img

ФОВАЛ ЕК - Препарат против комари 50мл.

В наличност
Цена (с ДДС):
9,90 лв.
Добави
Фовал ЕК препарат за унищожаване на комари и други пълзящи и летящи насекоми
SKU: 60011
Тегло: 0,050 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: KOLLANT

Описание и начин на употреба

ФОВАЛ ЕК - Препарат против комари 50мл.

Препарат,специално предназначен за унищожаване на комари чрез опръскване на тревни площи. Препарата за унищожаване на комари Фовал представлява мощна комбинация от три активни вещества с моментално убиващ ефект. Обработват се места, където комарите почиват през деня (тревни площи, живи плетове, храсти, дървета, стрехи, стени, тавани, мазета и други). Фовал ЕК може да бъде прилаган и за унищожаване на мухи, хлебарки, дървеници, мравки, бълхи.

Начин на употреба Фовал ЕК:

Препаратът е концентрат, от който се приготвят работни разтвори като се разрежда с вода. Прилага се чрез опръскване от разстояние 30 см с ръчни, гръбни и моторни пръскачки. Срещу комари и мухи се опръсква растителността на открито, треви, храсти, листна маса, външни стени и стрехи на къщи, рамки на прозорци и врати. Срещу хлебарки, мравки, дървеници и бълхи се опръскват местата, където се наблюдава активност на насекомите – зад мебели, печки, хладилници, на влажни и тъмни места, зад и около шкафове, рафтове, в процепи, дупки и пукнатини, около касите на врати и прозорци. Срещу кърлежи се опръскват тревните площи; преди обработка, задължително да се окосят.

Дози и разходна норма:

Срещу комари - 1 % (50 мл в 5 л вода).

Срещу мухи 2 % (100 мл в 5л вода).

Срещу хлебарки, мравки и дървеници – 2-4 % в зависимост от заслепеността (100-200 мл в 5 л вода).

Срещу бълхи - 4 % (200 мл в 5 л вода). Разходна норма: 5 л за 100 м2

Интервали от време, които трябва да се спазват между отделните приложения, както и между приложението и достъпа на хора: При необходимост, обработката може да бъде повторена. Достъпът на хора се разрешава след проветряване на помещенията в продължение на поне 2 часа. Преди употреба прочети етикета. Прилагайте стриктно мерките за безопастност при работа с Биоциди.

Вид на биоцидния препарат: емулсионен концентрат

Активни вещества: Циперметрин – 8.0 г/ 100 г; Тетраметрин – 2.0 г/ 100 г.; Пиперонил бутоксид – 10.0 г/ 100 г.

Срок на годност: 2 години от датата на  производство

Производител: Kollant S.p.a.

Технически характеристики

Тегло: 0.050000 Документи:

Пълен текст на етикета 
Информационен лист за безопасност 
Разрешение на МЗ

МАРКА: KOLLANT АДВ:: Циперметрин – 8.0 г/ 100 г; Тетраметрин – 2.0 г/ 100 г.; Пиперонил бутоксид – 10.0 г/ 100 г. Доза на приложение: Според вредителя (прочети етикета) Целеви Вредител: мухи, хлебарки, дървеници, мравки, бълхи. Количество: 50 мл Безплатна доставка: Не Доставка до: 24 часа.

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: ФОВАЛ ЕК - Препарат против комари 50мл.
Може да имате нужда и от това: