Бърза и безплатна доставка на всички поръчки над 49.99 лв. за цяла България

Обезмирисители

3 артикула

на страница

Неприятните миризми са навсякъде около нас. Няма как да ги избегнем напълно, но можем значително да ги неутрализираме, като за целта е нужно да използваме обезмирисители с широко приложение. Те могат да се прилагат както директно върху източника на лош аромат, така и да се разпръскват във въздуха с помощта на пулверизатор. Целта и в двата случая е една - да постигнем усещане за свежест и чистота, което да бъде дълготрайно и силно осезаемо.

Какви миризми премахват обезмирисителите

Обезмирисителите могат да се използват по различни направления, а присъствието им в ежедневието ни е дори задължително. Чудесен избор са за домашна и професионална употреба, защото вършат страхотна работа при премахването на различни по вид неприятни миризми:

  • Развалена храна;

  • Урина и изпражнения от домашни любимци;

  • Химикали;

  • Сметища;

  • Ферми, производствени предприятия, офиси, магазини и др.

Употребата на съвременните препарати против миризми е желателна във всеки дом. С тяхна помощ ще можем да осъществим ефективно и дълготрайно неутрализиране на отблъскващи аромати, които често идват от нашите дрехи, диван, матрак, кухненски повърхности, кошчета за боклук, котешки тоалетни и др. За да ухае всеки дом винаги приятно, е наложително да се погрижим за навременното премахване на лоши миризми, използвайки правилните обезмирисители. Изберете Otrovi.com, за да получите достъп и до ниски цени.

Как се използват

Различните видове обезмирисители се използват по различен начин. От значение е източникът на лоша миризма, също както и къде се намира той. Ако става дума за следи от котешка или кучешка урина по килима, най-доброто решение в случая е локалното третиране на петното с обезмирисител, като предварително е добре да се почисти с вода и сапун. Впръсканият продукт ще абсорбира миризмата и ще я неутрализира напълно.

Ароматизирането на цели помещения се случва като предварително се приготви разтвор в определено съотношение на водата и препарата. След това се извършва и аерозолна обработка на изпълненият с неприятни аромати въздух, като емулсионният  концентрат може да се използва и локално. Етеричните масла, които се съдържат в него, ще допринесат за приятната и комфортна обстановка у дома или на работното място.

Безопасни ли са за хора и животни

Обезмирисителите са създадени да неутрализират въздуха и източниците на неприятни миризми, които много се появяват в резултат от отглеждането на животни в дома ни. След като могат да се прилагат върху източника на лош аромат, то следователно те не са вредни за обитателите на имота. Когато ги използваме, е добре просто да внимаваме да не попадне част от продукта в очите или устата, като ако това все пак се случи, незабавно трябва да измием обилно с вода.

Често задавани въпроси?

Как да избера подходящ обезмирисител за моите нужди?

За да изберете подходящ обезмирисител, трябва да вземете предвид типа на миризмите и мястото, където ще го използвате. Например, ако се опитвате да премахнете неприятни миризми в банята, изберете обезмирисител, специално предназначен за санитарни помещения. Винаги следвайте инструкциите на етикета и препоръките на производителя за най-добри резултати.

Могат ли обезмирисителите да се използват и в автомобила?

Да, обезмирисителите могат да се използват и в автомобила. Съществуват специални автомобилни обезмирисители, предназначени за премахване на неприятни миризми и освежаване на въздуха в колата.

Могат ли обезмирисителите да се използват за премахване на миризми в гардероба?

Да, обезмирисителите могат да се използват за премахване на миризми в гардероба. Можете да изберете обезмирисител с подходящ аромат, който да поставите в гардероба, за да освежите облеклата и да предотвратите неприятни миризми

Колко време продължава ефектът на обезмирисителите?

Ефектът на обезмирисителите зависи от типа продукт и марката. Някои обезмирисители предоставят дълготрайна свежест в продължение на седмици, докато други могат да осигурят временно облекчение от миризми за няколко часа. При избор на обезмирисител, внимателно прочетете информацията на етикета, за да разберете продължителността на ефекта и препоръките за редовна смяна или подновяване на продукта.