Телефон 0879 400 500

Капани за къртици и сляпо куче

Покажи филтри
Сортирай по: Позиция
  • Име
  • Сума
Показвай по 40
  • 80
  • 100
  Промо

Нормална цена: 87,51 лв.

Special Price 74,25 лв.

Капан за къртици 3 комплект от броя.За борба с къртици в градината.
 
116,80 лв.
Пълен комплект за борба с къртици, включващ 4 бр капан за къртици сонда и шило
 
58,80 лв.
Метален капан за къртици и сляпо куче
 
42,90 лв.
Автоматичен капан за къртици комплект със сонда и шило.
  Промо

Нормална цена: 29,17 лв.

Special Price 27,50 лв.

Автоматичен капан за всички видове подземни гризачи къртици, сляпо куче и полевки.
 
10,50 лв.
Капан за унищожаване на къртици и сляпо куче. Ефективен капан за подземи гризачи.
 
10,50 лв.
Капан за унищожаване на къртици и сляпо куче.Механичен тип проходен или тунелен
 
33,00 лв.
Механичен капан за унищожаване на сляпо куче и къртици.
 
58,40 лв.

Комплект капани за къртици и сляпо куче

 
29,50 лв.
Борба с къртици и сляпо куче комплект от 3бр капани
 
49,79 лв.
Комплект капан за къртици и сляпо куче със сонда за намиране на тунели на къртици и сляпо куче.
 
9,50 лв.
Капан за къртици и сляпо куче Челюстен.За унищожаване на къртици и сляпо куче.
 
17,90 лв.
Комплект професионални инструменти за разкопаване на дупки на сляпо куче и къртица.
 
25,00 лв.
Механичен капан за къртици.
 
38,50 лв.
Капан за къртици и сляпо куче Swissinno Solutions
 
64,90 лв.
Капан за къртици TALPIRID Bell Laboratories
  Промо

Нормална цена: 10,00 лв.

Special Price 9,50 лв.

Капан за улавяне на къртици - механичен хуманен
  Промо

Нормална цена: 31,50 лв.

Special Price 28,50 лв.

Тунелен капан за къртици и сляпо куче комплект от три броя.
Сортирай по: Позиция
  • Име
  • Сума
Показвай по 40
  • 80
  • 100

Капани за къртици и сляпо куче

Капаните за къртици и сляпо куче са едни от най бързите и ефективни методи за борба с подземни гризачи. Капаните за къртици са различни по вид и начин на действие спрямо предпочитанията и нуждите на всеки наш клиент.

Колко вида капани за къртици има и как да избера?

Съществуват няколко различни по вид капани за къртици и сляпо куче:

Челюстен капан за къртици: Този капан е едни от най-предпочитаните поради простият му механизъм и висока ефективност при улавяне. Капна е произведен от масивен поцинкован метал с мощна пружина и здрави челюсти.Зарежда се сравнително лесно и не изисква специални умения за ползвателя. Този капан за къртица се поставя директно в тунелите на подземните гризачи. Неговият ефект е моментален той улавя къртицата щом мине пред него. Важно е да се каже, че при използване на механичен капан е необходимо да проверявате вече заложените капани по често нап. на два три дни. Това е така защото капана може да улови само една къртица и след което трябва да бъде почистен и презареден. Възможно е да сте поставили капана на не активна къртичина или тунел тогава той няма да улови нищо. Ако нямате улов до 2-3 дни на заложеният капан за къртица сменете неговото место положение.

Тунелен капан за къртици и сляпо куче: Този вид капан е по сложен за употреба, тъй като има две отделни примки, които могат да уловят две къртици или слепи кучета. Сложност при употребата на този капан се явява при зареждането, което трябва да бъде направено с повишено внимание.За сметна на това този капан никога не пропуска да улови сляпо куче или къртица, което го прави много ефективен. Този вид капан за къртица се поставя в тунела на подземният гризач, действа веднага щом някоя къртица премине покарй неговите челюсти. Проверявайте заложеният капан на всеки 2-3 дни ако  е необходимо почистете капана и го заложете  отново.

Живоуловени капни за къртици: Това са хуманни капани, които улавят къртиците живи в специални PVC тръна с обрани клапи. Капна се поставя в протежение на тунела на къртицата при обичайното преминаване на къртицата в тунела си тя навлиза в капан, като обраните клапи пречат тя да излене обратно.След улавяне къртицата е невредима и може да бъде освободена. Важно е да кажем, че при този тип капан за къртица е необходимо да проверявате капана всеки ден така ще бъдете сигурни, че при наличие на подземни гризачи те няма да престоят дълго време в капана и ще бъдат освободени живи.

Капани за къртици с лесно и безопасно зареждане: Доста иновативен капан за къртици, който набира скорост от няколко години насам тези капани се зареждат с едно движение, като няма вариант при, който неволни да не заредите правилно капана.Капана за къртици се поставя директно в предварително разкопаният тунел на къртицата, активира се когато подземният гризачи премине под него. Този уред може да бъде използван още и като капан  мишки и плъхове залага се в тунелите и дупките на гризачите, когато има такива и средата позволява това да се случи напр. полета и ливади.

Който и модел капан за къртица и сляпо куче да изберете е важно да знаете, че капаните действат само ако ги поставите в активен тунел на подземните гризачи. Как да разберете, кой тунел е активен? Преди да заложите капана затъпчете или заравнете всички налични къртичини( за къртици) и запушете дупките на слепите кучета.На следващият ден ще се образуват нови къртичини именно това са активните тунели и ТАМ ТРЯБВА ДА ЗАЛОЖИТЕ КАПАНА.При сляпото куче затъпканите дупки ще се бъдат разровени и отпушени поставете капана в тези тунели!

Капан за сляпо куче: На практика сляпото куче се лови със същите капани както и къртицата, но когато имате проблем със сляпо куче имате в предвид, че то е доста по голямо в сравнение с къртицата, Следователно капана трябва да бъде с по големи челюсти. Залагане на капан за сляпо куче, начина е същият както при къртицата поставя се директно в тунела на подземният вредител.

При големи нападения на подземи гризачи в дворове и градини е препоръчително да използвате, комбинирани методи и средства за снижаване популацията на подземни гризачи те включват уреди против къртици с ултразвук, препарати против къртици и слепи кучета и капани за подземи гризачи. Така ще направите професионална защита от къртици в градината и   двора.