератизационно лепило. Капан за мишки SX Glue Book е изработен от специален висококачествен картон и възможно най-качественото дератизационно лепило, което има на пазара.

Когато имате проблем с наличие на мишки в дома ви е хубаво да знаете, че ще може да използвате надежден и качествен капан за да се отървете от досадните натрапници. SX Glue Book ви гарантира висока ефективност, поради дълготрайното лепливо свойство на лепилото, което е най-важният компонент на един такъв капан.

Капан за мишки SX Glue Book е висококачествен продук произведен в Европа ипредназначен за Европейският пазар. Улавя досадните мишки върху леплива повръхност, бързо чисто и хуманно. Кпана е разделен на две части отваряйки се като книга.

Може да бъде изпозван като цяло платно или да се използва ка то две части в зависимост от мястото, скоето разполагате. Капан с лепило за мишки има следните размери в сгънато състояние: 17 x 12 см или разгънато състояние: 24.5 x 12 см.

Този продук се предлага и в по-големи размери като капан за плъхове с лепило SX RAT TRAP.

Капан за мишки с лепило тик книга >> топ цена>> Сигурна защита

 

Как работи капана за мишки Книга:

Капана се състои от две части, които се сгъват като книга може да се използва, като цяла единична плоскост за улавяне на мишки или дребни плъхове.Или по отделно като два различни капана. Капана улавя мишките върху специално дълготрайно лепило което е напълно екологично без мирис и химикали в състава си.

Как се залага капана за мишки книга:

Разопаковайте капана от транспортната опаковка. Отворете капана, като книга от вършената му страна ще видите лепливите части върху, които се улавят мишките(не пипайте с пръст върху лепилото възможно е да се изцапате). Заложете капана на места където сте забелязвали мишки или следи от тях.

Капана може да бъде поставен по два начина:

Първият е залагане срещу мишки на ъгъл, тогава само едната част на капана с лепило има контакт с пода а другата е вертикална по стената, това е и най-често използваният начин за улавяне на мишки с капана книга.

Вторият начин е като цяла леплива плоскост така може да хванете повече като брой гризачи, тъй като лепливата повърхност става двойно по голяма. След, като сте заложили капана поставете върху червените пластмасови поставки подходяща примамка така ще уловите мишката по бързо.След улавяне на гризача сгънете капана на две (като затворена книга) и изхвърлете.

 

Технически характеристики

МАРКА: Pelsis Работна температура: Вътрешна до (0 Градуса) АДВ:: Дератизационно лепило Предупреждение за опасности: Дръж далеч от деца Целеви Вредител: Мишки, плъхове Размери: Сгънато състояние: 17 x 12 см, Разгънато състояние: 24.5 x 12 см Монтаж и приложение: Свободно стоящ, Таван, Вътрешен, Под Технология: Капан Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Мишки в кухня
  Оценка:
  100%
  Имах мишки в кухнята, проблема беше сериозен използвах какво ли не за да справя но нямаше добър ефект. След като закупих този капан мишките се хванаха до една! Препоръчвам го на всички, които имат проблем като моя и е лесен за използване.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Капан за мишки книга SX Glue Book
Вашата оценка:
img
Капан за мишки книга SX Glue Book Добави
Може да имате нужда и от това: