ФОВАЛ ЕК - Препарат против комари 50мл.

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
9,90 лв.
Фовал ЕК препарат за унищожаване на комари и други пълзящи и летящи насекоми
SKU: 60011
Тегло: 0,050 кг.
Производител: KOLLANT Италия
EAN: 3800126191197

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Kollant

Описание и начин на употреба

Препарат против комари, мухи, хлебарки, дървеници, мравки и бълхи Фовал ЕК (50 мл)

Препарат,специално предназначен за унищожаване на комари чрез опръскване на тревни и зелени външни площи. Препарата за унищожаване на комари Фовал ЕК представлява мощна комбинация от три активни вещества с моментално убиващ ефект. 

Обработват се места, където комарите почиват през деня (тревни площи, живи плетове, храсти, дървета, стрехи, стени, тавани, мазета и други). Фовал ЕК може да бъде прилаган и за унищожаване на мухи, хлебарки, дървеници, мравки и бълхи.

Фовал ЕК и висококачествен широкоспектърен инсектици с доминиращ акцент към унищожаване на комари. Изключително мощният първоначален ефект се дължи на три различни активни вещества, които допринасят за моментално унищожаване на комари във външни зони и вътрешни помещения. Препарата се предлага в разфасовки от 50 мл за третиране на малки площи, комплект от 10 x 50 мл и професионална разфасовка от 1 л.

Важно: При борба с комари на открито е важно да знаете, че по време на третиране и 2-3 часа след третиране не трбва да вали дъжд.Това е важно за да получите максимално добър ефект при борба с комари в двора и градината.

Фовал ЕК препарат против комари в градината и двора

Начин на употреба Фовал ЕК:

Препаратът е инсектицид концентрат, от който се приготвят работни разтвори като се разрежда с вода. Прилага се чрез опръскване от разстояние 30 см с ръчни, гръбни и моторни пръскачки. Срещу комари и мухи се опръсква растителността на открито, треви, храсти, листна маса, външни стени и стрехи на къщи, рамки на прозорци и врати.

Срещу хлебарки, мравки, дървеници и бълхи се опръскват местата, където се наблюдава активност на насекомите – зад мебели, печки, хладилници, на влажни и тъмни места, зад и около шкафове, рафтове, в процепи, дупки и пукнатини, около касите на врати и прозорци. Срещу кърлежи се опръскват тревните площи; преди обработка, задължително да се окосят.

Лични предпазни средства:

При използването на инсектициди е препоръчително да изпозвате лични защититни средства. Може да разгледате нашият комплект с лични защитни средства, който включва защитни очила, защитна маска и защитни ръкавици или да видите нашата категория 3М защитни маски и филтри

Препарат против комари Фовал на Топ цена

 

Дози и разходна норма:

Срещу комари 1 % (50 мл в 5 л вода)
Срещу мухи 2 % (100 мл в 5л вода)
Срещу хлебарки, мравки и дървеници 2-4 % в зависимост от заслепеността (100-200 мл в 5 л вода)
Срещу бълхи 4 % (200 мл в 5 л вода). Разходна норма: 5 л за 100 м2

 

Интервали от време, които трябва да се спазват между отделните приложения, както и между приложението и достъпа на хора: При необходимост, обработката може да бъде повторена. Достъпът на хора се разрешава след проветряване на помещенията в продължение на поне 2 часа. Преди употреба прочети етикета. Прилагайте стриктно мерките за безопастност при работа с Биоциди.

Вид на биоцидния препарат: емулсионен концентрат

Срок на годност: 2 години от датата на производство

Технически характеристики

Документи:

Пълен текст на етикета 
Информационен лист за безопасност 
Разрешение на МЗ

МАРКА: Kollant АДВ:: Циперметрин – 8.0 г/ 100 г; Тетраметрин – 2.0 г/ 100 г.; Пиперонил бутоксид – 10.0 г/ 100 г. Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Течност Доза на приложение: Според вредителя (прочети етикета) Предупреждение за опасности: Да се пази от деца! Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата! Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: комари, мухи, хлебарки, дървеници, мравки, бълхи. Количество: 50 мл Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Безплатна доставка: Не Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Много ефикасен продукт
  Оценка:
  100%
  Страхотен продукт! Много ми помогна и цената е направо символична.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: ФОВАЛ ЕК - Препарат против комари 50мл.
Вашата оценка:
img
ФОВАЛ ЕК - Препарат против комари 50мл. Добави